Известие

Collapse
No announcement yet.

Чернобил - 22 години по късно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MaVrUt
    ми аз съм 86-ти набор, и майка ми по това време е била в русия на 300км от чернобил и ся имам някой друг дефект, един от тях е че имам големи проблеми с бъбреците , 2-та ми палеца са различни единия плосък другия нормален хахахахаха , иначе пък чурката ми голяма хахаха, от тва съм доволен, и още някой дреболийки ама няма да споменавам
    Важното е чурката да ти вьрши работа
    0888515205

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
      Знаете ли че в момента района около Чернобил е мястото където животинския свят се развива с невероятни темпове, пристигат дори нови животински видове и се развиват перфектно......баси колко зле влияе човек на останалите живи същества.......
      ще процъфти ловния туризъм

Comment

Ей .. голям майтап а

Теории за Чернобил има много - от антените дето манипулират човешкия ум до секви sci-fi елементи като подземения град Чернобил 2 . Прието е, че на 26ти рано сутринта е гръмнал след експеримент на ядрения реактор. Толкова знаем, и повече едва ли ще стане ясно. Ето няколко снимки.
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Не знам, но като чета някои от горните мнения ми се струва че в България процъфтява идотизма...
          Темата беше да се почете паметта на миналите настоящите и бъдещите жертви на Чернобил...

Днес е Велик ден, имайте малко респект

Моля, колегите глобални модератори, да разчистят мненията на "мозъчните донори"

С уважение Crusader
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

.........
            Last edited by MaVrUt; d.m.y г., 14:06.
            Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
              Не знам, но като чета някои от горните мнения ми се струва че в България процъфтява идотизма...
              Темата беше да се почете паметта на миналите настоящите и бъдещите жертви на Чернобил...

Днес е Велик ден, имайте малко респект

Моля, колегите глобални модератори, да разчистят мненията на "мозъчните донори"

С уважение Crusader
              Е кво сега - момчето да реве ли - нищо не може да се поправи- приема с усмивка нещата ( като се има предвид и каква кола за оптимисти си купи ) - самият пострадал разведрява една излишна тема - вие се пените.
              А дали съм мозъчен донор не знай много щото ако беше с много акъл да не си военен

Comment

Re: Чернобил - 22 години по късно

Накой помни ли...
                помня, че няколко месеца по-късно имаше бум на мъртвородени бебета у нас.

помня също и информационното затъмнение - тишина и изящество.

никой не каза на хората какво да правят, приемането на каква храна да ограничат и пр.

и ако трагедията е плод на човешка глупост, то неограничаването на нейните последици дали не е престъпно безхаберие?
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

и аз примерно дето неам акъл знам че не ядяхме зелени продукти, не беше добре да се ходи на планина , в иглолистните имаше особено висока концентрация и т.н.

Comment

Re: Чернобил - 22 години по късно

Някой ще ми каже ли тези антените за какво са били ? И защо точно да АЕЦ-а са били монтирани, и за Чернобил 2 ако има клипчета някакви ще ми бъде интересно да видя/прочета (ако е на Eng.)

Първоначално публикувано от Ранобудниче
                    Накой помни ли...
                    помня, че няколко месеца по-късно имаше бум на мъртвородени бебета у нас.

помня също и информационното затъмнение - тишина и изящество.

никой не каза на хората какво да правят, приемането на каква храна да ограничат и пр.

и ако трагедията е плод на човешка глупост, то неограничаването на нейните последици дали не е престъпно безхаберие?
                    Гледал съм по дискавъри филмчета и това според мен е най-голямата глупост.

То даже жителите в Припят са евакуирани няколко дни по-късно.

Незнам какво са си мислели тогава "големите риби" , да покрият случилото се ли....
                    Навсичкото от горе са насърчавали хорада да излизат навън.
                    Трагедията е ужасна Дано никога не се повтаря.

Най много се натъжавам когато дадът кадри от апартаментите на хората. Виждаш как са оставили всичко, дори играчките на децата и картините са останали по масите. Целия им живот трябва да започне от начало, ако въобще имат шанс на такъв.
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Жителите на Припят са евакуирани още на следващия ден! То им е било достатъчно де ... Що се отнася до информационното затъмнение - на 1-ви май по повод празника на труда в Киев (ако не се лъжа на около 50км от Чернобил) е имало тържества и хората са излизали да празнуват без да подозират за невидимата опасност.
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от wasp
                        offtopic:

Като го използваш по този начин, и други гледат, а това ги бърка и тях ... учиш ги на грешното
                        Колега, често се случва да си критичен, към правописа на хората в постовете. Някои дори може и да се дразнят, че "подробничиш". Ето обаче колко си прав всъщност...

Възкръсна=ВоЗкресе!
                        http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=23509

Наистина един като сгреши и тръгва верижно. Не че сме неграмотни разбира се... просто от бързане, умора, не внимание... и така.
                        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                          Колега, често се случва да си критичен, към правописа на хората в постовете. Някои дори може и да се дразнят, че "подробничиш". Ето обаче колко си прав всъщност...

Възкръсна=ВоЗкресе!

Наистина един като сгреши и тръгва верижно. Не че сме неграмотни разбира се... просто от бързане, умора, не внимание... и така.
                          Да, сигурно има хора които се дразнят от това, но моята единствена цел е да пишат правилно. Научат ли се, ще тръгне верижна реакция и ще учат останалите. Срамота е българи да не можем да пишем правилно на български език. Сякаш никой не ходи на училище. Факт е, че по форумите хората като цяло са писмено неграмотни и просто не знаят как се пишат дадени думи. Особено хората които избягват да учат в "О"чилище ( - това за майтап, но не съм виждал май да го бъркат), се учат от това което виждат по форумите. И от там моята цел - правопис Надявам се обидените да са по-малко, но така или иначе, няма да спра да бъда критичен. Всичко е за вас, хората
                          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Чернобил е наистина символ на идиотията /вследствие на която умряха хиляди невинни хора/.А у нас всичо беше скрито и официално се съобщи че няма проблем.По този начин минималните количества раидоктивен прах, който достигна България в пълна сила може да се усвои от населението, а другарите от ЦК на БКП в това време си вкарваха храни и води, за да не се повредят случайно.Ако се бяха взели елементарни мерки, нямаше да има никакви послествия у нас.
                            Преди около година май имаше тема в Нешънал джеографик, списанието за последствията, главно в Украйна.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                              offtopic:

Като го използваш по този начин, и други гледат, а това ги бърка и тях ... учиш ги на грешното

Възкръсна=ВоЗкресе!

това просто не е вярно.

в съвременния български език думата е "въЗкръсвам", "въЗкръсва", да.

употребата на "воСкресе" е запазена от църковно-славянския език. и по повод празника, запазвайки частица традиция, все още се поздравяваме с "Христос ВоСкресе", в което няма нищо лошо

моля за прошка автора на темата за продължението на офф-топика.
                              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Да, сигурно има хора които се дразнят от това, но моята единствена цел е да пишат правилно. Научат ли се, ще тръгне верижна реакция и ще учат останалите. Срамота е българи да не можем да пишем правилно на български език. Сякаш никой не ходи на училище. Факт е, че по форумите хората като цяло са писмено неграмотни и просто не знаят как се пишат дадени думи. Особено хората които избягват да учат в "О"чилище ( - това за майтап, но не съм виждал май да го бъркат), се учат от това което виждат по форумите. И от там моята цел - правопис Надявам се обидените да са по-малко, но така или иначе, няма да спра да бъда критичен. Всичко е за вас, хората
                                // офф: Напълно подкрепям
                                '05 166 V6
                                '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Working...
                                X