Тия гнусни комунисти скриха от народа аварията в Чернобил.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чернобил - 22 години по късно
Collapse
X
-
След всичко което се каза и изписа за Чернобилската авария през годините-и филми и снимки за жертвите и за болните деца, за принудително изселените над милион от родните им места, след останките от хора и човешки съдби, едни въпроси не ми излизат от ума: Струваше ли си тока произведен от Чернобил всичкото това ?!? Струват ли се милионите изхарчени и милионите които ще бъдат изхарчени за понататъшното обезопасяване на реакторите там и за лечение на болните ?
Донесе ли този ток толкова щастие колкото нещастие причини аварията .Оправдан ли е риска Атомна централа ?
Знам че онези които мислят за живота само в пари ще ми отговорят с " Да" но знам че има и много други хора по света, които ще кажат Не, светът може да е едно по-хубаво място за живеене, има и други не чак толкова рискови варианти не всичко е пари ...Last edited by dimo; d.m.y г., 00:12.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеСтруваше ли си тока произведен от Чернобил всичкото това ?!?
По правилно е да попиташ "Струваше ли си тока произведен от ядрените електроцентрали " по принцип.
Човешката глупост е проблема. Неможе 1 000 неща да пренебрегнеш.
Тавана е трябвало да е от НЕ горим материал, но защо да не свършим с работата по рано или недай си боже да просрочим сроковете, ще го направим от обикновенни горими материали.
Още куп други неща са били претупани.
И накрая този тест който също е бил правен всеедно си играя на игра.
Пък и кой ли знае дали това е била причината за авариата ? Или все още премълчават нещо....
Направо настръхвам когато видя клипчетата на които се вижда вътрешността на реактора и как тръбите са се разхвърчали като спагети, заедно с графита който се намира навсякъдеsigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение24...
Кой каквото и да каже, глупостта си е глупост, но героите са герои....мир на праха им!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment