Първоначално публикувано от morfius
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чернобил - 22 години по късно
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеРазвива"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеТо в един момент този район ще остане последното райско кътче в ЕвропаКаква ирония на съдбата..
Last edited by Kris; d.m.y г., 13:17.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
дъртия ми каза, че това са антени за електронно разузнаване - бил виждал подобни такива докато е служил - старши лейтанант е бил - със въоражение и ракети се е занмавал, така че напълно му вярвм ако е виждал някакви по-изтрещани съоражения.
а какви са теориите за умствена манипулация с тези антени ? (бая страшничко изглеждат)sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеЧовек, това е просто една от трите такива постановки, които са изградени заради ракетните заплахи от запада през периода на студената война, всичко друго е фантастика.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЗнаете ли че в момента района около Чернобил е мястото където животинския свят се развива с невероятни темпове, пристигат дори нови животински видове и се развиват перфектно......баси колко зле влияе човек на останалите живи същества.......
Имала невероятна реколта,1 ягода пълнела бурканчето.
Винаги съм се чудил каква е мисията на човека,обаче все повече се убеждавам ,че е да се самоунищожи.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеРайско не е точната дума, освен бавно разлагащата се радиация там са изхвърлени хиляди тонове радиоактивни боклуци. Ето малко снимки от архива по случай юбилея
Мале, мале... Що скраб може да се извози от тука и внуците ще бъдат подсигурени финансово. Някой без скрупули за помощ??Lexus IS200
Comment
-
Природата е всемогъща и на пук на хората създава рай,където живота тече така както трябва.Като гледах филмчето ми се прииска да имаше повече такива места,където човек не стъпва и природата царува.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеМале, мале... Що скраб може да се извози от тука и внуците ще бъдат подсигурени финансово. Някой без скрупули за помощ??Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
те наскоро май им мериха пак радиацията (желязото и като цяло метала най-яко поемат и държат радиация), но само потвърдиха, че това още стотина години няма да може да се използва.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment