Известие

Collapse
No announcement yet.

кой спазва ЗДП и ППЗДП

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз съм стриктен, ама като изключим:
    колан в градски условия
    телефон без хендс фри
    превишена скорост
    жълт светофар чат пат

Иначе мигачи винаги давам и си карам със фарове постоянно (то и тия за мъгла включвам, което май не е много разрешено)
    Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
    2003 Honda CBR 954 RR

Comment

А бе и аз май съм като теб - без колан, GSM без хендс фри и превишена скорост/последното в повече - 130 кинта актове и фишове за тази година-справка в данъчна служба 02.09.2005г./ Лоша работа, пък и как да обясни на полицая, че Alfa е трудно да се кара с 50 в някое забутано селце / ама един приятел - известен, скандален футболен съдия така си сплеска А-6-цата в някякъв едър рогат добитък в едно от горепосочените забутани селца/. Пък и по горе посочените голфаджии са едно стадо дето като види Alfa и си мислят че вече си ги поканил на гонка / -брат ми кара такъв / Айде, спазвайте закона и правилника, че иначе ще станете като мен - а пък това излиза скъпичко !
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Е хубава тема, ми по принцип спазвам доколкото е възможно това
        е миналата седмица на локалното на Богров пак ми гепиха талончето в тва локално всеки кара с над 100 а мен ме лепнаха за 81км иначе разговори без х.ф. и жълто червено прелитане!
        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Aз последната година съм станал доста примерен шофьор, за разлика от първите месеци като взех книжка . На червено не минавам никога, защото според мен това си е груба селска проява. Коланът ми е такъв железен навик, че го слагам и като ида да преместя колата на сянка .По телефона не говоря докато карам. Виж за скоростта... Обичам да настъпвам, но само където има условия. Пък и нашата френска каляска е с толкова фалирали гуми, че напоследък ме е страх да карам с повече от 90-100.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Много хубава тема .....еми и аз съм примерен така да се каже.....колан си слагам винаги....мигачи също пускам......за скороста не мога да кажа че я спазвам винаги......и няколко пъти ми се е случвало да минавам на жълто....но не съм го правил умишлено щот точно като съм 15-20 метра преди сфетофара и тои светва жълто и така....
            Alfa Romeo 33 1.7 Boxer i.e. '94г. 107HP - бившата
            Alfa Romeo 155 Q4 - Една от сбъднатите ми мечти
            sigpic

Comment

Ми като изключиме факта че карам без книжка, повечето правила ги спазвам... (с някои скоростно и червеножълти изключения рязбира се )
              Иначе колана го препоръчвам на всички - спасявал ми е живота...

==============
              това с карането без книжка беше добре да го спестиш
              не толерираме подобно поведение което е меко казано безотговорно

Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

Аз имам 5т. в контролния талон, два пъти са ми взимали книжката за сериозни нарушения (не спиране на стоп-палка) за по 2-3 месеца, два пъти са щяли да ми вземат книжката за 0т. и за -11т., три пъти съм възстановявал по 13т..... имам книжка от Март 2000г. и правя нарушения, толкова, колкото и всеки друг, когато се налага и не се гордея с това
                sigpic

Comment

Ако ти не си на това мнение, попитай който и да е шофьор, дори и най-опитния, дали книжката прави шофьора? Ако искаш на 29 може да се видим на Невски и да си поговорим на тая тема

ПП: Споко тогава ше съм с книжка

===============
                  неспазването на закона не се толерира под никаква форма и оправдания за това няма
                  Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

Скороста е напълно невазможно да се спазва ако човек иска да стигне навреме кадето е тръгнал просто няма начин.На жълто се минава червено не или изключително рядко и то на пешеходни светофари с копче когато няма хора. Признавам си влизам и в затворени улици когато няма каде да се паркира ,но винаги правя път не нахалствам прекалено.А относно паркирането в момента таркалям един Ситроен и просто ми доставя удоволствие да си правя гавра като го сложа на най-ниското с паяците които дигат от невазможни места.А на Софиянски
                    90 2.5 V6
                    Croma 1.9 multijet

Comment

Сетих се и за още едно колан слагам само на извън градско и на карулките(за което искренно се срамувам трябва да се науча да го слагам с влизането).И ся си давам сметка че ако трябва да си броя системните нарушения ми аз трябва да съм без книжка
                      90 2.5 V6
                      Croma 1.9 multijet

Comment

Working...
                      X