Хора, ако искам да отида с колата до Гърция трябва ли ми "Зелена карта" или обикновената Гражданска отговорност покрива всичко откакто и ние сме европейци :P ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Зелена карта за Гърция ?
Collapse
X
-
Еми май нети трябва като сме в ЕС.И аз като минавам през гърция даже документите на колата нейскаткарай няма страшно нети трябва,но ако излизаш в сърбия примерно ти трябва
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
въобще може да не те проверят или спрат дори
миналото лято ходих 5-6 пъти отиване и връщане, само единия път ме спряха и то защото бяхме 6 души в колата, та поискаха лични карти, ама за 1 минута и ни пуснаха...
за колата никакви документи допълнителни не ти трябватsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Миналото лято са ти искали защотото още нени смятаха за пълноправни членове на ЕС ако непомниш даже гърците нени пускаха да минем...Обаче като си правиш зелена карта хората ти обясняват за кой страни се прави,мен ми казаха че ако неминавам през Сърбия за да стигна до Италия а си минавам през Гърция изобщо неми трябва зелената карта !Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
: - )
Стига с този европейски съюз. Зелената карта важи за всички страни членки на споразумението зелена карта а не само за членките на европейския съюз. Ако не е издадена едновременно с гражданската отговорност се издава срещу 1,60 лв. и е задължително да се носи в чужбинаAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Зелената карта си е абсолютно задължителна!!!
Това, че не ти я искат при някои проверки не значи, че не е задължителна.
Тежко ти и горко ако не дай си боже стане нещо и я нямаш...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Re: : - )
Първоначално публикувано от AlexanderbbСтига с този европейски съюз. Зелената карта важи за всички страни членки на споразумението зелена карта а не само за членките на европейския съюз. Ако не е издадена едновременно с гражданската отговорност се издава срещу 1,60 лв. и е задължително да се носи в чужбинаsigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgievнаправо ме вкарахте в тъча
е добре, тогава как не ми е потрябвала на мен и никой не ми е поискал ?
Ми и на мен до сега не са ми проверявали винетката, но ако случайно някой някога се сети нали се сещаш какво ставаа пък ако вземеш да се натресеш в някой ще ти е още по- забавно! Тогава със сигурност ще се сетят да ти я поискат!
Lexus IS200
Comment
Comment