Известие

Collapse
No announcement yet.

АЛФИСТИТЕ СМЕ ДРУГА ПОРОДА ХОРА:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DelPiero
    ....ТАКА СИ Е-НЯМА ПО-ТЕМПЕРАМЕНТНИ ОТ АЛФИСТИТЕ.....МНОГО ТЪПО ОБАЧЕ МИ СТАВА КАТО ПОЗДРАВЯ НЯКОЙ С АЛФА,А ОНЯ ОТ ВЪТРЕ МЕ ГЛЕДА КАТО ТЕЛЕ И СЕ ЧУДИ КАКВО СТАВА....НАИСТИНА ЖАЛКО
    Може да не е сектант
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

яко секта DelPiero а ти каде се загуби бре човек кога ще си появиш със твоита убавица да си праят компания със моита виж там измисли нещо по въпроса губиш се нещо хаиде утре на линия 18:00 часа знаеш къде
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

И аз, като видя някоя по-лачена алфа, която си личи, че е на сектант поздравявам :P

Поздрав за цялата секта:

http://youtube.com/watch?v=Y612Qs2vv0I

Мен ми идва "каране" с тая песен...

само положението да не беше...
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Re: АЛФИСТИТЕ СМЕ ДРУГА ПОРОДА ХОРА

Първоначално публикувано от DelPiero
          ВЧЕРА СЕ ВРЪЩАХ ОТ БУРГАС И НЯКЪДЕ ПРЕДИ ПЕТОЛЪЧКАТА СЕ ЗАСЯКАХ С КОЛЕГА С ДОСУЩ СЪЩАТА АЛФА КАТО МОЯТА -ALFA ROMEO 1.6 twinspark argento....КОЛЕГАТА БЕШЕ С ПЛОВДИВСКА РЕГИСТРАЦИЯ ТАКЕ ЧЕ АКО ЧЕТЕ СЕГА ФОРУМИТЕ ДА СЕ ЧУВСТВА ПОЗДРАВЕН!

ЧОВЕКА КАТО ВИДЯ В НАСРЕЩНОТО МОЯТА АЛФА ВЗЕ ДА МИ МАХА,АЗ МУ ОТВЪРНАХ ЦЪКНАХ МУ С ФАРОВЕ.....ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВПЕЧАТЛИХ ОТ ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ИСТИНСКИТЕ АЛФИСТИ.....ОНОВА ОСОБЕНО ЧУВСТВО ЗА УНИКАЛНОСТ НА АВТОМОБИЛА,КОЕТО ПРИТЕЖАВА ВСЕКИ А ЛФИСТ....РАДВАМ СЕ,ЧЕ ОЩЕ СЕ НАМИРАТ ПО ПЪТИЩАТА ИСТИНСКИ ALFA DRIVERS
          Тва е отживелица вече бре,ние не си махаме по улиците,защото сутринта сме се видели в сервиза
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
            Audi A4 1.9 TDI

Comment

Еми кат си имате само един сервиз.
              ...
              155 1,6 TS 16V `96
              166 2,4 JTD `99
              147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от endeavour
                Еми кат си имате само един сервиз.
                Един,един ама качествен нали и вие идвате в него
                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

......BillyBoy ще ми почват изпитите и затова нямам свободно време....Ходих и на сбирка в Сливен да се запозная с колегите...Моята красавица я има на снимките от сбирката там...Иначе като се освободя съм се уговорил с едно момче да боядисам цялата алфа и веднага я водя в ПЛОВДИВ ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS 16v 120 hp 99г.
                  Una bella macchina!
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS 146hp 98г.
                  Furiosa

Comment

Аз като карах в Германия всички ама абсолютно всички ме поздравяваха и аз също им отвръщах... да не станем като тираджиите и таксиджиите :P
                    sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
                    ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

.

аз пък един ден се прибирам от софия и един варналия с некакъв нисан до газа ми.хората ми светкат че кат са на двоиното след ст.загора оня ме мачка и като ме мина ми прай жестове да ми резне главицата.а чекай сега сине майчин аз да те стигна.като я грабнах тая мойта бясната, и като ги награбих наред,несъм усетил че съм минал един колега с 156 .оня и той не чака само да има некъде закачка и по мене.оня нисан го оставихме и двамата до карнобат такова състезание си спретнахме с останалите участници в движението че настръхвам (не правете това ,ние сме професионалисти).та колегата с 156 2.4 jtd.тази кола е ниско летящ самолет .евала много се искефик,друго си е с дружка по пътя.

Comment

Working...
                      X