Незнам как да започна темата-искам да споделя какво ми се случи днес-дойде сутринта един ЦИГАНИН каза че е от Велико Търново каза и прави покрива на съседен блок останал им материал и за да не го връщат в Велико Търново предлага да направи нашият покрив на блока за сумата от 180 /сто и осемдесет /лева ИЗРИЧНО НЯКОЛКО ПЪТИ го попитах дали целия покрив ще направят за 180/сто и осемдесет/ лева Той Отговори ДА че целия покрив за 180 лева ще бъде направен Извиках зет си който се занимава със строителство да дойде да наблюдава процеса на работа Дойдоха изведнъж цяла тумба ЦИГАНИ /ХА СМЕШНО ИНТЕГРАЦИЯ ДА ГИ НАРЕЧЕМ РОМИ/почнаха да разнасят материали зет ми се качи горе на покрива започнаха работа той отиде даже бира да им купи поднесли му договор за работа като плрез това време му обяснявали за материалите и личния си живот разни неща набутали му договора за работа той докато го занимават с тия глупости поднесли договора за подпис ПОДПИСАЛ ДОГОВОРА без да го прочете подробно и единия ЦИГАГАНИН му казва Е излезе ви евтино на някой места е по 180 лева на квадрат единична цена при което зе та слиза от покрива и ми показва договора пребледнял ОТКАЧИХ извиках Полиция -дойдоха веднага почна невероятен скандал договора щом е подписан значи е валиден Вие сметнете 220 квадрата по 30 лв на квадрат колко прави 20 Циганина пред вратата 2 униформени и ние двамата какво става -а договора е валиден с печат и подпис на собственика на изпълнителната фирма и подписа на зет ми эказа се че МАНГАЛИТЕ са от кв Надежда София а не от В Търново след разправиите едва не се стигна до бой оказа се че на покрива е събран само чакъла е събран и мушамата е положена без да бъде залепена ЦИганите даже отказваха да преустановят дейноста Полицията им нареди да спрат работа СПРЯХА но бяха положили вече 35 квадрата каито обясних как бяха направени -наложи се да платим тази сума тъй като договора е ДОГОВОР и ВЪПРОСА МИ Е -КАКВО ПРАВИМ НИЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ МОМЧИТА И МОМИЧЕТА ДОКОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ НА УЖ СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ ДА НИ ЕБЪТ ПРЕЗ ГАЩИТЕ а те да си живеят живота на наш гръб ДОКОГА обществото ще ги толерира ТИЯ ЕЛЕМЕНТИ и НЯМА ли най-накрая ние БЪЛГАРИТЕ да се обединим и да ги наврем ВСИЧКИ ТИЯ ЕЛЕМЕНТИ на КУЧЕТО В ГЪЗА ДОКОГА ще толерираме мангалската наглост защото вярно това е недоглеждане от наша страна но и ИЗМАМА като и да го погледнеш имаше и продължение тумба магали с тумба приятели в акция но...
Известие
Collapse
No announcement yet.
РАСИЗЪМ А
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
спокойно тва не е само в софия...
скоро моя позната ми разпрявя същия случей...
предложили да и правят тавана.. споразомяли сумата от 250 лв за работата
подписала дала предплата и хората работят... в един момент се оказва, че възпросната госпожа дължи вече 660 лв на ромите...
ходи по полиции и къде ли не ... така и не се стигна до консенсус... тя си плати парите защото я беше страх от мангалите... и така живота си върви...
дишай издишай ... нищо не можеш да промениш..
докато тая държава е пълна с агнета няма да бъде друго..
за тва отваряйте си очите ... и не се занимавайте с глупости
то има една приказка... "хубава работа ама циганска"
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
-
Простия циганин да ме излъже да разпиша договор без да гледам - а помисли си я колко тряа да съм прост?..! ...... .?sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Договора подписан на покрива без нотариус няма сила в съда (доколкото знам). Да бяхте дали тия пари на някои добър адвокат да ги пратите мангалите за измама и изнудване годинка две да полежат в затвора. Друг е въпроса че ще се изсипят един табор цигани пред вас а това си е страшничко..... Те са по задружни от Българите.
Направо ме хваща яд от такива неща ........Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от OrmДоговора подписан на покрива без нотариус няма сила в съда (доколкото знам). Да бяхте дали тия пари на някои добър адвокат да ги пратите мангалите за измама и изнудване годинка две да полежат в затвора. Друг е въпроса че ще се изсипят един табор цигани пред вас а това си е страшничко..... Те са по задружни от Българите.
Направо ме хваща яд от такива неща ........Ше зема да поразгледам калашника на дядката в кво састояние и ще ги направя на кайма
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от OrmДоговора подписан на покрива без нотариус няма сила в съда (доколкото знам). Да бяхте дали тия пари на някои добър адвокат да ги пратите мангалите за измама и изнудване годинка две да полежат в затвора. Друг е въпроса че ще се изсипят един табор цигани пред вас а това си е страшничко..... Те са по задружни от Българите.
Направо ме хваща яд от такива неща ........Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от waspПървоначално публикувано от acko88Нека ми дойдат самоШе зема да поразгледам калашника на дядката в кво састояние и ще ги направя на кайма
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Да бой и пак бой -всички мангали са такива като тези гледат на баницата мекото и на работата лекото скъсаха ми нервите за една седмица напред но мисълта ми беше че ако беше станал Бой както си трябва -пак нямаше да се реши проблема защото те Горките винаги са в ролята на жертва а ние всички си траем за проблемите а после трябвало да им помогнем да се интегрират в обществото-ха а кое общество по точно щото така ако продължава след 10 години може тук да е Цигания а не България -много ми е болно за такива неща - мисля че наистина трябва да се замислим за нашето и на децата си бъдеще и надявам се да предпазя други хора от такива недоразомения неискам да се впускам в още подробности по случая защото признавам грешката беше и в нас заради подписване на този договор без обстойно прочитане просто искам да ви призова към единство и да не толерираме гадни изцепки а когато се наакат такива да си го получават- пък който иска да ме обвини в расизъмНе се Заяждам-Просто изразявам Мнение!!!Alfa Romeo 145 1.4
Comment
-
: - )
Затова трябва да се чете всяка думичка под която се подписва човек. Иначе са намерили хитър начин да припечелват няма 2 мнения. Сега е твой ред обаче да ги погнеш защото са длъжни да дават гаранция на свършената работа независимо дали са го написали в договора или неAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
измамници българи няма!
ей това предубедеността, като излязат едни такива и се почва "ама те всичките така", ала бала. Ако бяха българи, кво? с кеф щеше да им платиш всичко?
иначе тяхното действие си е измама - ако има свидетели, има какво да се измисли.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment