Известие

Collapse
No announcement yet.

РАСИЗЪМ А

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега циганите са голяма напаст и стях нито договор се подписва нито нищо. Те и работа не могат да свършат както трябва.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Циганин и ебез пари да ти работи пак си на загуба, така ми повтаряше постояно един майстор който правеше ремонта у дома. Имах 4 шпакловчика мангали и си оставиха ръцете - повече никога мангал!
      156 1.8 TS

Comment

Мисля, че колегата Violator е много прав

Поздрав!

http://www.vbox7.com/play:f3d001f8
        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от acko88
          Първоначално публикувано от wasp
          Нека ми дойдат само Ше зема да поразгледам калашника на дядката в кво састояние и ще ги направя на кайма
          мда, отива ти цвета на колата
          Извинявай че на 19 години немисля като пенсионер!!!
          Извинявай, че на 30 мисля като пенсионер и не стрелям по хората с калашника на дядката.
          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Re: РАСИЗЪМ А

Е ако знаеш колко истории пък с такива българи има...И циганина мошеник и българина и всеки използва наивността, помниш ли Майкъл Капустин например?Кофти история, ама не мисля, че единствено циганите правят циганските работи у нас, а пък определено най големите далавери са на българите дело.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

определено мангалите са наи голямата сган не стига че живеят на гърба на честния данъкоплатец а отгоре на това и имат по големи привилегии от нас българите само дърво за тях и нищо друго
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Нека ми дойдат само Ше зема да поразгледам калашника на дядката в кво састояние и ще ги направя на кайма
                мда, отива ти цвета на колата
                Извинявай че на 19 години немисля като пенсионер!!!
                Извинявай, че на 30 мисля като пенсионер и не стрелям по хората с калашника на дядката.
                Незнам как мислиш но със сигурност си си изгубил чуството за хумор!
                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Незнам как мислиш но със сигурност си си изгубил чуството за хумор!
                  Съгласен съм
                  Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

А бе видяли ли сте циганин и Голф да работят като хората ...особено през зимата
                    ...а сега сериозно - зад тях стой някой, който пребира парата и е измислил схемата...както и с тел...обаждания, колети и т. н.....те са само изпълнители!...невярвам такъв проблясък да имат...доста са първични и затуй са маниполират...като на избори
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

На мнение съм, че прекалено много глупости се изписаха вече по темата. Генерални разлики между различните етноси, поне от една раса _няма_. Апелирам за прекратяване на спекулациите, което локално означава, че е най-добре темата да бъде затворена.
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Working...
                      X