Известие

Collapse
No announcement yet.

един поставен по-иначе въпрос...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• един поставен по-иначе въпрос...

Кажете безпристрастно според Вас, с какво БМВ и Мерцедес Бенц категорично привъзхождат Алфа Ромео всеки в съответния клас автомобили?
    алфа ромео 155 1,7 ТС 8в

Цена" но това не е плюс" и наложен от години имидж
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

С ЦЕНИ!!!
      опс даже ме изпревариха
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Извинявам се за Бавно го..................... пишеш приятелю
        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от LuckyMan
          Цена" но това не е плюс" и наложен от години имидж
          Голяма комерсиалност и по добър немски меджимънт на продажбите......това си е според мен разбира се
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

С нищо , тези които карат други автомобили нищо не разбират

Alfa Romeo 75 24V

Comment

С цени

и със някой дребни екстри, които или не се появяват в италянките или това става с закъснение.

аааа... последните модели превъзхождат Алфите и със по-чупливо окачване и проблеми с дюзите на дизела
              2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
              GSM: 0888 520 600

Comment

честно казано и с по-високо качество на изработката... не го казвам ей така ми просто сравнявам мече '89 и мойта 155ца - що годе един клас ама онова вътре нямаше кво да тропне да скръцне интериора запазен - без пукнатини и накъсани/протрити тапицерии... пиййс - никога нема си зема такова де
                '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

E те на база на по старите модели са изградили имиджа си-хора които са карали мерцедес 124-ка и после са взели от новите Е-класи-казват че на 3 годишен от новите им е правил повече проблеми отколкото 10 годишна 124-ка.Така че може да се каже, че качеството на новите им модели не е вече такова като едно време. Ама знам ли - като не мога да кажа нищо от личен опит
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

А помните ли кой изтегли А-класите като ги пуснаха а сега и ЦЛСове за фабрични дефекти............
                    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

....................

Е, аиде сега..............това звуци като " Рускиа слон е наи-големиа слон"

Алфа Ромео вобсте не мозе да се сравнйава с Мерцедес или БМВ.
                      Сравнйават се сравними велицини.....

Изработка, кацество на използваните материали, много по далаг живот.... Мерцедеса си е Мерцедес, както и БМВ то БМВ

Виз с Фолксваген, Опел, Форд, Пежо, Рено, Сеат, там мозе да е по добро Алфа Ромеото

Comment

Нашите коли са среден клас, колкото и да ни се иска не може да се мери Алфа с високите класове на немците.

Аз лично мн си падам по големите машини като А8, БМВ7, Ес класа и тнт, но не виждам техен заместител от алфа.

Как звучи само W12 на А8? Де да имаше и 2х3,2 на Алфа 166

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
                          с високите класове на немците
                          извинявай колега,но точно в това ни е проблема,защото всеки средностатически човек,смята така!Мен лично много ми е противно немско самочувствие немските коли били най-добри,немската бира била най-добра,немското незнам си кво било най-хубаво,.. BULL SHEET!!! Едно куатропорте да не би да е лошо,или пък Ланча Тезис,по какво те остъпват на прочутите немски возила Това е че повечето хора предпочитат да си вземат мерцедес на 20 години,но да е мерцедес Лично аз смятам че мина времето на изрази типа "има две коли-мерцедес и всички остнали",защото има далеч повече конкурентно-способни автомобило строители от "прочутите" немци!
                          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Сега карам 155, която е с основа на типо, а типото е в класа голфа. Определено сме си среден клас коли. В клуба най-масовите са 155 и 145, 146.

Куатропортето е супер, но е и на добра цена и не е достъпна.

От немските има голямо разнообразие на коли и цени. В мобиле бг алфите масово приключват около 15 000 лв. Погледни какво става при ауди, бмв и мерцедес!

Просто немците са по-пазарно ориентирани и работят на повече сегменти. Така всеки може да си намери мястото. Италянците са с малко по-различни разбирания за бизнеса и правят друг стил коли.

Разгледай в мобиле колко предложения има от ауди и после нулевите предложения за куатропорте и ми предложи италянска алтернатива на А8 за около 30 000 лв.

Comment

Аз като гледам сравнението става само с моделите от 80 те и 90те години,когато Алфа не са много добре....Еми защо тогава да не сравняваме първите години на производство когато Алфа са били много повече от това което е Ферари сега....Защо в момента пък 159 навсякъде я считат за по-добра от БМВ? Също така след втората световна война до 80те години конкуренцията е много по-малка от колкото е сега и както БМВ така и Мерцедес са успяли да си изградят име. А понякога името е много по-важно от качеството. От Алфа има още какво да се иска,но някои хора точно за това ги харесват тези коли,защото не са немски.
                              http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Working...
                              X