Има общо с цените на горивата в страната - акцизи, отчисления за фонд пътища, ДДС.... Пък и правителството е споменато във връзка с доходите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Петрола поскъпва! Нов рекорд!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от valjoцаката е да се изкарва повече, отколкото скачат ценитепросто е
тогава даже се радваш че скача и се молиш да забранят газовите уредби, за да останат по малко трошки по улиците и да може да идеш спокойно на работа
е с това правителство няма да стане естествено, но поне не пречи да се надява човекТи ако искаш повишението на заплатата ти да го даваш за същата потребителска кошница, но с по- високи цени- то аз не искам- искам да си разширя потребителската кошница, а не да набутвам повече пари за едно и също. Но така или иначе повишението на цените е неизбежно, това е една спирала без край. Повишават заплатите, хората почват да купуват повече, цените растат, после пак повишават заплатите, после цените пак растат. В производството в дългосрочен план поради пазарната икономика не може да се очаква печалба, защото с навлизането на повече конкуренти печалбите падат до момент, когато ти стигат само да си покриеш разходите (това при идеална пазарна икономика разбира се). А бе няма изход, според мен след още 1-2 десетилетия ще има световна революция. Просто света не може да живее по този начин дълго
Lexus IS200
Comment
-
са, признай си, че и ти не знаеш 'що изписа толкова глупостиI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Говори се за поскъпване в близките 2- 3 години!!!!...а при нас започна от вчера...някой, ако е зареждал по празниците е забелязал сигурно!!!....в това нещо сме първи, но в увеличение на доходите...куцаме
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
и ти предлагаш... ?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Много зависи от това колко км се изминава месечно. Преди имаше анкета за това и се виждаше, че повечето се движат в диапазон от 10-15 000 км годишно. А като цяло петрола няма да е по евтин така че мисля че трябва да свикваме. А и другото нещо, че в София вече не се кара. Много ми е интересно ако някой има кола с борд компютър и кара градско колко ли ще е средната скорост, защото според мен ще е около 12-16 км/ч."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgygМного ми е интересно ако някой има кола с борд компютър и кара градско колко ли ще е средната скорост, защото според мен ще е около 12-16 км/ч.
не ти трева борд компир
не че нямамНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей15 км с яко ръчка са 45 мин
не ти трева борд компир
не че нямам
Абе доста съм над средната скоростА аз се чудех защо колата ми гори 10-11/100, а аз направо летя
П.С. Средно 45-50 мин за 20 км."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinkyи ти предлагаш... ?..да правим повече кинти..
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от georgygМного ми е интересно ако някой има кола с борд компютър и кара градско колко ли ще е средната скорост, защото според мен ще е около 12-16 км/ч.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment