Известие

Collapse
No announcement yet.

Петрола поскъпва! Нов рекорд!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Има общо с цените на горивата в страната - акцизи, отчисления за фонд пътища, ДДС.... Пък и правителството е споменато във връзка с доходите.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от valjo
      цаката е да се изкарва повече, отколкото скачат цените просто е

тогава даже се радваш че скача и се молиш да забранят газовите уредби, за да останат по малко трошки по улиците и да може да идеш спокойно на работа

е с това правителство няма да стане естествено, но поне не пречи да се надява човек
      Ще то и 166-ци има с газова.. А тва дето го казваш, че е просто- изобщо не е просто, щото ако беше просто щеше да караш поне алфа 159 Ти ако искаш повишението на заплатата ти да го даваш за същата потребителска кошница, но с по- високи цени- то аз не искам- искам да си разширя потребителската кошница, а не да набутвам повече пари за едно и също. Но така или иначе повишението на цените е неизбежно, това е една спирала без край. Повишават заплатите, хората почват да купуват повече, цените растат, после пак повишават заплатите, после цените пак растат. В производството в дългосрочен план поради пазарната икономика не може да се очаква печалба, защото с навлизането на повече конкуренти печалбите падат до момент, когато ти стигат само да си покриеш разходите (това при идеална пазарна икономика разбира се). А бе няма изход, според мен след още 1-2 десетилетия ще има световна революция. Просто света не може да живее по този начин дълго
      Lexus IS200

Comment

са, признай си, че и ти не знаеш 'що изписа толкова глупости
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Говори се за поскъпване в близките 2- 3 години!!!!...а при нас започна от вчера ...някой, ако е зареждал по празниците е забелязал сигурно!!!....в това нещо сме първи, но в увеличение на доходите...куцаме
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

и ти предлагаш... ?
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Слагайте газ откога ви приказвам ...
              в интерес на истината доста хора с алфи откриха вярната формула хем да караш Алфа хем да не си даваш половината доходи за бензин , газ раздела расте с всеки ден ..

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                е с това правителство няма да стане естествено, но поне не пречи да се надява човек
                Тоя па гледай какъв мутренски номер си е сложил на колата па после правителството му било виновно
                Виж Алфата ...

Comment

Много зависи от това колко км се изминава месечно. Преди имаше анкета за това и се виждаше, че повечето се движат в диапазон от 10-15 000 км годишно. А като цяло петрола няма да е по евтин така че мисля че трябва да свикваме. А и другото нещо, че в София вече не се кара. Много ми е интересно ако някой има кола с борд компютър и кара градско колко ли ще е средната скорост, защото според мен ще е около 12-16 км/ч.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                    Много ми е интересно ако някой има кола с борд компютър и кара градско колко ли ще е средната скорост, защото според мен ще е около 12-16 км/ч.
                    15 км с яко ръчка са 45 мин

не ти трева борд компир
                    не че нямам
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз днес заредих на Шел,ВПовер рацинг на 2.50
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

преди няколко дена Премиум Дизел омв-2.55/литър
                        156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
                        Brera 2.4jtd 200 + к.с.

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                          15 км с яко ръчка са 45 мин

не ти трева борд компир
                          не че нямам
                          При мене 8 км - 5-6 мин до околомръсното и след това 12 км за 35-40 мин.

Абе доста съм над средната скорост А аз се чудех защо колата ми гори 10-11/100, а аз направо летя

П.С. Средно 45-50 мин за 20 км.
                          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                          Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                            и ти предлагаш... ?
                            ..да правим повече кинти..
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                              Много ми е интересно ако някой има кола с борд компютър и кара градско колко ли ще е средната скорост, защото според мен ще е около 12-16 км/ч.
                              Ох какво да ти кажа, на моменти по-добре да нямаш
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Всичко е пак за сметка на данъкоплатеца
                                АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                                FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Working...
                                X