Известие

Collapse
No announcement yet.

Вече взе да става кофти...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Hristo_156
    Първоначално публикувано от MrX
    Вече адски смешно ми става като отворя форума, един ми разправя как алфистите били "друга порода", друг как алфите пък били станали прекалено много, от някъде се изцепи трети, че алфите били за едикакви си хора. Деба и кочините дет ги възхвалявате толко като космически кораби! После сектанти били тия във форума на алфа, коне с капаци били е много ясно като се зачете някой гост, че с такова впечатление ще остане. От друга страна човек който в един раздел споменава къф голем рацер бил, да ми пропагандира нормално каране в друга тема ми се види хипер смях ма кой ти обръща внимание! Много ми е радостно когато започнете да слагате хората под общ знаменател, без да знаете в повечето случаи за какво иде реч!
    Нещо не разбрах...
    Аз обаче разбрах...
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

и аз разбрах.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

абе, хора, само за едно нещо се замислете: идиоти има навсякъде (или както се казва "всяко стадо си има мърша").... е някъде е повечко!!!
        просто прочетете пак последното изречение от поста на MrX
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Hristo_156
          Вече адски смешно ми става като отворя форума, един ми разправя как алфистите били "друга порода", друг как алфите пък били станали прекалено много, от някъде се изцепи трети, че алфите били за едикакви си хора. Деба и кочините дет ги възхвалявате толко като космически кораби! После сектанти били тия във форума на алфа, коне с капаци били е много ясно като се зачете някой гост, че с такова впечатление ще остане. От друга страна човек който в един раздел споменава къф голем рацер бил, да ми пропагандира нормално каране в друга тема ми се види хипер смях ма кой ти обръща внимание! Много ми е радостно когато започнете да слагате хората под общ знаменател, без да знаете в повечето случаи за какво иде реч!
          Нещо не разбрах...
          Прочети пак и ако не разбереш опитай пак да прочетеш...... май си в темата за "цвят" както казват хората!
          На мен ми стига и от раз колега, ама нещо куца там горе поста ти. Недей хаби толкова много нерви! По-добре ти си го прочети и си го редактирай, така, че с по-малко думи да кажеш повече и да е по-ясно.
          В тази връзка се обръщам към всички във форума: Време е да станем по-толерантни един към друг във всяко едно отношение. Щом не можем да сме толерантни в словото, какво ли остава с поведението ни на пътя един към друг.
          Извинете ме за отклоняването от темата.
          '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox
            Хайде сега Какво значи псевдо алфаджия и чистокръвен алфаджия? И още повече няма алфаджии има алфисти. На ...джии завършват феновете на едни други марки.
            значи че некои като карат алфа си мислят че само те "разбират"
            некои като карат фв си мислят че другите само се набутват
            и некои като ядат кълнове ще живеят вечно здрави
            по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

[quote=sa6o_roman]
              Първоначално публикувано от "Old Fox":3fplwq8g
              Хайде сега Какво значи псевдо алфаджия и чистокръвен алфаджия? И още повече няма алфаджии има алфисти. На ...джии завършват феновете на едни други марки.
              и некои като ядат кълнове ще живеят вечно здрави[/quote:3fplwq8g]
              Според мен няма такова нещо!...."всяко стадо си има черни овце".....автомобилът е едно ...а ЧОВЕКЪТ в него савсем различно нещо
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Факт е че всяко стадо си има черни овци, но когато стадото порасне стават и много черните овци за това и ми прави впечатление...
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
                  Факт е че всяко стадо си има черни овци, но когато стадото порасне стават и много черните овци за това и ми прави впечатление...
                  ...e сега какво ...да заколим "агнетета" ли ...ама минаха празниците
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

ДАааа!И пак стигаме до там ,че тука у БГ и някои околни балкански нам държави нямаме самосъзнание и толерантност на пътя.За това яко глоби,камери,книжки......е те това ни требва!!!Аз друг изход не виждам,?????Добре е ,че момчетата от тази 155 са останали живи,трябва да си правят курбан на тази дата!!!
                    sigpicSelenia 20K for Alfa Romeo

Comment

В тази връзка искам да поздравя колегата Живко (Pinky), който ми даде път в адския хаос на Семинарията .
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

[quote=Бобби][quote="sa6o_roman":3tqk100m]
                        Първоначално публикувано от "Old Fox":3tqk100m
                        и некои като ядат кълнове ще живеят вечно здрави[/quote:3tqk100m]
                        Според мен няма такова нещо!...."всяко стадо си има черни овце".....автомобилът е едно ...а ЧОВЕКЪТ в него савсем различно нещо [/quote:3tqk100m]

баш тва имах предвид с други думи описаните от мен типажи са тъй наречените черми овци от различните стада. както казваш ти едно е колата, друго е човека..

дори и Г-класите не ги карат само страшни мутри... често ги карат страшните им мацки
                        по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Човека просто наблегна ,че поради достъпната цена красивия външен вид и екстри наравно с добрите коне - хората почнаха да си купуват алфа и фиат и да да карат бързо и неразумно.
                          Аз като си купих пунтото и аз съм карал бързо - радвах си се на колата - имах малък инцидент ,после пак карах бързичко.Но от 1 година доста съм си се кротнал и почнах и аз да забелязвам как покрай мен летят Преди аз летях
                          В костинброд доста алфи се навъдиха ,но като цяло не са рейсъри карат си спокойно.
                          Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                          Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155
                            ... В друга посока като гледам снимките на това дето е било кола, забелязвам че нещо май хич сме нямали гуми по време на опита за летене... та и техническата изправност е от доста голямо значение на тия наще над 10-12 годишни коли...
                            Техническата изправност е от доста голямо значение за всички коли! Споделям впечатленията и разсъжденията на ВФТИ, а това за гумите ... не знам. Изумен съм от отношението на маса от хората към гумите. Гледаш го - нормален, симпатичен човек, говори смислено, изглежда разумен. И като му видиш галошите - на сликове замязали, и почне да ти разправя как щял да изкара още един сезон с тях - направо акъла ми не го побира. Що за късогледство и що за безотговорност! Да ти еба и парите, дет ше ги спестиш от гуми, ако заради тях отидеш на оня свят
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки
                              Изумен съм от отношението на маса от хората към гумите. Гледаш го - нормален, симпатичен човек, говори смислено, изглежда разумен. И като му видиш галошите - на сликове замязали, и почне да ти разправя как щял да изкара още един сезон с тях - направо акъла ми не го побира. Що за късогледство и що за безотговорност! Да ти еба и парите, дет ше ги спестиш от гуми, ако заради тях отидеш на оня свят
                              Тук следват аргументите от рода на "бе аз да няма да се състезавам" и "то като караш със съобразена скорост няма значение какви са ти гумите". Да не говорим за тези, които на чисто нови коли за над 30 000 лв слагат руски гуми Медвед по 50-тина лева парчето...
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                                Първоначално публикувано от Коки
                                Изумен съм от отношението на маса от хората към гумите. Гледаш го - нормален, симпатичен човек, говори смислено, изглежда разумен. И като му видиш галошите - на сликове замязали, и почне да ти разправя как щял да изкара още един сезон с тях - направо акъла ми не го побира. Що за късогледство и що за безотговорност! Да ти еба и парите, дет ше ги спестиш от гуми, ако заради тях отидеш на оня свят
                                Тук следват аргументите от рода на "бе аз да няма да се състезавам" и "то като караш със съобразена скорост няма значение какви са ти гумите". Да не говорим за тези, които на чисто нови коли за над 30 000 лв слагат руски гуми Медвед по 50-тина лева парчето...
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                                X