Първоначално публикувано от Hristo_156
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вече взе да става кофти...
Collapse
X
-
абе, хора, само за едно нещо се замислете: идиоти има навсякъде (или както се казва "всяко стадо си има мърша").... е някъде е повечко!!!
просто прочетете пак последното изречение от поста на MrX166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXПървоначално публикувано от Hristo_156Първоначално публикувано от MrXВече адски смешно ми става като отворя форума, един ми разправя как алфистите били "друга порода", друг как алфите пък били станали прекалено много, от някъде се изцепи трети, че алфите били за едикакви си хора. Деба и кочините дет ги възхвалявате толко като космически кораби! После сектанти били тия във форума на алфа, коне с капаци били е много ясно като се зачете някой гост, че с такова впечатление ще остане. От друга страна човек който в един раздел споменава къф голем рацер бил, да ми пропагандира нормално каране в друга тема ми се види хипер смях ма кой ти обръща внимание! Много ми е радостно когато започнете да слагате хората под общ знаменател, без да знаете в повечето случаи за какво иде реч!
В тази връзка се обръщам към всички във форума: Време е да станем по-толерантни един към друг във всяко едно отношение. Щом не можем да сме толерантни в словото, какво ли остава с поведението ни на пътя един към друг.
Извинете ме за отклоняването от темата.'98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark
Comment
-
Първоначално публикувано от Old FoxХайде сега Какво значи псевдо алфаджия и чистокръвен алфаджия? И още повече няма алфаджии има алфисти. На ...джии завършват феновете на едни други марки.
некои като карат фв си мислят че другите само се набутват
и некои като ядат кълнове ще живеят вечно здравипо колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
[quote=sa6o_roman]Първоначално публикувано от "Old Fox":3fplwq8gХайде сега Какво значи псевдо алфаджия и чистокръвен алфаджия? И още повече няма алфаджии има алфисти. На ...джии завършват феновете на едни други марки.
и некои като ядат кълнове ще живеят вечно здрави[/quote:3fplwq8g]
Според мен няма такова нещо!...."всяко стадо си има черни овце".....автомобилът е едно...а ЧОВЕКЪТ в него савсем различно нещо
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Факт е че всяко стадо си има черни овци, но когато стадото порасне стават и много черните овци за това и ми прави впечатление...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTIФакт е че всяко стадо си има черни овци, но когато стадото порасне стават и много черните овци за това и ми прави впечатление......да заколим "агнетета" ли
...ама минаха празниците
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
ДАааа!И пак стигаме до там ,че тука у БГ и някои околни балкански нам държави нямаме самосъзнание и толерантност на пътя.За това яко глоби,камери,книжки......е те това ни требва!!!Аз друг изход не виждам,?????Добре е ,че момчетата от тази 155 са останали живи,трябва да си правят курбан на тази дата!!!sigpicSelenia 20K for Alfa Romeo
Comment
-
В тази връзка искам да поздравя колегата Живко (Pinky), който ми даде път в адския хаос на Семинарията.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
[quote=Бобби][quote="sa6o_roman":3tqk100m]Първоначално публикувано от "Old Fox":3tqk100mХайде сега Какво значи псевдо алфаджия и чистокръвен алфаджия? И още повече няма алфаджии има алфисти. На ...джии завършват феновете на едни други марки.
и некои като ядат кълнове ще живеят вечно здрави[/quote:3tqk100m]
Според мен няма такова нещо!...."всяко стадо си има черни овце".....автомобилът е едно...а ЧОВЕКЪТ в него савсем различно нещо
[/quote:3tqk100m]
баш тва имах предвидс други думи описаните от мен типажи са тъй наречените черми овци от различните стада. както казваш ти едно е колата, друго е човека..
дори и Г-класите не ги карат само страшни мутри... често ги карат страшните им мацкипо колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Човека просто наблегна ,че поради достъпната цена красивия външен вид и екстри наравно с добрите коне - хората почнаха да си купуват алфа и фиат и да да карат бързо и неразумно.
Аз като си купих пунтото и аз съм карал бързо - радвах си се на колата - имах малък инцидент ,после пак карах бързичко.Но от 1 година доста съм си се кротнал и почнах и аз да забелязвам как покрай мен летятПреди аз летях
В костинброд доста алфи се навъдиха ,но като цяло не са рейсъри карат си спокойно.Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
Fiat Marea TD100 hlx 97
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155... В друга посока като гледам снимките на това дето е било кола, забелязвам че нещо май хич сме нямали гуми по време на опита за летене... та и техническата изправност е от доста голямо значение на тия наще над 10-12 годишни коли...
Comment
-
Първоначално публикувано от КокиИзумен съм от отношението на маса от хората към гумите. Гледаш го - нормален, симпатичен човек, говори смислено, изглежда разумен. И като му видиш галошите - на сликове замязали, и почне да ти разправя как щял да изкара още един сезон с тях - направо акъла ми не го побира. Що за късогледство и що за безотговорност! Да ти еба и парите, дет ше ги спестиш от гуми, ако заради тях отидеш на оня святАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioПървоначално публикувано от КокиИзумен съм от отношението на маса от хората към гумите. Гледаш го - нормален, симпатичен човек, говори смислено, изглежда разумен. И като му видиш галошите - на сликове замязали, и почне да ти разправя как щял да изкара още един сезон с тях - направо акъла ми не го побира. Що за късогледство и що за безотговорност! Да ти еба и парите, дет ше ги спестиш от гуми, ако заради тях отидеш на оня свят
Comment
Comment