Известие

Collapse
No announcement yet.

перални ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Miele е най доброто но Горение сьщо не е лош вариант.
    0888515205

Comment

А бе все тая в крайна сметка.
      30 човека с 20 мнения.
      Аз ще кажа - евтини - Беко; скъпи - Сименс.

Щом питаш за Мидея, значи си е ориентирал към по-евтината марка.
      Ако това те успокоява почти цял Китай е с тази марка - където се обърнеш я виждаш.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Както ти казаха вече Петре, Miele или Candy - това са вариантите
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Аз имам Candy, някакъв върхов модел беше преди 4 години, с всички глезотии, даже може да си съставяш собствени програми. Беше горе-долу на цената на Miele. Просто от години съм много доволен от тая марка и нямаше поводи да я сменям.

Никакви забележки и към последната, вече 4 години никви грижи, "само масло и бензин", дето има един лаф В случая естествено става дума за вода, прах и дрехи. Следващата ми пералня пак ще ви е Candy

Пък и е италианка

Според мен Miele са безбожно надценени уреди, само щото са "германско качесто" - нещо като напудрения Холцваген Ауди
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Ами както винаги всичко е относително. Например вкъщи взехме нови уреди всичко АЕГ-Електролукс и миялната два дни след като изтече гаранцията даде фира. А Мидея бяхме сложили в залите и бяха подложени на страшно натоварване плюс замърсяване, и си бачкаха перфектно като напуснахме помещението ги свалихме и сега си бачкат монтирани на друго място. Стария телефон панасоник един от първите безжични бачкаше от 1992г. до миналата защото беше изпуснат, а новия пак панасоник се скапа онзи ден. Май всичко си е на ксмет а и старото качество вече го няма. Та мисля си аз че по добре две Мидеи отколкото един Уйрпул да речем, ама знам ли

Comment

Candy ....
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Electrolux имам от 3-4 години и откак е станала пералня+сушилня, пере/суши минимум по 1 път на ден от тогава насам. Никакви грижи. ЖТД-то на пералните е това
                На младини съм ремонтирал перални и имам впечатления от ретро-моделите на Миеле - ами те са правени сякаш никога няма да бъдат ремонтирани, но това важеше и за тогавашните АЕГ (и такава имам), а при тях нещата се промениха драстично.
                Иначе от средния клас за Канди съм чувал добри отзиви от хора, които се занимават сервизно с тях.
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Един голям минус за пералните NEO , а въобще и за повечето им техника Не знам с какъв акъл комшийката си взе такава , ама сега 2 седмици седи като паметник точно няколко седмици след изтичане на гаранцията
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Да потвърдя по-горните постове - Miele . Само като и чуеш центрофугата и забравяш за всичко. Немците в домакинските съдове са ненандминати. Miele-то има няколко проблема - стряскаща цена и тегло докарващо до дископатия при местене . Другата марка която се ползваше вкъщи беше Candy - изкара 8-9 години пущината. Накрая изоря намотка на мотора и оттогава не е същата пералня. В момента е захвърлена на втория етаж и стене от ръжда.
                    http://hopenhagen.org/

Comment

Samsung са много хубави перални и не са много скъпи.

От Индезит изобщо не съм доволна, в момента имам такава, която е със сушилня, но не е добра. Самсунга го смених зара ди тъпата сушилня и сега много ме е яд, ама туй то......
                      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Аз също съм със Samsung и вече 4 години никакви ядове. В крайна сметка ти си прецени спрямо нуждите, екстри и цени.
                        ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                        ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                          miele

което и да е
                          Като качество са перфектни но няма смисъл да набиваш толкова пари

Вземи си Горение- качеството е перфектно, цената е висока, но не прекалено! (имаме пералня и печка на горение- пералнята работи вече 10 години безотказно, печката е нова и е супер функционална)

П.С. самсунг е ефтина марка без традиции в производството на такива уреди!
                          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                            Samsung са много хубави перални и не са много скъпи.
                            И аз имам такова ,ама не ми харесва Грозно е и се чува центрофугата .Обаче...е ужасно здраво животинче !От доста време се опитвам да го разваля ,че да ми купят нова пералня ,ама не се получава
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Хвани, някоя да те пере ......па тя да мисли за пералня
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Миеле си е Миеле,но аз бих препоръчал АЕГ и Аристон-с жена ми си вехма такваз за ню апартмънт,ма още нямаме впечатления Кандито,само скъпите модели са хубави,ефтините за нищо не стават-справка,майка ми за 4 години изхвърли 2 Наща с жена ми е такваз http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09021787
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X