Известие

Collapse
No announcement yet.

перални ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BatVas
    Първоначално публикувано от Mury
    Първоначално публикувано от BatVas
    Аз също трябва да си купя пералня до 2 седмици и ме интересува някой има ли мнение или впечетления от тази пералня
    CANDY ALISE CMD-126

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09017500

Иначе имам много добри впечетления от Candy - 5 години в квартирата, ама тази е пералня със сушилня и искам мнение за уредите 2 в 1. Няма как да взема отделно пералня и сушилня щото вече съм определил мястото (няма място за двете)
    Ами Васе,аз за марката си казах мнението,колкото до уредите 2 в 1 мнението ми е добро-сега с жена ми ползваме пералня със сушилня АЕГ и е доста добра,но моя съвет е,ако имаш място си вземи отделно.А и на това Канди нешо цената доста ниска ми се види,хубавите 2в1 са по 1500 лв. Защо не пробваш една върху друга,аз така съм направил в ню апартмънт,те сушилните са по 40-50 кила,и с един шкаф ги отделяш една върху друга
    Aбе така е ама аз мисля да вкарам пералнята в кухнята (на пода ще стъпи но ще бъде затворена в шкаф - такъв тип вграждане. Иначе това Кенди се вързва като размери , а има и сушилка. Просто няма как да сложа сушилката отгоре. Сега се змислих че имам един вариант за отделна сушилка . монтирам само пералня там където съм решил (щото там са ми и тръбите ) а отделна сушилня (при условие че не се нуждае от свързване с канализация , я монтирам в едно килерче .
    Сушилните бачкат на принципа на конденза бе баце,имат си резервоарче,което после изсипваш и си ОК.Има и такива,които трябва да се свързват с канализацията,но те са редки
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
    X