Известие

Collapse
No announcement yet.

ораганзация на протест от автоклубовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mim
    кое му е частното на енергото, като аец-а, тец-овете и големите вец-ове са държавни
    пак си в грешка. Само АЕЦ е държавен защото е забранено със закон да се преватизира. Иначе всичко друго го разграбиха.
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

за какво не може да се стачкува:
      1. За акцизите - защото ни ги определя друг
      Това не е баш така .
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

E как тогава в доста европейски държави е по-ниска цената - определено не е защото ползват по ефтен петрол (напротив повече струва от руския петрол на Лукойл, а и горивата са по качествени)
        А относно това за акцизите - минималните ставки трябваше да се въведът от 2010 година.
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas

E как тогава в доста европейски държави е по-ниска цената - определено не е защото ползват по ефтен петрол (напротив повече струва от руския петрол на Лукойл, а и горивата са по качествени)
          А относно това за акцизите - минималните ставки трябваше да се въведът от 2010 година.
          точно така ,колегата е прав ,това беше определеното от правителството. очаквам от вас колеги само точна обосновка на исканията ,относно който ще протестираме.
          ВАЖНО-Протест срещу високите акцизи на горивата , ВКЛЮЧИ СЕ И ТИ
          http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24388
          ето това сме заедно

Comment

Пазара в Бг си е чист монопол...

Почти всички купуват от Лукойл, защото лукой предлага най-ниски цени...

С гръцки горива са Еко...И разни малки бензиностанцийки... Чисто румънски са Ромпетрол и всичко останало е ориентирано към Лукойл...

Всеки взема от където му е по-изгодно...Чуждия бензин е скъп- гръцки, румънски(големи разходи и т.н.), а а пък лукойлския е евтин, но ни дерат кожите с големи надценки и игри с държавата....

И без разни изцепки за гориво от Австрия и т.н.. ОМВ няма нищо общо с Австрия... ОМВ всички си работят пряко с лукойл....Шел също...

П.П Аз вече силно взех да се съмнявам и за тоя гръцки бензин на екото, май и на тях много им потръгна и те почнаха да дърпат от лукойл

И стига глупости с тая световна криза...Има наистина голямо напрежение, но не трябва да има толкова голямо отражение върху нас:
            1. во долара е много слаб
            2. ро руския петрол е много евтин и не е пряко обвързан с кризата на американците...
            3. Мръсна спекула и големи печалби...

П.П Иначе навсякъде започна да се говори, че петролните находища се изчерпват и сега всеки ги плямпа тия неща и от там идва кризата....Наистина са изчерпаеми, но няма да свърши толкова бързо петрола, колкото постоянно се тръби по медии и световни агенции и т.н....

Да не го говорим, колко още неразработени петролни находища има и още колко затворени находища.... А също така, и петрол има не само втия петролни находища(езера т.н.), а се намира и под друга форма...И извиличането му е просто въпрос на технологии...
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Всичко е спекула и разработка на военните
              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
              sigpic

Comment

Протест колеги ще има. Утре 20.05.08 отиваме в общината заедно с някои от другите живо заинтересовани колеги за да разберем какви са бирукратничните им изисквания за обявяване на стачка . След което ще обявя дата и мястото на събитието. Дотук по груби сметки сме между 500 и 800 човека. Има желаещи чак от благоевград да дойдат .Надявам се да сме толкова спотени и в това ,колкото в думите си тук в форумите. Моля да разпростаните този пост и по другите форуми ,който се коментира темата - за да се запознаят възможно най много хора с това ни нъчинание . До края на утрешния ден ще бъдат съставени основни щрихи върху исканията ни ,които включват освен исканията за бензин и такива за повишаването на минималната работна заплата и строг контрол върху цента на горивата . Запомнете едно СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА само така ще се разбере нашето събиране.
                ВАЖНО-Протест срещу високите акцизи на горивата , ВКЛЮЧИ СЕ И ТИ
                http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24388
                ето това сме заедно

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
                  Пазара в Бг си е чист монопол...

Почти всички купуват от Лукойл, защото лукой предлага най-ниски цени...

С гръцки горива са Еко...И разни малки бензиностанцийки... Чисто румънски са Ромпетрол и всичко останало е ориентирано към Лукойл...

Всеки взема от където му е по-изгодно...Чуждия бензин е скъп- гръцки, румънски(големи разходи и т.н.), а а пък лукойлския е евтин, но ни дерат кожите с големи надценки и игри с държавата....

И без разни изцепки за гориво от Австрия и т.н.. ОМВ няма нищо общо с Австрия... ОМВ всички си работят пряко с лукойл....Шел също...

П.П Аз вече силно взех да се съмнявам и за тоя гръцки бензин на екото, май и на тях много им потръгна и те почнаха да дърпат от лукойл

И стига глупости с тая световна криза...Има наистина голямо напрежение, но не трябва да има толкова голямо отражение върху нас:
                  1. во долара е много слаб
                  2. ро руския петрол е много евтин и не е пряко обвързан с кризата на американците...
                  3. Мръсна спекула и големи печалби...

П.П Иначе навсякъде започна да се говори, че петролните находища се изчерпват и сега всеки ги плямпа тия неща и от там идва кризата....Наистина са изчерпаеми, но няма да свърши толкова бързо петрола, колкото постоянно се тръби по медии и световни агенции и т.н....

Да не го говорим, колко още неразработени петролни находища има и още колко затворени находища.... А също така, и петрол има не само втия петролни находища(езера т.н.), а се намира и под друга форма...И извиличането му е просто въпрос на технологии...
                  Аз затова почнах да сипвам нафта на Ромпетрол и да ви кажа съм доволен
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

мим е права да бяха пътищата хубави и бензина качествен нямаше да се чувствам толкова ущетен ама да плащам предница, данъци и бангии по двигателя заради мешан бензин не съм съгласен, а че цените са неприятни... така е, заслужава си да се вдигнем и да им покажем че съществуваме не да си строят хотелчета и да се чудят слр или ламборгини да купят на чедото... твърдо ЗА !!!
                    Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                    ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Има седем държава стари членки + румъния с по ниски ставки на акцизите от България. Като се има впредвид че българия е на последно място в Европа по доходи просто ме хвана много яд на БТВ и Нова вчера в новините като обясняват как в БГ били акцизите на средното ниво - няма средно - искаме възможно най ниския акциз за ЕС защото сме с най ниски доходи - даже тия от ЕС няма да го оспорят щото знаят по статистика как са ни доходите , а и ние просто ще изравним акциза с най-ниския в ЕС - така че пак отговаряме на тяхните условия.
                      Това трябва да е искането на протеста "Щом България е най бедната в ЕС - искаме най-ниския акциз прилаган е ЕС"
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

И аз съм за ,Кажете кога и къде и идвам даже ще доведа хора с мен.[/i]

Comment

Твърдо "ЗА". Още повече като се има в предвид, че високите цени на горивата повличат и другите нагоре.
                          ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                          ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

е ми нашия многоуважаван кмет вместо да си се занимава с поверения му град, тръгнал да заглажда пясъка на плажовете... образно казано
                            ако някой е слушал "Неделя 150" например

за какво може да се стачкува:
                            1. За качеството на горивата
                            1.1. За реален качествен контрол
                            2. За състоянието на пътищата
                            2.1. За оползотворяването на данъците и акцизите
                            2.2. За строителство на пътища и разширяване на съществуващи
                            2.3. За градски магистрали
                            2.4. За "Зелена вълна" и адекватна сигнализация
                            3. За добър гадски транспорт

2. За цената - защото е сбор от няколко фактора и най-вече определена от пазара
                            3. За смъкване на цената, защото ни бил нисък стандарта - да ама, това е леко смешно, не мислите ли, щото петрол не произвеждаме, не сме в арабско или бившка руска република производител
                            Ама ти вярваш ли си??
                            Знаеш ли колко хора работят по доставката на петрола, преработката му, доставката до бензиностанцията, пласмента и всичко останало??
                            ТЕЗИ ХОРА ПОЛУЧАВАТ БГ ЗАПЛАТИ, МАЛКО ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕЗИ В ЕС!!! ТУК ИМАТ МНОООООГО ПО-МАЛКО РАЗХОДИ ЗА ПРОДАЖБАТА НА ГОРИВАТА!!!!

А ДАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ ГЪРЦИЯ ВСЯКА ГОДИНА ИМ НАЛАГАТ ГЛОБИ ОТ ЕС ЗА ДАНЪЦИТЕ ВЪРХУ КОЛИТЕ, НО НА ГЪРЦИЯ НЕ ИМ ПУКА ...

А Й АКЦИЗ ВЪРХУ АВТОМОБИЛИТЕ НЯМА В ЕС ...

ЗАЩО ЗА НЯКОЙ НЕЩА ГИ ГЛЕДАМЕ, А ЗА ДРУГИ НЕ ...

ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЙ КУПИ НЕК?? - ЧЕЗ - ДЪРЖАВНА ФИРМА,
                            АЛИТАЛИЯ - ДЪРЖАВНА ФИРМА, ЕРФРАНС - ДЪРЖАВНА ФИРМА, РЕНО - ДЪРЖАВАТА ИМА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ФИРМАТА, ЗАЩО В БГ ВСИЧКО СЕ ПРИВАТИЗИРА??

Comment

освен че крещиш на публично място си и неграмотен
                              да, вярвам си

ок, съгласих се за акцизите
                              ама на мен повече ми пука, че плащам за нещо, което не получавам, отколкото че плащам скъпо

вдигнете си сами минималната заплата, работете повече, работете инзънредно, какво ми ревете, че не ви стигали парите
                              и като се вдигне минималната работна заплата, освен че ще се вдигне инфлацията, какво реално вас ще ви огрее, кой от тук присъстващите изкарва на месец само минималната???
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

вдигнете си сами минималната заплата, работете повече, работете инзънредно, какво ми ревете, че не ви стигали парите
                                и като се вдигне минималната работна заплата, освен че ще се вдигне инфлацията, какво реално вас ще ви огрее, кой от тук присъстващите изкарва на месец само минималната???
                                Здрасти mim. Искам да ти кажа, че лично аз за да свързвам двата края бачкам на 4 места (от сутрин в 7 до вечер в 12) и криво-ляво успявам като вляза в Билла или Кауфланд и си харесам нещо да си го купя а не да преглъщам жадно. На колко още места трбва да работя за да живея добре а не като сега - едва да скърпвам бюджета? Истината е, че малко хора с много работа изкарват по честен начин парите си. За съжаление с 2.40 бензин бях изправен пред 2 дилеми - да спра горача 14/100 градско на бензин или да сложа газ... предпочетох второто, защото колата ми е необходима. Хубаво са цените по европейски стандарт, ама поне и условията на работа и заплащането ни да беше не 30% от евро-заплатите а поне 60... Имам познат, който работи в Италия, замина преди 6 месеца и вече кара ГТВ кабрио с перфорирана кожа... аз това ще си го позволя след 10 години... ама не събиране на пари, а като се обезцент достатъчно. Сори, ама това е горчивата истина. Докато се провеждат семинари в СПА-комплекси, докато се купуват БМВ-та и Мерцедеси вместо с парите от винетките да се поправят пътищата, докато чичин и стринкин печели проекти за милиони левове, а върши работа за десетки и стотици, в тая държава нямаме бъдеще.

Иначе съм ЗА инициативата. Лично аз бих повел колоната със знамето към мястото на протеста. Ще си взема неплатен отпуск, само кажете дата и час!

Поздрави! Илчо!
                                ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                                ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                                Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                                Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Working...
                                X