нали точно това е големият въпрос - къде отиват и какво получаваме за тях
Известие
Collapse
No announcement yet.
ораганзация на протест от автоклубовете
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mimосвен че крещиш на публично място си и неграмотен
да, вярвам си
ок, съгласих се за акцизите
ама на мен повече ми пука, че плащам за нещо, което не получавам, отколкото че плащам скъпо
вдигнете си сами минималната заплата, работете повече, работете инзънредно, какво ми ревете, че не ви стигали парите
и като се вдигне минималната работна заплата, освен че ще се вдигне инфлацията, какво реално вас ще ви огрее, кой от тук присъстващите изкарва на месец само минималната???
Можеш ли ти като си толкова светнат да ми обясниш на мене простия как така се получава че разните собственици и работодатели се скъсват да си купуват скъпарски коли, вили, яхти и да плащат на ку... ама като опре до заплата изведнъж ставаме непройзводители и недостатъчно работещи. Аз мога да кажа какво съм видял до сега. Работя в търговска фирма която продава световна марка машини на абсолютно същите цени като в цяла Европа и със съйзмерими количества. Заплатите обаче там са в пъти по-големи и няма един човек дето да работи и една минута след края на работното си време (просто там се плаща страшно много за извънреден труд и работодателя те гони).Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от IltchoДокато се провеждат семинари в СПА-комплекси, докато се купуват БМВ-та и Мерцедеси вместо с парите от винетките да се поправят пътищата, докато чичин и стринкин печели проекти за милиони левове, а върши работа за десетки и стотици, в тая държава нямаме бъдеще.
Поздрави! Илчо!
Първоначално публикувано от mimама на мен повече ми пука, че плащам за нещо, което не получавам, отколкото че плащам скъпоПървоначално публикувано от AlexanderbbЧовече айде стига моля те с тези демагогски приказки. Все едно слушам тези от съюза на работодателите.
Можеш ли ти като си толкова светнат да ми обясниш на мене простия как така се получава че разните собственици и работодатели ....
Иначе @mim е права, защо четете по диагоналите?
Жената ви каза че акцизите са наложени от ЕС и не може да бъдат премахнати, може да искаме най-ниските, но не и да ги премахнат.
Така се получава предимно заради кражбите от къде ли не. Оня ден пред офиса на жената шефа и видял циганите да къртят здрав асфалт за да го "изкърпят" после, и какво ще стане от кръпката след половин година. А пък там където има нужда от кърпене защо да ходят нали са разходи които могат да си приберат. А това че асфалта е на безценица а отчитат такива огромни разходи за "кърпене" дето с тези пари ще положат нов асфалт на 2 пъти по голям участък от пътя. Куките и съда пак спят. За това ни е такова положението.
В крайна сметка за изправяне на джанти, и оправяне на последствията от дупки харча повече от данъка на колата си. А не би трябвало да имам такива разходи изобщо.
Comment
-
Трябва да се опита, ако не ние, шофьорите...няма кой друг.
Според мен обаче висшестоящите ще разберат за протеста и няма да се вяснат в парламента този ден. Мисля си, че трябва да се измисли нещо и за след самите протестни действия, в смисъл...да се знае, че няма да се откажем лесно от това, което искаме. Защото в противен случай ще се получи, няколко часа протест, и след това продължаваме да си плащаме бензин на 2.50лв.
Успех с организацията!Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!
Comment
-
Първоначално публикувано от rammstein4oк'во стана? разрешиха ли протеста? аз и още няколко човека чакаме само дата, час и място и сме там...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от mimосвен че крещиш на публично място си и неграмотен
да, вярвам си
ок, съгласих се за акцизите
ама на мен повече ми пука, че плащам за нещо, което не получавам, отколкото че плащам скъпо
вдигнете си сами минималната заплата, работете повече, работете инзънредно, какво ми ревете, че не ви стигали парите
и като се вдигне минималната работна заплата, освен че ще се вдигне инфлацията, какво реално вас ще ви огрее, кой от тук присъстващите изкарва на месец само минималната???
Невиждам за какво пишеш в ТАЗИ ТЕМА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ КАРАШ НА МЕТАН?? и като ти гледам подписа явно досега не си помирисвала бензин ...
А случайно да знаеш че след едно вдигане на горива неминуемо се вдига инфлацията??
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155Първоначално публикувано от rammstein4oк'во стана? разрешиха ли протеста? аз и още няколко човека чакаме само дата, час и място и сме там...Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от mimаз не пищя, намирам начин да се оправя
но и аз карам по същите дупки и по същите задръствания
Слава Богу че винаги се намират хора който да не се примиряват, а да се борят, иначе още щяхме да сме под Турско робство ...
Comment
-
не бе, кажи, че са щели да ни любят отзад - по-въздействъщо ще прозвучи
и пак пропусни да гласувашI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
колеги днес подочух че щели да налагат запор на газовите уредби,тоест на газ ще карат колите със заводска газова уредба и само те.за другите само бензин и товае.според вас тва честно лие и кой щени забрани да караме на газ или метан.а за стачката имам много приятели готови да отидем макар и данеса със алфи и те ще дойдат защото това е чист обир посред бял ден,тия цени ни съсипват,аз нямам против да е толкова горивото но да взимаме по 2 500-3 500 еуро,а ние със тия заплати накъде сме тръгнали.баси аз съм на 19 години исе възмущавам от нще управници .кажете неели така.поздравиMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Оказа се, че не сме били достигнали дори минималната стойност на акцизите, и ако били намалени , държавата щяла да губи по 320 000 000лв годишно. Както знаете тираджийте направиха протест, но явно са протестирали само за цената на дизела, защото чух, че били приети техни искания за """"""намаляване""""" цената на акциза на дизела, само че отбитата цена от този акциз, на дизела щяла да бъде разпределена към другите горива. Това ,както се досещате означава още по-скъп бензин. Вече не се нервирам, а ми идва да взема пушката за грозен дивеч и да застана пред парламента.
Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!
Comment
Comment