Известие

Collapse
No announcement yet.

GTA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• GTA

Момчета и момичета ...... Последно време се замислям доста сериозно за 147 GTA . Ама нали знаете това са към 30 000 - 35 000 лв които трябва да ги дам и да забравя за тях , от друга страна ..... си е мечта. Айде малко мнения факти и мисли по този въпрос .....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Ще успееш ли да намериш
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
      Ще успееш ли да намериш
      Ами брат ми е в Германия и мисля че няма да има проблеми.

http://www.autoscout24.de/List.aspx?vis ... l=1&zipc=D
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ако имаш пари и изкарваш достатъчно, за да не ти падне стандарта на живот след като си я вземеш- взимай смело! Ако не можеш да прежалиш 35 000 си вземи алфа ГТ
        Lexus IS200

Comment

А ма то ги имало аз си мислих, че са по ограничени бройки. Ми за тази кола парите си струват но реално погледнато 35 бонбона са си цяло състояние А акциза ще го плащаш ли ?
          landikar
          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Вижте сега как стои въпроса при мене:
            От една страна мога да взема нова кола на изплащане, или нещо по луксозно ... което мога да го продам по нататък или да си я сменя с друга ..... От друга страна мога да взема GTA която с вкарването в БГ ще загубя 10 бона като нищо и за това тя ще си остане моя завинаги ... Но тя не е кола за всеки ден, не знам как стят нещата с подръжката на този звяр и.т.н......Но пък тази кола е нещо като бижу нещо необичайно и те прави по различен. Всеки трезво мислещ човек ще избере първия вариант. Но пък може ли да се мисли трезво при вида на тази алфа?!?

Бих искал съвети някакви , изобщо всякаква информация за нея!

Comment

[ А акциза ще го плащаш ли ?[/quote]

То с акциза го смятам толкова , все пак няма да взимам от най скъпите . Те цените почват от 11000 - 12000 евро.

Comment

Re: GTA

Първоначално публикувано от Orm
                149 GTA
                sigpic

Comment

Re: GTA

Първоначално публикувано от Kuku
                  Първоначално публикувано от Orm
                  149 GTA
                  Сенк ю .... Както се казва!

Comment

Алфа ГТ е по красива според мен
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Аз бих я взел,а мен ГТ не ме кефи нещо!
                      145, 1.6 I.E. Boxer
                      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                      Subaru Legacy 2.5

Comment

Мене ГТ-то ме кефи много, но 147GTA е просто уникат, макар, че има е GT 3.2

Но като се замисля 147GTA има много малко в България, а GT-то просто като поевтинее ще стане по масово.
                        Аз твърдо съм за 147GTA уинаклен салон, външен вид и отлично вървене. За частите съм почти сигурен, че ще е приключение, но пък кеф цена няма.
                        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                        Opel Astra J GTC

Comment

Купувай я бре, живота е един.
                          sigpicex
                          147Q2
                          300bhp/606nm
                          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Аз пък си мисля същото за 156 GTA Ма май само с мисленето ще си остана. Още повече че в момента нищо не мога да карам
                            '05 166 V6
                            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Мене па ми зеха талона и докато си го вътна малеееее зор
                              Виж Алфата ...

Comment

Working...
                              X