If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги понеже единствено задния прозорец не е затъмнен с фолио,искам да го направя и него!Та някой ако знае къде се предлага такава услуга нека да каже!Благодаря предварително
Аз се занимавах с това в началото на 90-те още.С американски фолиа.Но отдавна разпродадох и фолиата,и оборудването.Мога да помогна с разни практически съвети,ако се налага.Сега действащите закони забраняват да се затъмнява задното панорамно стъкло и предното.Санкцията е спиране от движение и има вече доста хора,отнесли тази "мярка".Вторият агрумент "против"...вероятноста за съсипване на реотаните при монтаж от неопитни хора е...много голяма.
Някои хора не са чели закона напоследък , май ... задното стъкло не е забранено .. иначе за който се интересува , едно аверче Мишо , се занимава с подобни работи .. тел 0898 52 40 74
Някой хора не са чели закона напоследък , май ... задното стъкло не е забранено .. иначе за който се интересува , едно аверче Мишо , се занимава с подобни работи .. тел 0898 52 40 74
Някой хора не са чели закона напоследък , май ... задното стъкло не е забранено .. иначе за който се интересува , едно аверче Мишо , се занимава с подобни работи .. тел 0898 52 40 74
Колега сподели за какви си говориме за 155-ца !
Какво да си споделяме ? .. ако искаш фолио на задния джам , звънни на Мишо .. и му кажи откъде точно си получил телефона му
Някой хора не са чели закона напоследък , май ... задното стъкло не е забранено ..
Мен тогава защо ме рекетира едно полицайче, че е забранено?!? Отделно на прегледа в СБА беше написано същото на една табела и пак ми почукваха назидателно с пръстче по задното стъкло
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
В петък регистрираха един Еспейс в КАТ и отказаха да му сложат номера преди си е свалил фолиото от задното стъкло. Гледах как пичовете го свалят на паркинга до канала.
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Ма вземете си купете едно правилниче, една отметка с визитка на клуба на точната страничка с член 105, набиваш им го в погледа и ти казват приятен ден! Крайно време е да си научим правата и да не се връзваме на тия кърлежи!
Някой хора не са чели закона напоследък , май ... задното стъкло не е забранено ..
Мен тогава защо ме рекетира едно полицайче, че е забранено?!? Отделно на прегледа в СБА беше написано същото на една табела и пак ми почукваха назидателно с пръстче по задното стъкло
Щото не четеш , за това ... а на почукващия можеш да му кажеш с това пръстче да си бръкне ... абе то е ясно къде
156-цата е със заден затъмнен джам 166-цата е със перде а джипа е целия с тъмни стъкла, досега никой гък не ми е казал, не знам какво толкова се стряскате след като е и разрешено. По скоро като няма за какво да се заядат куките почват си измислят неща и ако се фане някои. И на мен Мишо ми е правил стъклата и съм страшно доволен
Comment