Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой знае ли къде се затъмняват прозорци?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой знае ли къде се затъмняват прозорци?

Колеги понеже единствено задния прозорец не е затъмнен с фолио,искам да го направя и него!Та някой ако знае къде се предлага такава услуга нека да каже!Благодаря предварително

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

http://www.uah.hit.bg/autoglass/main.html
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

В "Кобра" не затъмняват
      sigpic

Comment

е някой тогава би ли казал къде затъмняват

155 2.5 V6

Comment

можеш и сам! Купуваш си спец. фолио (от магазин за автоаксесоари) и го лепиш, все едно тапет лепиш, лесно, аз съм го правила на предишната алфа.....

ПС. и да пишеш за котката на твоя човек като роди!
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Аз се занимавах с това в началото на 90-те още.С американски фолиа.Но отдавна разпродадох и фолиата,и оборудването.Мога да помогна с разни практически съвети,ако се налага.Сега действащите закони забраняват да се затъмнява задното панорамно стъкло и предното.Санкцията е спиране от движение и има вече доста хора,отнесли тази "мярка".Вторият агрумент "против"...вероятноста за съсипване на реотаните при монтаж от неопитни хора е...много голяма.

Comment

Не е ли забранено?
              0888515205

Comment

Някои хора не са чели закона напоследък , май ... задното стъкло не е забранено .. иначе за който се интересува , едно аверче Мишо , се занимава с подобни работи .. тел 0898 52 40 74

Comment

Първоначално публикувано от jorko
                  Някой хора не са чели закона напоследък , май ... задното стъкло не е забранено .. иначе за който се интересува , едно аверче Мишо , се занимава с подобни работи .. тел 0898 52 40 74
                  Колега сподели за какви си говориме за 155-ца !

155 2.5 V6

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing
                    Някой хора не са чели закона напоследък , май ... задното стъкло не е забранено .. иначе за който се интересува , едно аверче Мишо , се занимава с подобни работи .. тел 0898 52 40 74
                    Колега сподели за какви си говориме за 155-ца !
                    Какво да си споделяме ? .. ако искаш фолио на задния джам , звънни на Мишо .. и му кажи откъде точно си получил телефона му

Comment

Някой хора не са чели закона напоследък , май ... задното стъкло не е забранено ..
                      Мен тогава защо ме рекетира едно полицайче, че е забранено?!? Отделно на прегледа в СБА беше написано същото на една табела и пак ми почукваха назидателно с пръстче по задното стъкло
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

В петък регистрираха един Еспейс в КАТ и отказаха да му сложат номера преди си е свалил фолиото от задното стъкло. Гледах как пичовете го свалят на паркинга до канала.
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Ма вземете си купете едно правилниче, една отметка с визитка на клуба на точната страничка с член 105, набиваш им го в погледа и ти казват приятен ден! Крайно време е да си научим правата и да не се връзваме на тия кърлежи!

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                            Някой хора не са чели закона напоследък , май ... задното стъкло не е забранено ..
                            Мен тогава защо ме рекетира едно полицайче, че е забранено?!? Отделно на прегледа в СБА беше написано същото на една табела и пак ми почукваха назидателно с пръстче по задното стъкло
                            Щото не четеш , за това ... а на почукващия можеш да му кажеш с това пръстче да си бръкне ... абе то е ясно къде

Comment

156-цата е със заден затъмнен джам 166-цата е със перде а джипа е целия с тъмни стъкла, досега никой гък не ми е казал, не знам какво толкова се стряскате след като е и разрешено. По скоро като няма за какво да се заядат куките почват си измислят неща и ако се фане някои. И на мен Мишо ми е правил стъклата и съм страшно доволен

Comment

Working...
                              X