Известие

Collapse
No announcement yet.

Бихте ли си взели яке?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не съм отговорила на анкетата,но искам само да кажа,че на мен лично най-ми хареса изчистения вариант на черното яке,от първия ти пост!

Comment

Re: Аз

Първоначално публикувано от Dodo 155
      Първоначално публикувано от krasyb
      мога да уредя и якетата и щампите. дайте да съберем моделите накуп и да кажем кой избираме и да действаме, че кое време стана
      Ами хайде, тамън ще си направиме подарък за Коледа, ако станат до тогава

п.с. А кой ще уреди мадамите ....
      Мадамите да са взимат в ръце и да са уреждат сами , иначе ше трябва да са изръсим по некой лев за по една девойка изскачаща от Коледната баница по безнищо

Идеята ми е да се съберат на едно място всички предложения, да се гласува или там квото е, да се уточни брой и комплекта, примерно шапка, яке, суитчер и тениска и вече да се класират офертите за дрехите и съответно за бродериите или трансферния печат. От там нататък вече се действа. Не е толкоз сложно

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE

Ако някой има идея как и откъде може да се поръча и закупи такава жилетка....аз веднага се включвам....мисля че е най-стилната и красива дрешка от всички показани

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
        1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
          Ако някой има идея как и откъде може да се поръча и закупи такава жилетка....аз веднага се включвам....мисля че е най-стилната и красива дрешка от всички показани
          Ще си поръчаме да ни ги направят...вече като имаме някъв дизайн...до тук сме 2ма за това яке...някой друг???
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Трети
            147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от KGB
              Ще си поръчаме да ни ги направят...вече като имаме някъв дизайн...до тук сме 2ма за това яке...някой друг???
              Тази и на мен ми харесва. А как стои въпроса с размерите?
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Айде

бройте и мене за суитчера
                XL, а ако е тийнейджърска мода - XXL

Comment

На мен лично много ми харесва на Алекс тениската .Мисля че тя е доста удачен вариант за тениска на клуба.Ако Алекс има файла и някой се заема да ги направи/стига да сте съгласни де/.Миаля че тези тениски са доста по-добри от тези дето имаме в момента на клуба
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                    За оферта за бродерия ще проверя другата седмица - трябва да се издирят само якета с подходящ вид. Между другото това може да се направи за около 15 лв (със фланелката разбира се) :

Ето за това говоря
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Как става поръчката?
                      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                      BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от KGB

В интерес на истината, аз съм по-навит да си купя готово някъде от европа или от щатите, а не да си направим тука някакъв боклук, който на второто изпиране няма да става за носене вече!

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                        1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Абе на последната среща умрях от студ без якенце на Белисимата
                          А идват по-студени дни
                          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

.

подкрепям вариант 1,според мен 4ервен фон /4ервеното е наи-спортня цвят за мен/ е 4удесно и колкото пове4е надписи още по-спортно.
                            бих си взел 1 вариант ,до 60 лв.

Comment

Цена на черното? И има ли вариант да пратя пари на някой на дебитна карта, или пък с наложен платеж по куриер? Или ще трябва да си домъкна ду*ето до София на някоя срещичка ?
                              ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                              ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                              Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                              Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Първоначално публикувано от Iltcho
                                Цена на черното? И има ли вариант да пратя пари на някой на дебитна карта, или пък с наложен платеж по куриер? Или ще трябва да си домъкна ду*ето до София на някоя срещичка ?
                                Взе ми думите от устата, имам в предвид черното с жълтите надписи! Та как стои въпроса?
                                Mitsubishi Outlander
                                Mitsubishi Space Star
                                Daihatsu Terios

Comment

Working...
                                X