Не съм отговорила на анкетата,но искам само да кажа,че на мен лично най-ми хареса изчистения вариант на черното яке,от първия ти пост!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бихте ли си взели яке?
Collapse
X
-
Re: Аз
Първоначално публикувано от Dodo 155Първоначално публикувано от krasybмога да уредя и якетата и щампите. дайте да съберем моделите накуп и да кажем кой избираме и да действаме, че кое време стана
п.с. А кой ще уреди мадамите ...., иначе ше трябва да са изръсим по некой лев за по една девойка изскачаща от Коледната баница по безнищо
Идеята ми е да се съберат на едно място всички предложения, да се гласува или там квото е, да се уточни брой и комплекта, примерно шапка, яке, суитчер и тениска и вече да се класират офертите за дрехите и съответно за бродериите или трансферния печат. От там нататък вече се действа. Не е толкоз сложно
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSE
2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
1998 145 1.6 T.SPARK
Comment
-
Първоначално публикувано от pumukleАко някой има идея как и откъде може да се поръча и закупи такава жилетка....аз веднага се включвам....мисля че е най-стилната и красива дрешка от всички показаниsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
На мен лично много ми харесва на Алекс тениската .Мисля че тя е доста удачен вариант за тениска на клуба.Ако Алекс има файла и някой се заема да ги направи/стига да сте съгласни де/.Миаля че тези тениски са доста по-добри от тези дето имаме в момента на клубаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa UserЗа оферта за бродерия ще проверя другата седмица - трябва да се издирят само якета с подходящ вид. Между другото това може да се направи за около 15 лв (със фланелката разбира се) :
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от KGB
Ще си поръчаме да ни ги направят...вече като имаме някъв дизайн...до тук сме 2ма за това яке...някой друг???
2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
1998 145 1.6 T.SPARK
Comment
-
Абе на последната среща умрях от студ без якенце на Белисимата
А идват по-студени дниАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Цена на черното? И има ли вариант да пратя пари на някой на дебитна карта, или пък с наложен платеж по куриер? Или ще трябва да си домъкна ду*ето до София на някоя срещичка ?ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от IltchoЦена на черното? И има ли вариант да пратя пари на някой на дебитна карта, или пък с наложен платеж по куриер? Или ще трябва да си домъкна ду*ето до София на някоя срещичка ?Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment