деазнам, много прилича на поредната "сензация"
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво става с ЦСКА...?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.focus-news.net/?id=n969321 щом и до там се е стигнало .
Според мен всичко си отива в таз държава бавно и славно аз съм левскар благодарение на такива хора ,но жалко е това което ставаАЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана
Comment
-
абе пародия е всичко... шампион става отборче без пукнат лев и лиценз, на които играчите му играят с извадени джобове в знак на протест.... дотук добре.. викаш смешно! ама това отборче отвява конкуренцията с 16 точки! е това е вече смешно
тоя път бая се изложихме... е не колкото серия А.. но ги гоним по резилAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Бе то и ония мошняги Чорни и Батков също крадат от Левски, ама поне засега не са го фалирали(Иначе 4 млн от шампионската лига и парите от трансферите на най добрите им играчи къде са /то затова и Левски окапа, без пари и играчи, какво да кажем/, впрочем това е едно малко отражение на това което става в дъжавата ни през последните ни осем години.
В крайна сметка нито един в момента няма да мине предварителните кръгове на Шампионската лига, та все тая.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Ми то като няма пари Лупи както и да го суче - пари си няма.
Пък онея от Левски начело с алкохолизираният им "собственик" скоро ще разберат как стоят нещата Тампере идееееее.
Най тъпото е че в УЕФА не знаят нищо защото лицензионната комисия на УЕФА всъщност е излъчена от членове на БФС и е към БФС.Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
На мен лично ми стана малко кофти как се държаха към томов, все пак без пари направи шампиони без загуба и 16 точки преднина пред вечновторият. Като няма пари няма............ но да беше намерил нов собственик през ова време. И докато има 5 лефскара в бфсто щ пълно с долни интриги и доносничества156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flexТая тема пак ще прерастне в ЦСКА или Левски ...Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flexАз съм заклет Цесекар , но такива управляващи нямат място в родния футбол . Не стига , че сме супер слаби на футболно ниво , ами и да не ни дават да играем заради такива неща ...Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Лупи няма какво да го съжалявате, той си е такъв - гледа си интереса и как да преточи някой лев, я от Митал, я от трансферче пък от 2г стана страстен цскар.
Най добре В група лупи, глупи и прочее типове да се изчистят във В група интереса не е голям - продават акциите които има интерес купува и тъй ще се види ще го бъде ли няма ли да го бъде.
Пък за щастливите левскари мога да кажа само още една добра новина - Тампере не се класира за ШЛ.Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Ами много го траехме
ДА го и в "лупито". чеп за зеле не става от него - няма и 1 година трудов стаж, с каквото и да се е захванал го е затрил. Може и затова да го слагат - ама ние защо си траем. Още преди 1,5г. си знаехме че с този капут нищо добро не ни чака, ама не го изринахме както се полага на "оборска тор" ..
Дано поне сега се затрие в дън земя, ако отиде при "обичаните" сини още по добре.
И все си мисля че няма да се стигне до крайности .. Ще оправят работата (нали сме отбора на властта).
И наесен с песен в ШЛ (тази година - 200ALFA 156 1.9JTD '98
ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007
Comment
Comment