Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво става с ЦСКА...?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

деазнам, много прилича на поредната "сензация"
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

http://www.focus-news.net/?id=n969321 щом и до там се е стигнало .
      Според мен всичко си отива в таз държава бавно и славно аз съм левскар благодарение на такива хора ,но жалко е това което става
      АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана

Comment

До В група няма да се стигне но ми е криво.
        А на тез дето се кефят много здраве от Любо Пенев /да духат супата/.
        Щом без пари се печели титла със 16 точки разлика "ебаси и вицешампиона"!
        САМО ЦСКА
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.4JTD
        Mazda CX-5

Comment

Както ми казаха на мене преди във една тема за цска... всеки да си гледа отбора...

Ти вицешампиона остави на нас и ходи си подпалвай колата на президента на вашия клуб...

Поздрави
          Не става само с Алфа, требе и акъл...
          Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
          Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

абе пародия е всичко... шампион става отборче без пукнат лев и лиценз, на които играчите му играят с извадени джобове в знак на протест.... дотук добре.. викаш смешно! ама това отборче отвява конкуренцията с 16 точки! е това е вече смешно

тоя път бая се изложихме... е не колкото серия А.. но ги гоним по резил
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Бе то и ония мошняги Чорни и Батков също крадат от Левски, ама поне засега не са го фалирали(Иначе 4 млн от шампионската лига и парите от трансферите на най добрите им играчи къде са /то затова и Левски окапа, без пари и играчи, какво да кажем/, впрочем това е едно малко отражение на това което става в дъжавата ни през последните ни осем години.
              В крайна сметка нито един в момента няма да мине предварителните кръгове на Шампионската лига, та все тая.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Ми то като няма пари Лупи както и да го суче - пари си няма.
                Пък онея от Левски начело с алкохолизираният им "собственик" скоро ще разберат как стоят нещата Тампере идееееее.

Най тъпото е че в УЕФА не знаят нищо защото лицензионната комисия на УЕФА всъщност е излъчена от членове на БФС и е към БФС.
                Honda CB 500
                Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

На мен лично ми стана малко кофти как се държаха към томов, все пак без пари направи шампиони без загуба и 16 точки преднина пред вечновторият. Като няма пари няма............ но да беше намерил нов собственик през ова време. И докато има 5 лефскара в бфсто щ пълно с долни интриги и доносничества
                  156 1.8 TS

Comment

Нищо не ме учудва мен вече ..

Как се пееше .. ееее-е-ее .. честит юбилей!

И един отбор, целия червен, пак е посинен .. ляляля

Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                    Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Тая тема пак ще прерастне в ЦСКА или Левски ...
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
                        Тая тема пак ще прерастне в ЦСКА или Левски ...
                        Да, натам отива, интересно, че досега не се каза дума, че шампиона на БГ за тая година не си плаща данъците, осигуровки, не плаща разни други задължения и едва ли ЦСКА са жертва на интриги, ами все едно да си купиш или продадеш колата и да не си платиш, или да не я прехвърлиш на купувача примерно- а когато те подгонят, да викаш че излъганият е интригант, докато мислим така, за никъде не сме.Ако има и други такива отбори да си понесат и те винага, това е.
                        sigpic

Comment

Аз съм заклет Цесекар , но такива управляващи нямат място в родния футбол . Не стига , че сме супер слаби на футболно ниво , ами и да не ни дават да играем заради такива неща ...
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
                            Аз съм заклет Цесекар , но такива управляващи нямат място в родния футбол . Не стига , че сме супер слаби на футболно ниво , ами и да не ни дават да играем заради такива неща ...
                            Абсолютно те подкрепям, аз пък съм левскар, но нямам нищо против и Левски да го пратят в С група, ако е в такава ситуация.Нито пък ме радва факта, че може да стане шампион по този начин.
                            sigpic

Comment

Лупи няма какво да го съжалявате, той си е такъв - гледа си интереса и как да преточи някой лев, я от Митал, я от трансферче пък от 2г стана страстен цскар.

Най добре В група лупи, глупи и прочее типове да се изчистят във В група интереса не е голям - продават акциите които има интерес купува и тъй ще се види ще го бъде ли няма ли да го бъде.

Пък за щастливите левскари мога да кажа само още една добра новина - Тампере не се класира за ШЛ.
                              Honda CB 500
                              Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                              Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                              Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Ами много го траехме

ДА го и в "лупито". чеп за зеле не става от него - няма и 1 година трудов стаж, с каквото и да се е захванал го е затрил. Може и затова да го слагат - ама ние защо си траем. Още преди 1,5г. си знаехме че с този капут нищо добро не ни чака, ама не го изринахме както се полага на "оборска тор" ..
                                Дано поне сега се затрие в дън земя, ако отиде при "обичаните" сини още по добре.
                                И все си мисля че няма да се стигне до крайности .. Ще оправят работата (нали сме отбора на властта ).
                                И наесен с песен в ШЛ (тази година - 200
                                ALFA 156 1.9JTD '98
                                ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Working...
                                X