Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги, търся сайт за мотоциклети в САЩ?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, търся сайт за мотоциклети в САЩ?!

Колеги, искам да ви помоля, някой ако знае сайт за продажба на мотоциклети в Америка да сподели
    Благодаря предварително
    sigpic

Димо, заслужи си бирата, братче
    sigpic

Comment

Re: Колеги, търся сайт за мотоциклети в САЩ?!

Първоначално публикувано от Kuku
      Колеги, искам да ви помоля, някой ако знае сайт за продажба на мотоциклети в Америка да сподели
      Благодаря предварително
      Да не ти е омръзнал живота, приятелю?
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Скука....

Аз от много време го обмислям, между другото
        sigpic

Comment

Чакам изпита за А- категория и се мятам на един Интрудер за начало, и в близък план една Хаябуса. Верно че в щатите са по 7 хилки ама да не е като с колите- по-гадна и евтина сглобка

Comment

аз самия съм запазил вече за А категория часове и средата на другия месец ще се сдобия с едно MV Аугуста Challenge Brutale - 1000 cc (чак наскоро разбрах , че вече го няма ограничението до 21 години )

иначе какви мотори те интерисуват ? пистарк или нещо по-laid-back

Първоначално публикувано от EvgeniiM
            Чакам изпита за А- категория и се мятам на един Интрудер за начало, и в близък план една Хаябуса. Верно че в щатите са по 7 хилки ама да не е като с колите- по-гадна и евтина сглобка
            слабо вероятно... моторите са светлинни готини напред по издръжливост, особено ако са поддържани както трябва, а цените им падат много бързо през първите 2 години някъде след като са купени - незнайно защо ...
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Интересуват ме евтините

Искам да се науча да карам без да мисля, че може да одраскам някое спойлерче
              Предпочитам пистов около 400-600сс, но може и шосеен
              sigpic

Comment

Re: Колеги, търся сайт за мотоциклети в САЩ?!

Първоначално публикувано от pinko

Да не ти е омръзнал живота, приятелю?
                а защо смяташ, че непременно това трябва да е причината?
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Интересуват ме евтините

ейй и скромен бе
                  400 - 600 да се науча то едно Р6 за учене не е зле ама много бързо и леко
                  като за начало провай с нещо по слабо по чежко и по старо , като се научиш другото ще ти се види вече лесно и бързо
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp
                  Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                  Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
                    аз самия съм запазил вече за А категория часове и средата на другия месец ще се сдобия с едно MV Аугуста Challenge Brutale - 1000 cc (чак наскоро разбрах , че вече го няма ограничението до 21 години )

иначе какви мотори те интерисуват ? пистарк или нещо по-laid-back

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                    слабо вероятно... моторите са светлинни готини напред по издръжливост, особено ако са поддържани както трябва, а цените им падат много бързо през първите 2 години някъде след като са купени - незнайно защо ...
                    За MV Agusta- вярно са легенда ама не е нищо особено като производителност а е егати набутването с цената, по-скъп мотор най нема, а по-добри - мнооооого. Аз бях решил Мото гуци ама като видях цените и конете на японките ития класики отиват в небитието .Освен това бруталето е градски мотор без обтекател и тая мощност е неисползваема- над 130- 150 става дискомфортно

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                      Интересуват ме евтините

ейй и скромен бе
                      400 - 600 да се науча то едно Р6 за учене не е зле ама много бързо и леко
                      като за начало провай с нещо по слабо по чежко и по старо , като се научиш другото ще ти се види вече лесно и бързо
                      Само пари на вятъра човек
                      Щв си купя мотор за 3000лв. примерно 250сс, после трябва да го продам, да си купя друг за 5000лв. 400сс, после друг за 7000лв. 600сс, после друг за 10000 1000сс.... какъв е смисъла от първите два, като мога да карам и 600сс бавно и лекичко, докато се науча и свикна? А като купя някой стар и слаб мотор за да се уча, после как ще го продам и по-точно с колко загуба? По-добре да си набутам парите в по-нов и мощен мотор, си мисля
                      sigpic

Comment

Working...
                      X