Известие

Collapse
No announcement yet.

За децата и техните последствия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За децата и техните последствия

Абе колеги откакто ми се роди бебето аз съм най гадния , безодговорен баща ( според жена ми ) . По цял ден си почивам на работа и изобщо не й помагам с детето ....... А недай си боже да ме задържат 20 мин. на работа и край - бил съм при любовницата значи . Иначе много се обичаме . Та да ви попитам всички жени ли са така когато има бебе или съм аз само късметлията
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Еее ти пак може ли да не помагаш за детето си и аз сам потдръжник на мързелите но са един памперс може да се прежалиш да хвърлиш
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88
      Еее ти пак може ли да не помагаш за детето си и аз сам потдръжник на мързелите но са един памперс може да се прежалиш да хвърлиш
      Това дето съм писал е според жена ми .... Според мене не е така
      Що памперси съм изхвърлил ако знаеш......
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

ще и мине....Споко

Comment

и ще си намери да мрънка за нещо друго
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Не се коси бе пич , направи и още едно и ще млъкне .Като те слушам все едно слушам моята , абе явно всички жени ги правят по матрица-ожениш се и почва едно мрънкане , лигавене и т.н. Обаче с всичко се свиква , не обръщаш внимение и живота става като във вицовете.
            Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Пусни оферта да си смените местата - тя да храни къщата, а ти - с детето! Аз съм депозирал такава, ама нещо не се хваща половинката
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

А, от тук нататък нищо няма да е същото Но пък детето си заслужава
                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Lucky
                  А, от тук нататък нищо няма да е същото Но пък детето си заслужава
                  ФАКТ!!!! Като го земеш на ръце се едно си изпил 10 валериана

Ето го и дзвера

Comment

много е готин!!!!!!!!!!!
                    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

нормално е - нарича се следродова или постродилна депресия.

но като гледам настаналия всеобщ мъжки мрънкалник, ми намирисва на ей т`ва

Орм, чедото ти е голям прекрасник
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                        много е готин!!!!!!!!!!!
                        Аууу голям сладур е. :P
                        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Всичко е от хормоните. Обаче я помисли дали наистина и помагаш достатъчно?
                          Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                          http://bendidas.hit.bg/

Comment

Е верно през ноща и с крик не може да ме вдигнеш .... признавам си
                            Мерси за комплиментите колеги .... Абе помислих си щом сме почнали що не вземем и да направим в тази тема бебешка фотогалерия ( ако го разрешават правилата де )

Comment

И моята мрънка и не се спира пич... - необходимо зло. Правя се че не я чувам
                              Макар , че дъщерите ми са на 12 и 8 г.
                              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Working...
                              X