Известие

Collapse
No announcement yet.

За децата и техните последствия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

просто жените си мислят, че недостатъчно им обръщаме внимание / помагаме
    отглеждането на детето е трудно и отговорно, аз се опитвам да прекарвам възможно най-много време със сина ми (на 2г3мес) без значение по кое време на денонощието...
    не знам, според мен отговорността и 'ангажимента' на майките, които гледат децата си е по-голяма, на бащите пък им идва в повече работата и 'изхранването' на семейството
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

ами да ти кажа мойта жена е едно към едно с твоята така като ти чета поста, все едно съм се прибрал току що вкъщи .Но човек според мен не е много за оплакване от наша страна.Просто живота е такъв,слушал съм го от майка,баща,дядо,баба.
      А питаш ли я нея по цял ден с детото и особено ако вали по цял ден,тогава като се прибера даже не ми говори все едно аз съм виновен,че времето е такова и не може да излезе.

Такъв е живота и трябва малко да тарпиме,след време ще отмине.

това пък е мойто злато:
      АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана

Comment

Re: За децата и техните последствия

Бе не всички, но има и по лошо , не се бой.
        При мен беше значително по добре положението, а сега и поотраснаха децата, Иначе като цяло все има мърморене за нещо от женска страна.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

децата са ви много готини бре бре......относно жените,помислете си какъв би бил света без тях....затова да им се радваме и да не се връзваме за глупости.ако някой не е съгласен с мен да си припомни казармата или нещо подобно.

Comment

Първоначално публикувано от zmg
            децата са ви много готини бре бре......относно жените,помислете си какъв би бил света без тях....затова да им се радваме и да не се връзваме за глупости.ако някой не е съгласен с мен да си припомни казармата или нещо подобно.
            пу, пу - ако и за жена си тъй разсъждаваш, цена нямаш
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

[quote="stanic"]ами да ти кажа мойта жена е едно към едно с твоята така като ти чета поста, все едно съм се прибрал току що вкъщи .Но човек според мен не е много за оплакване от наша страна.Просто живота е такъв,слушал съм го от майка,баща,дядо,баба.
              А питаш ли я нея по цял ден с детото и особено ако вали по цял ден,тогава като се прибера даже не ми говори все едно аз съм виновен,че времето е такова и не може да излезе.

Май не ме разбра , явно това го преживява всяко семейство по слабите не издържат ( обикновенно такива семейства в които не е имало любов а сметка ) Просто едно време като ми говореха такива неща не ми се вярваше че е така или си мислиш - " При мен няма да е така " ..... А сега вече почваш да разбираш за какво са ти говорили маика ти и баща ти ..... Много интересен момент от живота и просто исках да го споделя

Красиво бебе
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Мерси,но мисълта ми не беше да се оплаквам просто исках да споделя ,че живота е такъв и жените са си такива в по голямата си част.Все пак съм с жена ми 6 години и сме живели абсолютно сами през това време и сме се опознали добре.
                За всичко си има време и не мога без тях,визирам жената и бебето.
                В по голямата си час от времето се поставям и тяхно място и за това,каквото и да говорят и правят аз винаги ще си ги обичам

Колега квото и да си пишеме според мен е важно какво ти е на душата!

Иначе и твойто детенце е сладурче Пу-пу.....да не са му уруки!

Comment

Май не ме разбра , явно това го преживява всяко семейство по слабите не издържат ( обикновенно такива семейства в които не е имало любов а сметка ) Просто едно време като ми говореха такива неща не ми се вярваше че е така или си мислиш - " При мен няма да е така " ..... А сега вече почваш да разбираш за какво са ти говорили маика ти и баща ти ..... Много интересен момент от живота и просто исках да го споделя

Красиво бебе [/quote]

Нещо не те разбах сега,при мен такива неща за брак по сметка не съществуват от 6 г съм с жена ми и двамата сме еднакво имотни и всичко сами сме си изкарвали и делили просто имат следродова или постродилна депресия както сподели колежка от поста на предишната страница.

Ще им мине сигурен съм

Никога не се предавай и си мълчи по някога, има ефект гаратирам ти!

Comment

Първоначално публикувано от stanic

Красиво бебе

Нещо не те разбах сега,при мен такива неща за брак по сметка не съществуват от 6 г съм с жена ми и двамата сме еднакво имотни и всичко сами сме си изкарвали и делили просто имат следродова или постродилна депресия както сподели колежка от поста на предишната страница.

Ще им мине сигурен съм

Никога не се предавай и си мълчи по някога, има ефект гаратирам ти! [/quote]

Ето сега вече верно не ме разбра . Нямах предвид тебе .... Просто исках да кажа за да се преживеят тези трудни моменти връзката трябва да се държи на чувства , иначе не става
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

сега те разбрах.Така Е съгласен съм с теб!

Comment

Аз пък си мисля че сме станали просто една мрънкаща нация,иначе като ви слушам все едно съм женен за вашите жени .Хайде и аз да се включа с дъщеря ми.
                        TIPO 2.0 91g.
                        PUNTO 1.2 04 g.
                        156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960
                          Аз пък си мисля че сме станали просто една мрънкаща нация,иначе като ви слушам все едно съм женен за вашите жени .Хайде и аз да се включа с дъщеря ми.

Пу-пу-голяма сладурана!

Comment

Working...
                          X