Известие

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm
    Баси , сега остава да изпаднат Испания и Холандия
    ..пепел ти на устата за Холандия ...аз пара ще губя, ако се получи
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• бе за холандия нещата са 50/50, ама испанците май че си одят... талянците щом излезнат от групите и стигат мноо нагоре
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

• Еии тия руснаци скриха шапката на холандците много играят
        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от StarChild
          Еии тия руснаци скриха шапката на холандците много играят
          дам
          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

• Какво беше това бе???? Руснаците тръгнаха на щурм............ Някой (Mury без да го посочвам ) казваше че не им била красива играта , я пак да го повтори след този мач
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• РОССИЯ РОССИЯ РОССИЯ РОССИЯ
              ALFA ROMEO 146 1.4 16V T.SPARK 2000г.

Comment

• е...ти мача...Направо ми скриха топката руснаците.. Бравос

Comment

• Поздравления за братушките! Страхотен мач направиха - разпиляха ги както си искат А холандците не ги познах този мач направо - как може да разбият Франция и Италия и то с разлика, а снощи бяха клекнали .. Само с шутове на Снайдер не става

П.С. А тоя Колодин с какво го хранят бе - бах тия удари дето праскаше
                  Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                  Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

• Първоначално публикувано от Az4o
                    тайната рецепта на баба...

много слаби бяха Холандия снощи, или просто Руснаците си игра превъзходно, явно им тръгна и си го могат, жалко, бяха ми най-симпатичният отбор оранжевите, нищо, че бяхме и в една група

Ако играта на Русия се запази нямат да имат проблеми до края, но както видяхме след 3 добри мача после не се знае...
                    sigpic
                    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                    0889 636 093

Comment

• Първоначално публикувано от Az4o
                      Поздравления за братушките! Страхотен мач направиха - разпиляха ги както си искат А холандците не ги познах този мач направо - как може да разбият Франция и Италия и то с разлика, а снощи бяха клекнали .. Само с шутове на Снайдер не става

То само Колодин ли беше ?!? Тоя Жирков като кон , не се умори това момче ( то не че при другите личеше умора де ) , за Аршавин нямам думи - тоя е уникат с детска физиономия , Павлюченко не спира да вкарва ,ами ако и Погребняк играеше ??? А и чиста дузпа не им отсъдиха. И това е най младия отбор на евро 2008 представете си тоя отбор след 2 години на световното вече сработен и с изчистени грешки......... Абе за мене, даже да не се класират по нататъка Русия си е най готиния отбор с най красивия , бърз, комбинативен футбол . А Гус Хидинг скоро ще има паметник в Москва
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Всеки играе колкото му позволява противникът . Но снощи руснаците направиха страшен мач, въобще не съм очаквал от тях такава дисциплина и раздаване.
                        А прави ли ви впечатление, че почти всички в отбора са на 22-25 години? Явно хората са инвестирали в млади футболисти и сега резултатът е налице. А ние купуваме Мота и Удоджи...
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Какво беше това бе???? Руснаците тръгнаха на щурм............ Някой (Mury без да го посочвам ) казваше че не им била красива играта , я пак да го повтори след този мач
                          Тоя път ще трая,макар че играта определено не е красива,но е супер ефективна,но евала на братусите,да си призная,Холандия ми беше фаворит,ма ако довечера Испания отпадне/което силно ме съмнява/направо съм си за Руснаците Ако Турция успее да прецака/пак с гол/ове на края/Германия ще е екстра Бях си за Хърватите,даже след гола на Класнич почти заспах,ма кат вкараха тея фесове направо полудех
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury
                            Първоначално публикувано от Orm
                            Какво беше това бе???? Руснаците тръгнаха на щурм............ Някой (Mury без да го посочвам ) казваше че не им била красива играта , я пак да го повтори след този мач
                            Тоя път ще трая,макар че играта определено не е красива,но е супер ефективна,но евала на братусите,да си призная,Холандия ми беше фаворит,ма ако довечера Испания отпадне/което силно ме съмнява/направо съм си за Руснаците Ако Турция успее да прецака/пак с гол/ове на края/Германия ще е екстра Бях си за Хърватите,даже след гола на Класнич почти заспах,ма кат вкараха тея фесове направо полудех
                            Въпроса е какво имаш впредвид под "красива игра" ?!? Холандците по красиво ли играят от руснаците ??? Или немците играят по красиво?? Дай ми пример ... Ти ако имаш впредвид индивидуална игра като например Роналдо или Кака - да определено нямат такъв играч , при руснаците красотата е в отботната игра , айде може би Аршавин малко изпъква от останалите.......

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                              Въпроса е какво имаш впредвид под "красива игра" ?!? Холандците по красиво ли играят от руснаците ??? Или немците играят по красиво?? Дай ми пример ... Ти ако имаш впредвид индивидуална игра като например Роналдо или Кака - да определено нямат такъв играч , при руснаците красотата е в отботната игра , айде може би Аршавин малко изпъква от останалите.......

Бразилия,Аржентина,Испания на Евро 08,Реал Мадрид преди 5 години/и съвсем скоро пак надявам се/,те тава има предвид Определено Холандците в групата играеха красиво,доста по-добре от Руснаците Проблема е че е необяснимо какво има стана онази вечер
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury
                                Първоначално публикувано от Mury

Бразилия,Аржентина,Испания на Евро 08,Реал Мадрид преди 5 години/и съвсем скоро пак надявам се/,те тава има предвид Определено Холандците в групата играеха красиво,доста по-добре от Руснаците Проблема е че е необяснимо какво има стана онази вечер
                                Как какво стана Те сами казват че срещнаха по силен съперник , друго нищо не е станало...... А за Испания ще видим на полуфинала , дали ще могат по същия начин да играят срещу руснаците

Comment

Working...
                                X