Известие

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А за Испания ще видим на полуфинала , дали ще могат по същия начин да играят срещу руснаците Twisted Evil
    чай да стаигнат дотам,че тея Италианци са шанаджии
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Mноооооого красиво полувреме , няма що........
      Абе от тук на татъка съм си за RUSSIA ,то се е видяло че няма по добри от тях , даже мисля и на световното да съм за тях!!!
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Холандците си ги наказа техен човек(не го признаха тоя тренер...)ама палачинката се обърна...бях за тях, ама изгорях
        За наште пройзводители...пак сълзи ...е затуй е интересна тая игра
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Испания най-сетне имат шанс да пробият и на международна сцена...
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Viva Espaсa !
            Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

• Първоначално публикувано от Blade
              Viva Espaсa !
              ае вива.... поне на тях се надявах да направят нещо смислено. ама на тоя дъртака арагонес нямаше достатъчно гранде кохонес за това...

Comment

• Първоначално публикувано от pent
                Първоначално публикувано от Blade
                Viva Espaсa !
                ае вива.... поне на тях се надявах да направят нещо смислено. ама на тоя дъртака арагонес нямаше достатъчно гранде кохонес за това...
                Ама па Касияс,отново показа че е номер 1 Тъп мач,но Испанците си заслужаваха да се класират,тея Талянците беха мнооо зле,цял мач в защита и 2 положения за гол

Mноооооого красиво полувреме , няма що........ Yoda
                Абе от тук на татъка съм си за RUSSIA ,то се е видяло че няма по добри от тях , даже мисля и на световното да съм за тях!
                Ти май си фурнаджииска лопата,сега си за тех утре за друг.Испания изигра един лош мач на Евро 08,но победи и ти веднага ги оплю Струва ми се че не си особено голям капацитет на тема футбол,повярвай ми пич 3 мача не правят един отбор велик,Руснаците ше играят така най-много още година,и после кво,ше станеш от Украйна ли Признавам играят старшно ефективно,като немците,но в днешно време това не е достатъчно

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• На всяко едно първенство било то световно или европейско винаги съм симпатизирал на руснаците , но никога до сега те не са излизали от групите за да съм за руснаците . На предишните първенства отборите грандове показваха футбол и беше готино да гледаш техните мачове , сега не ми е готино да гледам нито Италия , нито Франция , нито Германия да не говорим за англия. А за това че руснаците ще играят още една година така , много бъркаш , аз мисля че от тука нататъка руснаците ще създават много главоболия на големите отбори.
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• искам руснаците да накажат испанците! дееба и иберииците! дадоха задник на италия и за малко да изхвърчат! кво стана с атакуващия футбол от групите? ало торес и вила? има ли някой или само ви бива да лежите и да падате за дузпа? само си подаваха топката... смешки!

докато руснаците показаха сърце и футбол!

Comment

• Ред е на Mury да се включи
                      ....аз няма да взимамотношение...щото мойте фаворити сздадоха багажа
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

искам руснаците да накажат испанците! дееба и иберииците! дадоха задник на италия и за малко да изхвърчат! кво стана с атакуващия футбол от групите? ало торес и вила? има ли някой или само ви бива да лежите и да падате за дузпа? само си подаваха топката... смешки!

Разбрах че си ядосан за Талянците,казвам за последно,шот на радио да обясняваш е трудно,Руснаците играят страшно ефективно,атакуващо без капка пощада,да видим какво ще стане на полуфинала,Испанците вече ги биха с 4:1 в групата

Comment

• не е лесно да си вечно 2ри... ще видиш че този им комплекс ще лъсне

Comment

искам руснаците да накажат испанците! дееба и иберииците! дадоха задник на италия и за малко да изхвърчат! кво стана с атакуващия футбол от групите? ало торес и вила? има ли някой или само ви бива да лежите и да падате за дузпа? само си подаваха топката... смешки!

Абя я да те видим ти кво ше направиш, ако срещу теб са 10 талянски защитника, които цял живот са учили само как да те ритнат най-гадно и да те спрат. Ония немски капут съдията можеше да свири поне 3 чисти дузпи за Испания. На практика Италия не даваше никой да влезе с топка в наказателното им поле. Испанците затова стреляха от далеч. Те се бореха за победата цял мач и заслужено продължават. Единствения виновник да няма красив футбол в тоя мач е Италия, които минаха центъра 2 пъти в мача (едини без да искат). А Ла Фурия игра страхотно и с 3-ия състав срещу Гърция. Така че първо се замисли малко, осъзнай какво си видял и после почвай с плювните. Ние българите все бързаме да оплюем
                            (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

не е лесно да си вечно 2ри... ще видиш че този им комплекс ще лъсне
                              Може и да си прав баце,ма ша видиме.Я са кажи за Турция-Германия

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red
                                Абя я да те видим ти кво ше направиш, ако срещу теб са 10 талянски защитника, които цял живот са учили само как да те ритнат най-гадно и да те спрат. Ония немски капут съдията можеше да свири поне 3 чисти дузпи за Испания. На практика Италия не даваше никой да влезе с топка в наказателното им поле. Испанците затова стреляха от далеч. Те се бореха за победата цял мач и заслужено продължават. Единствения виновник да няма красив футбол в тоя мач е Италия, които минаха центъра 2 пъти в мача (едини без да искат). А Ла Фурия игра страхотно и с 3-ия състав срещу Гърция. Така че първо се замисли малко, осъзнай какво си видял и после почвай с плювните. Ние българите все бързаме да оплюем
                                ама ти си вярваш май? ей ти малко статистика за фалувете и картоните от уефа.ком ( http://en.euro2008.uefa.com/tournament/ ... index.html )
                                Team statistics
                                Spain Italy
                                3 Yellow card 1
                                6 Shots on goal 3
                                15 Shots wide 5
                                26 Fouls committed 25

и кво каза за грубите талянци? пак ли съдята е виновен???? смях! а това че не могат да оцелят вратата? той съдята има пръст навсякъде...

ако си прочел внимателно поста ми(няколко нагоре) страшно много харесах играта им в групите. играха тотално, играха нападателно и вкарваха голове...

Comment

Working...
                                X