Известие

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• резонното се случи... вчера беше ясно честито на спечелилите(мен)

довечера е друго обаче... на шведите им трябва и равен, докато руснаците ще играят за победа. аршавин 'хиената' се връща в състава и ще е голям плюс. но пък свержи знаят как да измъкват X! тоя мач ще е на котка и мишка....

още се чудя на кой да сложа?
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Определено Раша баце

Eeee,недей така!Вярно е че Италия много пъти минава между капките и с леки съдийски подбутвания,но този мач всичко си беше точно!
      В по-голямата част от мача Италия превъзхождаше Франция и като голови положения и като владеене на топката!
      Евала на Холандия!!!!Това е истинкия спорт-винаги се играе за победа!
      Италия и Германия винаги се класират с клизма Сега ще ги видим и двата отбора,Испанците ше опукат Италия ,пък да не говориме за Португалия и Германия
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury
        да не говориме за Португалия и Германия
        Грозен мач, накъсана игра, Германия - много слаба, и накрая - 1:0 за Германия. Така ги виждам аз нещата . И така до финала !
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• вчера франция съвсем заслужено си тръгна? незнам какво ревете пак? това че италия не е във форма не означава че дъртите кокошки трябваше да продължат...

а германия са си рационални от край време, това е стара тяхна запазена марка в спорта
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от koolio
            Първоначално публикувано от Mury
            да не говориме за Португалия и Германия
            Грозен мач, накъсана игра, Германия - много слаба, и накрая - 1:0 за Германия. Така ги виждам аз нещата . И така до финала !
            Само да не се скриеш след няколко дни пак ше си говориме
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury
              Определено Раша баце

Eeee,недей така!Вярно е че Италия много пъти минава между капките и с леки съдийски подбутвания,но този мач всичко си беше точно!
              В по-голямата част от мача Италия превъзхождаше Франция и като голови положения и като владеене на топката!
              Евала на Холандия!!!!Това е истинкия спорт-винаги се играе за победа!
              Италия и Германия винаги се класират с клизма Сега ще ги видим и двата отбора,Испанците ше опукат Италия ,пък да не говориме за Португалия и Германия
              ОК,съгласен съм това,че винаги трудно почват,същото го казах и аз!
              Интересното обаче е,че после отиват на финала а даже и стават шампиони някой път-1982ра,2006та по идентичен начин!
              ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
              ALFA 156 2.0 1999 - бивша
              ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

• Първоначално публикувано от pent
                вчера франция съвсем заслужено си тръгна? незнам какво ревете пак? това че италия не е във форма не означава че дъртите кокошки трябваше да продължат...
                С кое по-точно заслужи Италия да се класира? Супер безидейна игра, само балони към Тони, победа с дузпа, гол от рикошет и човек повече. Французите не ги харесвам, но поне в този мач, въпреки че бяха с човек по-малко, се мъчеха да направят нещо и играха доста по-добре и почти не се усети, че са с по-малко хора. Италианците тази година са пълна скръб (треньора е много зле) и не заслужават да са на 1/4 финал, но то и нямаше кой да иде на тяхното място. Така че сега Испания ми е интересно какво ще ги направи. Лично мнение.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

• Те италянците така тръгват отначало...... ..и след това немой ги познаеш...нещо като Алфа, като се засили
                  Според мен, ако холадците не прегорят са новия еврошампион
                  ....другия фаворит ми е Италия...и после следва Портогалия, Испания...нещо в тоя ред... ...така й съм заложил
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Не забравяйте Хърватия .... хората тихо-тихо скромничко си пълзят на горе....
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm
                      Не забравяйте Хърватия .... хората тихо-тихо скромничко си пълзят на горе....
                      ...не ги забравям!...но това са си мой прогнози.....и съм ги направил преди да почне европейското ....па ще видим ко ше излезе

Comment

• Виждам финал Холандия - Хърватска
                        Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

• Първоначално публикувано от Blade
                          Виждам финал Холандия - Хърватска
                          ....ако можех и аз да виждам, щях да заложа повече пара

Comment

• Първоначално публикувано от Blade
                            Виждам финал Холандия - Хърватска
                            Това и аз го виждах преди една седмица )) Виждам пътуване на Германците и Италиянците ..... Всичко това го гледам на боб
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Всички плюете италия и накрая хоп ще ги гледате на финал отново Адзурите и миналото първенство почнаха зле и накрая какво стана шампиони! Ще почакаме и ще видим. Порто и Холндия бих казал, че са основните претенденти много ме радват с играта си! Ама си стискам палци за италианчетата
                              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                              sigpic

Comment

• Стига говорихте глупости Наслаждавайте се на мачовете сега ще видим Спайн какво ще направи,големите играчи.
                                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                                EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
                                X