как да запо4на..Оказа се при пореден рутинен преглед 4е имам високо кръвно.При последвалите кардиограма и тестове на кръв за холестерол и триглицериди и т.н и т.н и т.н се оказа 4е са в нормата.Тоест са с добри показатели ,Та въпроса ми към колегите които спортуват е ще окаже ли благотворно влияние ако запо4на да посещавам фитнес салон и дали вдигането на тежести няма да влоши положението.Аз наистина нямам оплаквания и се 4увствам здрав,но???
Диета разбира се съм я по4нал.И това е в общи линии което искам да знам.Сега съм ве4е на 42 но все още мога да играя с тежести например от лежанка около 70кг.Като младеж тренирах доста но и от доста време нищо не съм правил така 4е има ли смисъл въобще.
Админа може да изтрие темата ако предцени знам 4е това не е здравен форум.но все пак съвет е добре да полу4а.Поздрави.
Диета разбира се съм я по4нал.И това е в общи линии което искам да знам.Сега съм ве4е на 42 но все още мога да играя с тежести например от лежанка около 70кг.Като младеж тренирах доста но и от доста време нищо не съм правил така 4е има ли смисъл въобще.
Админа може да изтрие темата ако предцени знам 4е това не е здравен форум.но все пак съвет е добре да полу4а.Поздрави.
Comment