Известие

Collapse
No announcement yet.

София - градът с най-ниско качество на живот в ЕС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само незнам кога ще ни покани на гости
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Супер си си го направил, но качеството на живота се измерва по много критерии. Не можеш да си живееш само в твоята къща. Всичко е важно просто, и отношението на хората и корупцията и още хиляди неща.
      На мен града не ми харесва и гледам всеки възможен момент да се махна оттук с 200, а когато може с 800 още по-добре
      2014: Deutschland über alles

Comment

Да , като си вдигнеш погледа ( дори и в центъра ) тия сиви грозни згради с паднала мазилка... си е направо подтискащо........ А в крайните квартали има такива сгради ужас.... в "Гео Милев' има една сграда дето направо ме е страх от нея
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

А защо според линка в началото - И за двете класации за отправна точка е взет град Ню Йорк, който получава 100 точки.

Тоя Ню Йорк за къв се има ве ?

Comment

100 точки е голямата ябълка, ама тез на първо място имат 250 сиг
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Е аз пак ще засегна моя мотив за ниско качество на живот в столицата и той е свързан най -вече с тоталното унищожаване на ценно житейско време по пътищата(особено при задръствния).Всяко придвижване от точка А до точка Б ни е свързано с много време ,а покрй това време отиват и много нерви на вятъра(пък нервните клетки не се възстановяват)
              Та толкова е важно за мен времето, защото всички сме временно на този свят( на граждански договор сме ),тоест тук сме ограничено време и за мен е безумие да се прахосва и без това ограниченото ни време по пътувания из града в изнервяща обстановка (което ограничено време на всичкото отгоре дори не знаем и колко е).Та затова за мен лично качеството на живот се свежда до голяма степен до възможността да разполага човек с личното си време и да прахосва колкото се може по малко време в инзервящи градски пътувания(задръствания )
              За пример:
              предимството според мен на Пловдив пред София е ,че от която и да е точка на града , до която и да е друга точка времето за придвижване е 10 мин, а в най-тежки пикови моменти при по далечни разстояния може да стигне до 15,20 -не повече

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

Мда, аз също смятам, че задръстванията, мръстоията, унищожаването на зелените площи, безконтролното строителство, мръсотията от Кремиковци са най лошите черти на София, а иначе града е хубав, с малко повече пари, воля и санкции на простаците ще се оправи.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Оправия скоро няма да има. Селяндурите продължават да идват с пълна сила у градО и мизериите стават все повече.
                  Истината е като pinko - близо до центъра, далече от простотията.
                  sigpicex
                  147Q2
                  300bhp/606nm
                  Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Селянче да се наричам - първа радост е за мене.

И аз си взех вчера нотариалното актче за земята.

БЛАГОДАРНОСТИ НА АВТОРА НА ТЕМАТА !!!
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от миро
                      Оправия скоро няма да има. Селяндурите продължават да идват с пълна сила у градО и мизериите стават все повече.
                      Истината е като pinko - близо до центъра, далече от простотията.
                      Истината е в парата ...а за някой във виното
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                        Селянче да се наричам - първа радост е за мене.

И аз си взех вчера нотариалното актче за земята.

БЛАГОДАРНОСТИ НА АВТОРА НА ТЕМАТА !!!
                        Че стана селянче, туи убуу, даже похвално ! Ама коеуо купи ли ? Или с Алфето ще газиш у калта.
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Е като истинско селянче ще си купя и гумени ботуши и цървулки както си му е реда
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                            Е като истинско селянче ще си купя и гумени ботуши и цървулки както си му е реда
                            каручка с магаренце също си вземи

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от pent
                              ае не е вярно... супер си е софето! кво ми я сраваняват със скучната Виена? където прескачам турци и сърби? едно пиене няма къде да изпия като хората... цюрих... женева... дървета секви аре нема нужда
                              Да,а в София по центъра какви прескачаш?Айде да не ги споменавам да нема дискриминация.Предпочитам да живея на село отколкото в София
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ами от село съм дошъл бре
                                А с тези цени на горивата не само магаренце и конче ще си взема.
                                Хем ще има када да си ги паса

Comment

Working...
                                X