Кое излиза по евтино да си купиш Алфа и да й пада цената бързо или да си купиш БМВ , Мерцедес или Ауди да не им пада бързо цената но на всяка смяна на консумативи да олекваш с 1000 - 2000 лева, а не дай си боже ако се счупи нещо по сериозно......????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кое излиза по евтино!!!!!!
Collapse
X
-
аз мисля да сменям мойта 145-ца с 318 и цеите на чатите наистина са малко плашещи. Всичко е чувствително по скъпо, но според мен е по добре да вземеш кола, която след време да може да продадеш. А с алфите кво се получава- цените летят надолу, докато си я карал си налял достатъчно пари и накрая не множеш да и земеш и половината. А и все пак разликата между 145 и 318 е огромна. Така че според мен си заслужава по скъпата поддръжка. Пък ако човек има късмет да уцели читава кола, само сменя консумативите и си свиркаAlfa Romeo 145 1.6TS - бившата
Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата
Comment
-
Абсолютно малоумна тема! Все едно да питам с какво да си бърша задника - с Белана, щото е бяла или с НаМайкаСиМинджерицата, щото мирише на ягоди, ама е по-скъпа. Цените за части на 156 и Е36 примерно, са, в общи линии, еднакви. Караш това, което може да си позволиш, като по възможност гледаш да ти носи максимален кеф.Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
-
-
Първоначално публикувано от mimградски транспорт
Не ме разбрахте май , мене ако ме интересуваше финансовата изгода щях да съм на Горубляне и да продавам коли нов внос чисто нови без забележка на 10 години с пробег 45 000 . Въпроса е съвсем друг , просто ми е интересно .............Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от OrmПървоначално публикувано от mimградски транспорт
Не ме разбрахте май , мене ако ме интересуваше финансовата изгода щях да съм на Горубляне и да продавам коли нов внос чисто нови без забележка на 10 години с пробег 45 000 . Въпроса е съвсем друг , просто ми е интересно .............така че е се тая...
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от OrmПървоначално публикувано от mimградски транспорт
Не ме разбрахте май , мене ако ме интересуваше финансовата изгода щях да съм на Горубляне и да продавам коли нов внос чисто нови без забележка на 10 години с пробег 45 000 . Въпроса е съвсем друг , просто ми е интересно .............Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
-
Иначе най евтино ще ти излезе един гоуф 2. Това ми беше първата кола, още се търкаля, и за две години по тази кола са дадени най-много 200-300лв. То като си го сметнеш по евтино и от градския излиза, ама караш каручкаAlfa Romeo 145 1.6TS - бившата
Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата
Comment
-
Първоначално публикувано от DanewRomeoПървоначално публикувано от OrmПървоначално публикувано от mimградски транспорт
Не ме разбрахте май , мене ако ме интересуваше финансовата изгода щях да съм на Горубляне и да продавам коли нов внос чисто нови без забележка на 10 години с пробег 45 000 . Въпроса е съвсем друг , просто ми е интересно .............
А не ти ли идва на ум че не всички искат да са наясно с всички технически характеристики на всички модели , просто защото това не им е работата?????Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
ами аз когато се качих в първата си алфа слязох от 325-ца. удоволтвието да караш алфа за мен не е оценимо в цифра.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Темата не е куха, напротив много си е хубава и на мене ми е интересно кое е по-скъпо за поддръжка. Аз като си купувах кола се чудех между 156 и А4. Алфата ми се струва далеч по симпатична и малко по-пъргава. Колкото до подръжката на 156 ми се струва скъпа ама засега се справям, на БМВ и Ауди не вярвам да е по-евтина даже напротив.
На зима вероятно ще се разделя с Алф и в тази връзка ме интересува сравнение на 156 1.8 с Стило 1.9 JTD 115 к.с. , ускорение, цени на части и въобще впечатления.
Comment
-
За парите с които си купуваш Алфа ще си вземеш БМВ кошник с поне 5г по-старо. Иначе БМВ-то си е по-имиджова кола, но че ще я продадеш след време без загуба са глупости. Поддръжката и наПървоначално публикувано от OrmА не ти ли идва на ум че не всички искат да са наясно с всички технически характеристики на всички модели , просто защото това не им е работата?????
Първоначално публикувано от DerryНа зима вероятно ще се разделя с Алф и в тази връзка ме интересува сравнение на 156 1.8 с Стило 1.9 JTD 115 к.с. , ускорение, цени на части и въобще впечатления.по-слаба
кола на ДИЗЕЛ!?!
а модела е всепризнат провал и спрян от производство
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment