Известие

Collapse
No announcement yet.

Кое излиза по евтино!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кое излиза по евтино!!!!!!

Кое излиза по евтино да си купиш Алфа и да й пада цената бързо или да си купиш БМВ , Мерцедес или Ауди да не им пада бързо цената но на всяка смяна на консумативи да олекваш с 1000 - 2000 лева, а не дай си боже ако се счупи нещо по сериозно......????
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

градски транспорт
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

аз мисля да сменям мойта 145-ца с 318 и цеите на чатите наистина са малко плашещи. Всичко е чувствително по скъпо, но според мен е по добре да вземеш кола, която след време да може да продадеш. А с алфите кво се получава- цените летят надолу, докато си я карал си налял достатъчно пари и накрая не множеш да и земеш и половината. А и все пак разликата между 145 и 318 е огромна. Така че според мен си заслужава по скъпата поддръжка. Пък ако човек има късмет да уцели читава кола, само сменя консумативите и си свирка
      Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
      Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Абсолютно малоумна тема! Все едно да питам с какво да си бърша задника - с Белана, щото е бяла или с НаМайкаСиМинджерицата, щото мирише на ягоди, ама е по-скъпа. Цените за части на 156 и Е36 примерно, са, в общи линии, еднакви. Караш това, което може да си позволиш, като по възможност гледаш да ти носи максимален кеф.
        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Взимаш, което ти харесва и не мислиш за парите... Ако се притесняваш за $ наистина най-добър вариант си остава градския транспорт...
          Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
          Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
          Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Първоначално публикувано от mim
            градски транспорт
            Гений

Не ме разбрахте май , мене ако ме интересуваше финансовата изгода щях да съм на Горубляне и да продавам коли нов внос чисто нови без забележка на 10 години с пробег 45 000 . Въпроса е съвсем друг , просто ми е интересно .............
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm
              градски транспорт
              Гений

Не ме разбрахте май , мене ако ме интересуваше финансовата изгода щях да съм на Горубляне и да продавам коли нов внос чисто нови без забележка на 10 години с пробег 45 000 . Въпроса е съвсем друг , просто ми е интересно .............
              Не забравяй, че алфата я взимаш на доста по-ниска цена!!! Демек , за да можеш да си продадеш БМВ-то по скъпо после, си го плащаш по- скъпо в началото така че е се тая...
              Lexus IS200

Comment

Все едно да питам с какво да си бърша задника - с Белана, щото е бяла или с НаМайкаСиМинджерицата[quote]

Хахахахахах тва е жестоко

Comment

градски транспорт
                  Гений

Не, колега, просто ти е скучно и пускаш кухи теми. Не се сърди, но е така. Поддръжката на Алфа Ромео 156 всички модели, GTV&Spider (916) всички модели, 164 2.0 V6 Turbo, GT и прочее, е безусловно скъпа, при това доста. А фактът, че не си особено наясно с отделните модели, личи от темата, пусната от ваше благородие в раздел 156/147/199 блабла, която по подобие на тази, задава излишни въпроси и прави странни твърдения, като примерно това, че 145 била доста по-лека от 156 и т.н. И за куриоз още нещо - преди 3 години поддръжката на 145 и БМВ 3-ка Е36 е кажи-речи една и съща като цени на части. Сега това е абсурд. Защо? Защото тогава Алфа Ромео си беше жива екзотика, а пазарът определя търсене, цени и т.н. Сега 145 съперничи на Голф 3-ка и цените паднаха неимоверно. Поздрави!
                  Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Иначе най евтино ще ти излезе един гоуф 2. Това ми беше първата кола, още се търкаля, и за две години по тази кола са дадени най-много 200-300лв. То като си го сметнеш по евтино и от градския излиза, ама караш каручка

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
                      градски транспорт
                      Гений

Не, колега, просто ти е скучно и пускаш кухи теми. Не се сърди, но е така. Поддръжката на Алфа Ромео 156 всички модели, GTV&Spider (916) всички модели, 164 2.0 V6 Turbo, GT и прочее, е безусловно скъпа, при това доста. А фактът, че не си особено наясно с отделните модели, личи от темата, пусната от ваше благородие в раздел 156/147/199 блабла, която по подобие на тази, задава излишни въпроси и прави странни твърдения, като примерно това, че 145 била доста по-лека от 156 и т.н. И за куриоз още нещо - преди 3 години поддръжката на 145 и БМВ 3-ка Е36 е кажи-речи една и съща като цени на части. Сега това е абсурд. Защо? Защото тогава Алфа Ромео си беше жива екзотика, а пазарът определя търсене, цени и т.н. Сега 145 съперничи на Голф 3-ка и цените паднаха неимоверно. Поздрави!

А не ти ли идва на ум че не всички искат да са наясно с всички технически характеристики на всички модели , просто защото това не им е работата?????

Comment

А бе хора що пускате тъпи теми само пълните форума с глупости
                        Виж Алфата ...

Comment

ами аз когато се качих в първата си алфа слязох от 325-ца. удоволтвието да караш алфа за мен не е оценимо в цифра.
                          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                          sprint tropheo
                          155/1.8
                          156/2.0 Selespeed

Comment

Темата не е куха, напротив много си е хубава и на мене ми е интересно кое е по-скъпо за поддръжка. Аз като си купувах кола се чудех между 156 и А4. Алфата ми се струва далеч по симпатична и малко по-пъргава. Колкото до подръжката на 156 ми се струва скъпа ама засега се справям, на БМВ и Ауди не вярвам да е по-евтина даже напротив.

На зима вероятно ще се разделя с Алф и в тази връзка ме интересува сравнение на 156 1.8 с Стило 1.9 JTD 115 к.с. , ускорение, цени на части и въобще впечатления.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

За парите с които си купуваш Алфа ще си вземеш БМВ кошник с поне 5г по-старо. Иначе БМВ-то си е по-имиджова кола, но че ще я продадеш след време без загуба са глупости. Поддръжката и на
                              А не ти ли идва на ум че не всички искат да са наясно с всички технически характеристики на всички модели , просто защото това не им е работата?????
                              Такива хора не си купуват Алфа, а Опел

Първоначално публикувано от Derry
                              На зима вероятно ще се разделя с Алф и в тази връзка ме интересува сравнение на 156 1.8 с Стило 1.9 JTD 115 к.с. , ускорение, цени на части и въобще впечатления.
                              Тая постъпка е лишена от всякаква логика, по-грозна, по-слаба кола на ДИЗЕЛ!?! а модела е всепризнат провал и спрян от производство
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X