Известие

Collapse
No announcement yet.

Синята зона е била незаконна и всеки може да си иска парите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Синята зона е била незаконна и всеки може да си иска парите

http://sofia.dir.bg/2008/06/16/news3106275.html.
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Re: Синята зона е била незаконна и всеки може да си иска пар

Първоначално публикувано от Alexanderbb
    Not Found

The requested URL /2008/06/16/news3106275.html. was not found on this server.

Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

http://sofia.dir.bg/2008/06/16/news3106275.html
      това е правилният линк
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

И кво сега аз имам разпечатки от телефона за СМС за паркиране , имам квитанции за платени скоби - да завеждам дело и да си ми връщат парите - доказателства имам
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
          И кво сега аз имам разпечатки от телефона за СМС за паркиране , имам квитанции за платени скоби - да завеждам дело и да си ми връщат парите - доказателства имам
          Ами така излиза.. А защо трябва да се води дело след като е доказано вече, че трябва да върнат парите? защо просто не ги връщат след представяне на разпечатките?
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            Ами така излиза.. А защо трябва да се води дело след като е доказано вече, че трябва да върнат парите? защо просто не ги връщат след представяне на разпечатките?
            Lexus IS200

Comment

Ще има да чакате да ви върнат парите....
              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Нещо не разбирам от цялата работа. Добре, синята зона е незаконна и за нея не трябва да се плаща. Това го разбрах, но има друг момент. На местата където е обособена синя зона, ако няма синя зона, това не ги прави безплатни и разрешени за паркиране, т.е. там май изобщо по принцип има знак забранено паркиране и спиране.
                Аз доколкото си спомням дори когато синята зона не съществуваше на толкова много места, паяците пак вдигаха коли спрели на неразрешени места и слагаха скоби, а много от тези неразрешени места станаха синя зона.
                Та си мисля, че щом синята зона е незаконна, значи е незаконно да се плаща за да се спира там, т.е. знака синя зона все едно го няма, ама остава знака "забранен престоя и спирането" и затова пак могат да ти вдигнат колата с паяк или да ти сложат скоба. Кажете според вас не е ли така и ако не е моля да ми обясните по-подробно защо не е?
                145 1.9 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от lgancho
                  Нещо не разбирам от цялата работа. Добре, синята зона е незаконна и за нея не трябва да се плаща. Това го разбрах, но има друг момент. На местата където е обособена синя зона, ако няма синя зона, това не ги прави безплатни и разрешени за паркиране, т.е. там май изобщо по принцип има знак забранено паркиране и спиране.
                  Аз доколкото си спомням дори когато синята зона не съществуваше на толкова много места, паяците пак вдигаха коли спрели на неразрешени места и слагаха скоби, а много от тези неразрешени места станаха синя зона.
                  Та си мисля, че щом синята зона е незаконна, значи е незаконно да се плаща за да се спира там, т.е. знака синя зона все едно го няма, ама остава знака "забранен престоя и спирането" и затова пак могат да ти вдигнат колата с паяк или да ти сложат скоба. Кажете според вас не е ли така и ако не е моля да ми обясните по-подробно защо не е?
                  Има логика в думите ти
                  Lexus IS200

Comment

Като е незаконна защо продължават да продават талончета и има зелени хора ????
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                    X