Известие
Collapse
No announcement yet.
Синята зона е била незаконна и всеки може да си иска парите
Collapse
X
-
Re: Синята зона е била незаконна и всеки може да си иска пар
Първоначално публикувано от Alexanderbb
The requested URL /2008/06/16/news3106275.html. was not found on this server.
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
-
http://sofia.dir.bg/2008/06/16/news3106275.html
това е правилният линкНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
И кво сега аз имам разпечатки от телефона за СМС за паркиране , имам квитанции за платени скоби - да завеждам дело и да си ми връщат парите - доказателства имам2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasИ кво сега аз имам разпечатки от телефона за СМС за паркиране , имам квитанции за платени скоби - да завеждам дело и да си ми връщат парите - доказателства имамзащо просто не ги връщат след представяне на разпечатките?
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasИ кво сега аз имам разпечатки от телефона за СМС за паркиране , имам квитанции за платени скоби - да завеждам дело и да си ми връщат парите - доказателства имамзащо просто не ги връщат след представяне на разпечатките?
Lexus IS200
Comment
-
Нещо не разбирам от цялата работа. Добре, синята зона е незаконна и за нея не трябва да се плаща. Това го разбрах, но има друг момент. На местата където е обособена синя зона, ако няма синя зона, това не ги прави безплатни и разрешени за паркиране, т.е. там май изобщо по принцип има знак забранено паркиране и спиране.
Аз доколкото си спомням дори когато синята зона не съществуваше на толкова много места, паяците пак вдигаха коли спрели на неразрешени места и слагаха скоби, а много от тези неразрешени места станаха синя зона.
Та си мисля, че щом синята зона е незаконна, значи е незаконно да се плаща за да се спира там, т.е. знака синя зона все едно го няма, ама остава знака "забранен престоя и спирането" и затова пак могат да ти вдигнат колата с паяк или да ти сложат скоба. Кажете според вас не е ли така и ако не е моля да ми обясните по-подробно защо не е?145 1.9 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от lganchoНещо не разбирам от цялата работа. Добре, синята зона е незаконна и за нея не трябва да се плаща. Това го разбрах, но има друг момент. На местата където е обособена синя зона, ако няма синя зона, това не ги прави безплатни и разрешени за паркиране, т.е. там май изобщо по принцип има знак забранено паркиране и спиране.
Аз доколкото си спомням дори когато синята зона не съществуваше на толкова много места, паяците пак вдигаха коли спрели на неразрешени места и слагаха скоби, а много от тези неразрешени места станаха синя зона.
Та си мисля, че щом синята зона е незаконна, значи е незаконно да се плаща за да се спира там, т.е. знака синя зона все едно го няма, ама остава знака "забранен престоя и спирането" и затова пак могат да ти вдигнат колата с паяк или да ти сложат скоба. Кажете според вас не е ли така и ако не е моля да ми обясните по-подробно защо не е?Lexus IS200
Comment
Comment