Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам тежка лична драма.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам тежка лична драма.

Пичове и..

девици.

От известно време ме терзаят едни много дълбоки чудения.

Въпросните изникват обичайно по светофарите и по-точно, докато кротко чакам в задръстванията поредният узрял светлик да вземе да позеленее от яд, че да мръдна метър-два.

И тъй.
    Какво установява моето късогледо око?
    Понеже няма какво да правя, висейки на червено, зяпам по колите на хората. Уникален е талантът на посестримите по волан да пренасят целия си козметичен арсенал в горките МПС-та. Само процесът лакиране ми е убягнал, но е твърде вероятно просто да не съм попадала в подходяща ситуация. Наблюдавала съм операциите: полагане на гланц, червило, спирала, пудри, мудри и прочие помада.

Слава Богу (а може би ставам още по-късогледа, когато видя Алфа), при алфистките не съм го забелязала.

Минимумът грижа за себе си пред огледалото в колата (наблюдавана от скромната ми персона) е небрежно оформяне на прическа. Може и без огледало: лежерно прокарване на пръсти през фееричното оперение отляво, придружено от характерното отмятане на глава, после същото действие отдясно.

Супер.
    Адски интересно, женствено и фърси.

Мъжете се ограничават до търсене на съкровища в двата съседни отвора над устната кухина или малко по-сложното почестване на комедони и приравнените им други образувания.

Та, всъщност, идеята ми беше да питам аз.. тук - вас.

На какво се дължи тоз мерак да се ползват автомобилите не по предназначение, а в нехарактерното им качество на салони за красота. Дали само поради липса на време у дома или..?
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Re: Имам тежка лична драма.

Първоначално публикувано от Ранобудниче
    Пичове и..

девици.

От известно време ме терзаят едни много дълбоки чудения.

Въпросните изникват обичайно по светофарите и по-точно, докато кротко чакам в задръстванията поредният узрял светлик да вземе да позеленее от яд, че да мръдна метър-два.

И тъй.
    Какво установява моето късогледо око?
    Понеже няма какво да правя, висейки на червено, зяпам по колите на хората. Уникален е талантът на посестримите по волан да пренасят целия си козметичен арсенал в горките МПС-та. Само процесът лакиране ми е убягнал, но е твърде вероятно просто да не съм попадала в подходяща ситуация. Наблюдавала съм операциите: полагане на гланц, червило, спирала, пудри, мудри и прочие помада.

Слава Богу (а може би ставам още по-късогледа, когато видя Алфа), при алфистките не съм го забелязала.

Минимумът грижа за себе си пред огледалото в колата (наблюдавана от скромната ми персона) е небрежно оформяне на прическа. Може и без огледало: лежерно прокарване на пръсти през фееричното оперение отляво, придружено от характерното отмятане на глава, после същото действие отдясно.

Супер.
    Адски интересно, женствено и фърси.

Мъжете се ограничават до търсене на съкровища в двата съседни отвора над устната кухина или малко по-сложното почестване на комедони и приравнените им други образувания.

Та, всъщност, идеята ми беше да питам аз.. тук - вас.

На какво се дължи тоз мерак да се ползват автомобилите не по предназначение, а в нехарактерното им качество на салони за красота. Дали само поради липса на време у дома или..?
    А една приятелка беше почти възмутена преди години , че всички мъже си бъркали с пръст в носа по светофарите ..

Comment

Първоначално публикувано от jorko
      А една приятелка беше почти възмутена преди години , че всички мъже си бъркали с пръст в носа по светофарите ..
      регистрирано е:

...Мъжете се ограничават до търсене на съкровища в двата съседни отвора над устната кухина или ...
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от jorko
        регистрирано е:

...Мъжете се ограничават до търсене на съкровища в двата съседни отвора над устната кухина или ...
        И после ме питат що съм карал с тъмни джамове ..

Comment

..Мъжете се ограничават до търсене на съкровища в двата съседни отвора над устната кухина или ...

Е ако сме сами в колата къде можем да търсим съкровища ?
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

...Мъжете се ограничават до търсене на...
            Не само. Аз например имам един чичо , който си имаше " ритуал " , като се качи в полския си фиат (слава богу вече не го кара ), вади си гребенчето от джоба и старателно си сресва дългата бяла коса назад .
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Най вече го правят,защотото нямат време.Тоест ти трябва да станеш 30 минути по рано зада свършиш тея "женски" работи.

А защо него свършиш в задръстването ? Като,нямаш друг шанс,седиш мръдниш 2-3 метра и пак спреш,до другото мръдване вече може да си свършила половината процедури,за който са ти трябвали тия 30 минути по ранно ставане.

Почиваш си повече и не се чудиш какво да правиш в задръстванията,а си имаш занимание.Не да седиш и да гледаш хората какво правят.

П.С Нищо лично от последните ми думи
              Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
              EX`146 2.0 16v TS

Comment

Е аз много често сутрин предпочитам 40 мин . да се мотая и да дрема вкъщи ,в стремеж за разсънване.И така не ми остава време и за това често си "оправям физиономията" в колата точно в рамките на тези 3 мин. когато я чакам да загрее, преди да тръгна Нали е алфичка все пак , старая се да не и вадя душата и търпеливо я изчквам към 3 мин.И така свършвайки 2 полезни работи в рамките на едно време от 3 мин , се получава - 2 в 1 , в 3 , та да не се налага после по кръстовищата да се разконцентрирам с такива дейности

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                  Най вече го правят,защотото нямат време.Тоест ти трябва да станеш 30 минути по рано зада свършиш тея "женски" работи.

А защо него свършиш в задръстването ? Като,нямаш друг шанс,седиш мръдниш 2-3 метра и пак спреш,до другото мръдване вече може да си свършила половината процедури,за който са ти трябвали тия 30 минути по ранно ставане.

Почиваш си повече и не се чудиш какво да правиш в задръстванията,а си имаш занимание.Не да седиш и да гледаш хората какво правят.

П.С Нищо лично от последните ми думи
                  Мда....и небрежно побутва предния/задния(според наклона), червилосвайки се, докато си мисли, че е спряла...
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

аз па си чета списание
                    малко сложно се превключват предавките с него, но .... има си начини
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                      аз па си чета списание
                      е ти с тоя големия кораб,може и без предавки махаш крака от спирачката и на дека тръгне

EX`146 2.0 TD
                      EX`146 2.0 16v TS

Comment

'ко си беше 'зел бензинка, имаше опция за нещо като автоматично превключване, 'ма ей на - дизела е гаден
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

аз па си чета списание
                          е ти с тоя големия кораб,може и без предавки махаш крака от спирачката и на дека тръгне
                          важно е да има керемидено Яре пред назека, останалото е от лукаваго
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

аз па си чета списание
                            Е аз така веднъж ядох белени семки и като се наложи рязко да превключа придавките и в цялата кола заваля дъжд от белен слънчоглед)Не остана местенеце , в което да няма поне една семчица после , ама 20 мин с прахосмукачката и всичко наред
                            А тва със списанието е по тарикатско

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                            Втора национална среща на 155

Comment

аз па си чета списание
                              важно е да има керемидено Яре пред назека, останалото е от лукаваго

EX`146 2.0 TD
                              EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
                              X