Аз откато карам кола с дръжка на тавана и на шофьорското място вече не си бъркам в носа. Просто има къде да си сложа лявата ръка. Иначе си бърках в носа и мажех сополите по лайсната на вратата :P
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имам тежка лична драма.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pr_00f..Мъжете се ограничават до търсене на съкровища в двата съседни отвора над устната кухина или ...
Е ако сме сами в колата къде можем да търсим съкровища ?
Първоначално публикувано от AlfaRomeo...Не да седиш и да гледаш хората какво правят.
П.С Нищо лично от последните ми думи
Първоначално публикувано от milenamr...си "оправям физиономията" в колата точно в рамките на тези 3 мин. когато я чакам да загрее, преди да тръгна...
твоето е идейно. ако се гримирах, щях да почерпя челен опит. поже пък да взема да започна
п.п. това, на картинката, нов фешън грим ли е? :P
Първоначално публикувано от Satanism...червилосвайки се...
Първоначално публикувано от valjo... аз па си чета списание ...
....важно е да има керемидено Яре пред назека, останалото е от лукаваго
тебе те знаем - ти си интелектуалец.
какво тук значи някакъв си нос
я, превод на последната интелектуалност, моля?
Първоначално публикувано от Venci... Аз откато карам кола с дръжка на тавана и на шофьорското място вече не си бъркам в носа. Просто има къде да си сложа лявата ръка. Иначе си бърках в носа и мажех сополите по лайсната на вратата
или мерак?
бе вие що не спите, ми дробите лаф цяла нощ, м?
Comment
-
Re: Имам тежка лична драма.
[quote=PEPI-2ALFA]Първоначално публикувано от "Ранобудниче":yjvh0277...Мъжете се ограничават до търсене на...), вади си гребенчето от джоба и старателно си сресва дългата бяла коса назад
.[/quote:yjvh0277]
ми ето - има що.
докато виси в задръстванията и го оглеждат мацките, треа да е приведен в удобен за логаритмуване вид (справки - темата по-горе)
Comment
-
Има ги и такива дето огласят цялото кръстовище с някой страхотен, музикален хит за тях....Учудващо в последно време и дамите увеличават децибелите
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
струва ми се, че има нещо такова, че .. никога не е късно да се огледа некоя жена в огледалото, и никога не е достатъчно.
като си ходят по улицата, и нещеш ли отстрани некое огледално стъкло...е как да не хвърлят некой поглед.
при мъжете е същото....ма те не си слагат червило и спирала. За това пък имат безброй начини да 'оплътнят' времето си в колата.
И в крайна сметка - де'а тъпите задръствания-пак ми свърши червилото/семките(сополите....)155 2.0 TS 8V
ex 33 1.4 imola - 3i3i
Comment
-
Аз в задръствания не участвам,обаче много обичам да се гримирам и честичко се мазотя в колата
Мind_Control е прав-в моята кола ще си правя каквото си искам
пък кой 'кво си мисли ...“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче
Първоначално публикувано от Venci... Аз откато карам кола с дръжка на тавана и на шофьорското място вече не си бъркам в носа. Просто има къде да си сложа лявата ръка. Иначе си бърках в носа и мажех сополите по лайсната на вратата
или мерак?Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от maluk...
И в крайна сметка - де'а тъпите задръствания-пак ми свърши червилото/семките(сополите....)
май
Mind_Control, viki, къде точно съм оспорила правото на когото и да било да прави в колата си каквото си поиска?
Да речем, че обичам да уча нови неща и в този смисъл, разкриването на загадки (каквато е за мен и причината за изброените по-горе дейности) винаги ми е било интересно
Първоначално публикувано от VenciЗа шагрен
Comment
-
Първоначално публикувано от VenciПървоначално публикувано от Ранобудниче
Първоначално публикувано от VenciЗа шагрен
Comment
-
Re: Имам тежка лична драма.
Определено на манталитет, едно е да потърсиш съкровище в недрата на носоглътката си, а друго е да си пудриш носа на всеки светофар /това включва и други манипулации освен пудренето/.В последния случай явно всичко друго и е наред, освен грима да речем.
Значи това с пудренето и прочее съм го забелязъл по всички провадавчки в полупусти и празни магазини, правят всичко друго, освен да речем да четат книга, а прави си изводаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
'Шса пудря я!Не се знае в кой момент и откъде ще долети принца.Неискам цЕл живот да остана жаба пък !
Тактиката е да го заслепя с огледалцето на пудрата и после... ...“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
Comment