Известие

Collapse
No announcement yet.

Рацинг или как да умрем млади

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Рацинг или как да умрем млади

http://dnes.dir.bg/2008/06/13/news3098480.html

не правете като тях, или ще ви четем и вас.

благодарности на СФИНКС
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

деебиш и спамера

стачка
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
      деебиш и спамера

стачка

А ти щот неси

П.С по темата "...."
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

ПРАВИЛНО.
        И Насо и Сфикнса са прави.
        А Свинкса заслужава бан заради неспазване на правилата( формално погледнато)
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Темата е копи и пейст от темата на Сфинкта.... следователно и аз съм за бан!

Comment

Ако продължавате с простотиите, ставам стачкоизменник за 10 минути и разчиствам всичко...Не се трае тая анархия....

И после пак стачкааааа

П.П. Преди малко не издържах и коригирах заглавието на една тема - некой си продаваше Alpha Romeo

Редакторското ми сърце не се сдържа и...
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

трябва да се взимат строги мерки срещу такива незаконни прояви, водещи до човешки жертви

утре може да не е само "пилота" а и някой невинен ....!!!
              замислете се!!!!
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от pinko
                Ако продължавате с простотиите, ставам стачкоизменник за 10 минути и разчиствам всичко...Не се трае тая анархия....

И после пак стачкааааа

П.П. Преди малко не издържах и коригирах заглавието на една тема - некой си продаваше Alpha Romeo

Той може да е имал предвид компютър, а пък ти да го коригираш.... това Дигитал Вакс, Дигитал Алпха Стейшън, Дигитал Алпха Ромео....

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                  Темата е копи и пейст от темата на Сфинкта.... следователно и аз съм за бан!
                  пейстни го на още 4-5 места, все грешни, дръж се неподобаващо и лично ще те предложа, ако държиш.

а цялата тази безумна история с каране с над 100 в града трябва да бъде поне обществено осъдена - факт.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от pinko

И после пак стачкааааа

Ще измениш на всички,после ще те пуснем на кладата 1 седмица да се оправяш сам с всичко
                    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                    EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от Naso

Той може да е имал предвид компютър, а пък ти да го коригираш.... това Дигитал Вакс, Дигитал Алпха Стейшън, Дигитал Алпха Ромео....
                      Да бе, бах кви хампютри има вече

Alfa Romeo Spider Cabrio

Че и скъпи, 6000 лева.

От друга страна, цената им пада бързо - на същия хампютър преди десетина дена му търсеха 5500 еврона
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Ти ако знаеш Ваксовете на кви пари се харчат.... тоя спайдър си е направо подарък

Comment

Не знам аз кой е за бан ман и други такива , обаче много ми е интересно кой беше тоя пишман модератор дето изтри тая тема неколкократно и се опита по най-идиотския начин (с триене ) да "покрие" може би най смислената и заслужаваща внимание тема от доста време насам а именно че рацерстването води до гробищата .
                          нещо препознаваш себе си ли в тоя дето се е гътнал с 200 бе хер модератор ?????

тва не е никаква демокрация или форумна дисциплина а си е жива цензура .... добре че Насо я пусна още веднъж тая тема , да видим колко време ще изкара преди пак да я изтрият

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                            Не знам аз кой е за бан ман и други такива , обаче много ми е интересно кой беше тоя пишман модератор дето изтри тая тема неколкократно и се опита по най-идиотския начин (с триене ) да "покрие" може би най смислената и заслужаваща внимание тема от доста време насам а именно че рацерстването води до гробищата .
                            нещо препознаваш себе си ли в тоя дето се е гътнал с 200 бе хер модератор ?????

тва не е никаква демокрация или форумна дисциплина а си е жива цензура .... добре че Насо я пусна още веднъж тая тема , да видим колко време ще изкара преди пак да я изтрият
                            Много рядко се позовавам да подобен род израз ма колегата човеко(ка)лъФ заслужава повече! Що не си завреш темата там където май доста често ти огрява слънцето, кое и интересното?!? Че някъфф дришльо се размазал?!? Идиотско е поведението ти във форума, а за пишманите недей споменава, че по пишман от теб е само ПНН. Напусни ако обичаш!

Comment

танасие излагаш се батко
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                              X