If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Темата е копи и пейст от темата на Сфинкта.... следователно и аз съм за бан!
пейстни го на още 4-5 места, все грешни, дръж се неподобаващо и лично ще те предложа, ако държиш.
а цялата тази безумна история с каране с над 100 в града трябва да бъде поне обществено осъдена - факт.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Не знам аз кой е за бан ман и други такива , обаче много ми е интересно кой беше тоя пишман модератор дето изтри тая тема неколкократно и се опита по най-идиотския начин (с триене ) да "покрие" може би най смислената и заслужаваща внимание тема от доста време насам а именно че рацерстването води до гробищата .
нещо препознаваш себе си ли в тоя дето се е гътнал с 200 бе хер модератор ?????
тва не е никаква демокрация или форумна дисциплина а си е жива цензура .... добре че Насо я пусна още веднъж тая тема , да видим колко време ще изкара преди пак да я изтрият
Не знам аз кой е за бан ман и други такива , обаче много ми е интересно кой беше тоя пишман модератор дето изтри тая тема неколкократно и се опита по най-идиотския начин (с триене ) да "покрие" може би най смислената и заслужаваща внимание тема от доста време насам а именно че рацерстването води до гробищата .
нещо препознаваш себе си ли в тоя дето се е гътнал с 200 бе хер модератор ?????
тва не е никаква демокрация или форумна дисциплина а си е жива цензура .... добре че Насо я пусна още веднъж тая тема , да видим колко време ще изкара преди пак да я изтрият
Много рядко се позовавам да подобен род израз ма колегата човеко(ка)лъФ заслужава повече! Що не си завреш темата там където май доста често ти огрява слънцето, кое и интересното?!? Че някъфф дришльо се размазал?!? Идиотско е поведението ти във форума, а за пишманите недей споменава, че по пишман от теб е само ПНН. Напусни ако обичаш!
Comment