Известие

Collapse
No announcement yet.

Рацинг или как да умрем млади

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

просто се кефи да вижда денис с рога
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
      просто се кефи да вижда денис с рога
      О,това,че си пада и по рогати мъже е новост за мен
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

баси, целию форум изтрещѐ
        sigpicex
        147Q2
        300bhp/606nm
        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от миро
          баси, целию форум изтрещѐ
          Купон да става ...... Алфа ромео е ненормална кола и форума следователно трябва да е ................
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
            Първоначално публикувано от MrX
            Човека от ПЕРНИК се изказа подобаващо
            За разлика от теб аз се изказвам, ти обикновено се изакваш!
            Мдааа , но за разлика от теб аз мога да те обидя и да те направя за 2 стотинки без да използвам нито ендна нецензурна дума ...... и не ми обяснявай че нямало значени от къде си и къде си израснал , има и то огромно .
            Не ми се вярва спорил съм с теб.... ...изпадаш в умопомрачение!...ама сигурно ти е къса памета и не си спомняш...
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от MrX
              Човека от ПЕРНИК се изказа подобаващо
              За разлика от теб аз се изказвам, ти обикновено се изакваш!
              Мдааа , но за разлика от теб аз мога да те обидя и да те направя за 2 стотинки без да използвам нито ендна нецензурна дума ...... и не ми обяснявай че нямало значени от къде си и къде си израснал , има и то огромно .

Оооо повяй ми не си единствения в тази си способност, но забелязвам прекалено нецензурни думички в постовете ти и съм склонен да не вярвам на твърденията ти , виж за роден и израснал си праав, поне на теб ти личи достатъчно! Не е лесна борбата с дребните души, но за съжаление сме се наели да я водим.

Comment

Кво ви става бре хора?
                ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

И сега тъй и не разбрах на кой му е най-голям.
                  Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                  Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                  "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                  When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Първоначално публикувано от bobi_j_i
                    Кво ви става бре хора?
                    ...спорим си, че SFINKS.. има издържано културен речник..
                    ..и за него имало значение родното място ...ама..като е така..що не си стой там? ..мисли си, че ще избие свойте комплекси на някой друг...ама не се получава...и сам се подвежда
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

10тина-15 мин след инцидента минах от там,като преди това по ломско ми присветваше къси дълги и нещо се ръчкаше,бакшиш е бил пред него и е тръгнал да заобикаля дупка до колкото разбрах,момчето се е паникьосало и е кривнало в ляво,но е попаднал в няква голяма локва която го е поднесла и...а това че е карал с 200 са пълни глупости и тъпотии,от моста до спирката на рампата повече от 130 не може да се развият с тази калибра,гадна работа макар че не е невинен,а тогава беше дъждовно и мокро времето и гонки не е имало просто си се возеха момчетата
                      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                      BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Abarth
                        10тина-15 мин след инцидента минах от там,като преди това по ломско ми присветваше къси дълги и нещо се ръчкаше,бакшиш е бил пред него и е тръгнал да заобикаля дупка до колкото разбрах,момчето се е паникьосало и е кривнало в ляво,но е попаднал в няква голяма локва която го е поднесла и...а това че е карал с 200 са пълни глупости и тъпотии,от моста до спирката на рампата повече от 130 не може да се развият с тази калибра,гадна работа макар че не е невинен,а тогава беше дъждовно и мокро времето и гонки не е имало просто си се возеха момчетата
                        Айде стига, возели се в града със 130... Бог да ги прости! Това обаче е повод да се замислим!
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Мисля че мнението му би следвало да се тълкува:
                          Така че и да иска не може да вдигне за това разстояние повече от 130, а не че се е движил с толкова. Тоест че журналистите лъжат че е бил с 200 когато тази кола на този участък максималните и възможности са наполовина от написаното от журналистите.

Comment

Working...
                          X