If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
как мога да гледам новите серии на top gear, току що е почнал нович сезон, но от сайта на BBC Two неможе да се гледа, защото е ограничено за хора от Кралството
Като реша, че ми се гледа "ТопГиър" и си пускам "БениХил" - и двете са британски, и двете са глупави, и двете нямат смисъл, ама "БениХил" поне е смешен
Като реша, че ми се гледа "ТопГиър" и си пускам "БениХил" - и двете са британски, и двете са глупави, и двете нямат смисъл, ама "БениХил" поне е смешен
Абсолютно си прав
Тука нещо конкуренция ми се види
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
..то и гроздето е кисело......
като е толкова тъпо защо е най-гледаното автомобилно предаване в света? щото и хората са тъпи за тва в нали....
Най-гледаното автомобилно предаване е, защото се сравнява с други автомобилни предавания и там наистина е едни гърди напред
Колко е стойностно и дали всичко се дължи на рекламни трикове е друг въпрос, но важното е, че в сравнение с предаванията на тази тематика е може би най-доброто
Въпроса е, че има къде, къде по-интересни предавания, НЕ на автомобилна тематика - това исках да кажа аз, със закачката за "БениХил"
Не разбрах само колко литра е багажника на 430 Scuderia Крайно неинформативно предаване. Сядам да уча немски, че да разбирам какво приказват немските им колеги, те никога не изтърват такива важни факти.
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Не разбрах само колко литра е багажника на 430 Scuderia Крайно неинформативно предаване. Сядам да уча немски, че да разбирам какво приказват немските им колеги, те никога не изтърват такива важни факти.
Повече от колкото е на новата Дачия ... така де , все пак навлизат този пазарен сектор или там както се казва
Comment