Известие

Collapse
No announcement yet.

top gear

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Съвсем не съм в час с дачиите. Ще започна да следя Auto Bild може би ще напишат интересна статия за нея. Top Gear най-много да я качат на някой кран и да я пуснат от високото, за да видим колко ще вдигне докато лети надолу.
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i
      Съвсем не съм в час с дачиите. Ще започна да следя Auto Bild може би ще напишат интересна статия за нея. Top Gear най-много да я качат на някой кран и да я пуснат от високото, за да видим колко ще вдигне докато лети надолу.
      А и няма да им е за пръв път на гейчетата тъпи , преди време се изгавриха с едно 911 , мноо свежичко беше

Comment

www.finalgear.com

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

На мен много ми харесва предаването, а до колкото видях от новия епизод ще има доста Алфи в новия сезон.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i
            Не разбрах само колко литра е багажника на 430 Scuderia Крайно неинформативно предаване. Сядам да уча немски, че да разбирам какво приказват немските им колеги, те никога не изтърват такива важни факти.
            УАХАХАХАХАХАХАХАХАА
            Виж Алфата ...

Comment

Топ Гиър е съвсем различно предаване от типичното автомобилно предаване.

Реално обаче нито един от тримата там не може да кара, а сценаристите са много добри. Годините и различния подход, които на моменти е комичен привличат много публика.

Chris Harris
              Ето това име запомнете и пишете в сайтовете с клипчета неговото име. Ето това е човек, който прави наистина шоу както си трябва и може да се научи за колата от него.
              Още по яко при него е, че докато прави какво ли не с някакви супер коли не млъква дори и в най-екстремните ситуации.
              www.facebook.com/workshox

Comment

именоо top gear е забавно предаване, което просто така се е скучило, че става въпрос за коли
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

На мен пък Топ Гиър ми харесва и освен че гледам предаването, сега като излиза и списанието на български вземам и него и го изчитам от кора до кора.
                  Иначе вярно че в предаването са малко пристрастни за Ягуар, Бентли, Астон - ама какво от това - все пак са британци.
                  Иначе пък това е предаването където може да чуеш хубави думи за Алфа Ромео.
                  Освен това не е като немските предавания да ми сравняват колата колко багажник имала, колко удобно било да товариш багаж, каква жабка и т.н. Много ме интересува мене, че видиш ли багажника на едната бил с 20 литра по голям и айде по добра била. Кой фен се интересува от багажника и факта че имала поставка за чаши
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                    Кой фен се интересува от багажника и факта че имала поставка за чаши
                    Гледай Лоши момчета 1 в началото

Comment

Реално обаче нито един от тримата там не може да кара, а сценаристите са много добри. Годините и различния подход, които на моменти е комичен привличат много публика.
                      Реално обаче Джеръми Кларксън и Ричърд Хамънд имат лицензи за състезателни пилоти. пък ми се струва че и двамата доста добре карат. не знам...дали пък да не им изнесеш някой урок.
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Глупаво е да се сравняват Аутобилд и Топ Гиър - философията им е коренно различна, подходът към представявено на автомобилите - също. Едното е по-скоро сухарско, технократско и прагматично, другото е леко циркаджийско и по-скоро развлекателно.

И двете си имат своята публика, и двете имат предимства.

Лично аз Джереми го уважавам заради едно - Алфа 166 е един от трите автомобила, включени в неговия списък "I Know You Got Soul" заедно с Ролс-Ройс Фантом и Форд GT40. Съгласен съм с него - 166 си имам, карал съм Фантома, за се готви Форда...

Цитат от википедия:

He has also owned a 1970s Alfa GTV6, and has a passion for the marque, declaring famously on Top Gear, "You cannot be a true petrol-head until you've owned an Alfa". In his book I Know You Got Soul the Alfa 166 was one of only three cars classified as having that "special something". Clarkson quotably called the Brera, Alfa's latest sports car, "Cameron Diaz on wheels"

http://en.wikipedia.org/wiki/I_Know_You ... %28book%29
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                          Реално обаче Джеръми Кларксън и Ричърд Хамънд имат лицензи за състезателни пилоти. пък ми се струва че и двамата доста добре карат. не знам...дали пък да не им изнесеш някой урок.
                          A бе то и Влади Кулев работи при вас...
                          www.facebook.com/workshox

Comment

Аз предлагам на който не му харесва просто да не го гледа

Comment

Първоначално публикувано от Kingpin
                              Аз и доста време не съм го гледал , ама мернах темата и го свалих набърже ... повече няма да правя тази грешка

Comment

Първоначално публикувано от jorko
                                Първоначално публикувано от Kingpin
                                Аз и доста време не съм го гледал , ама мернах темата и го свалих набърже ... повече няма да правя тази грешка
                                Добре, гледай "Дързост и красота"

Comment

Working...
                                X