Известие

Collapse
No announcement yet.

България най бедната страна в EU

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• България най бедната страна в EU

Днес по новините съобщиха 4е сме най бедната страна в ЕС.Дето се вика 4естито на пе4елившите.ААферим Машаала да са ни живи и здрави управниците.Все не вярвах но тези успяха да ни наредят по стандарт до такива Азиатски държави като Пакистан и подобни нему.
    Та какво ви е мнението
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=25875
    Не става само с Алфа, требе и акъл...
    Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
    Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Re: България най бедната страна в EU

Първоначално публикувано от warbah
      Днес по новините съобщиха 4е сме най бедната страна в ЕС.Дето се вика 4естито на пе4елившите.ААферим Машаала да са ни живи и здрави управниците.Все не вярвах но тези успяха да ни наредят по стандарт до такива Азиатски държави като Пакистан и подобни нему.
      Та какво ви е мнението
      Как няма да е така аз имам наблюдения в/у няколко политици слабо известни ... та те крадът и със седалищните си части и като се замисля тия по върховете какво правят ми става много търсене ...всеки ден цените на хранителните продукти и горивата се покачват ,а заплащането е все същото как няма да сме най-бедната държава в европа
      Alfa romeo 145

Comment

честно казано, ако не бяхме най-бедната държава в ЕС, щях да се замисля дали ЕС работи
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Това не е вярно И децата в детската градина знаят,че в тея проучвания има няква голяма грешка.Кое му е бедното:
          -Горивата гонят 3лв за литър,а има задръствания като в Токио.Тръгвам 2ч по рано за да мога сутрин да съм навреме в офиса.Няма вече къде да се паркира както в центъра нито и в кварталите както се вика пред блока.Вярно ще кажете тва са си чисто инфраструктурни проблеми.ДА ама НЕ щом е беден българина що купува коли и то се млади такива.Направо са си антики и олдтаймери лади и москвичи ако видиш.Днес като си карам из бедна софия ако не видя 5-6 поршета не съм излизал.Са ще кажете да ама на село е друго да,ама греда,почти всяка седмица ходя по Кюстендилско,там под Голф 3 кола няма,Пасати 4,5.Ауди а4,а6 и др .Да казвам ли кво е по морето.
          -Вечер особено уикендите НЯМА МЕСТА по заведенията,даже не можеш да си намериш да хапнеш и в китайски ресторант
          -Строителството там пък да не говорим,в челните места пак на Европа сме за бум на строителството.Навсякъде къдета има малко зелено петънце за една 5 етажна кооперациика веднага за 6 мес. тя вече е факт.При такъв растеж на строителството един колега си търси 4 мес. в Люлин апартамент ново строителство
          -Хипермаркетите и Моловете,мъка там голяма един плазми мъкнат,климатици,кашони,кашони абе няма места на паркингите.Хранителните ле ле как мъкне тоя български народ колички.Защо в Била сложиха по-големи колички
          Седя си и чета:Българина бил беден,почесвам се зад ухото и си мисля-Абе аз да не чета некав стар вестник.И си продължавам да си виса в задръстването на Лъвов мост с поршетата.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
          Alfa Romeo 33

Comment

Добре написано - харесва ми.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

ама тук за бедна държава или бедна нация си говорим ?

защото второто просто не е вярно - викоалфа добре го каза

хората просто не са свикнали да работят от сутрин до вечер

стандарта се качва, просто не го усещат хората
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Седя си и чета:Българина бил беден,почесвам се зад ухото и си мисля-Абе аз да не чета некав стар вестник.И си продължавам да си виса в задръстването на Лъвов мост с поршетата.

Tова е така и според мен се дължи на така наре4ената сива икономика
                Прост пример(офицялната заплата на много от нас е 300-400 и осигуряването е върху този минимум,а факти4ески заплатите са по големи според това кой какво каде и как ба4ка,но това е като бумеранг щото един ден идва и на нашите глави.Поради тази при4ина и пенсиите са траги4ни примерите са много и всекиден пред очите ни
                А и велможите нямат интерес да променят статуквото,ето най малките неща например луксозните им возила все още си минават като разход на фирмите им и т.н то роман може да се напише за вси4ките далавери на т.наре4ения ЕЛИТ.Няма инфраструктура това е повсеместно,язвите в обществото са много големи.Аз не оби4ам да сравнявам БГ със Запада щото и не трябва,но виждам и 4увствам 4е на хората особено младите им писна много и ще избие нанякаде.А и се оказва 4е и бизнеса с дрогата е полицейски ина4е как ще си развяват байряка диларите без МВР да си затваря о4ите.Щото приятели парите са страшно много и всеки може да буде купен на някаква цена.И кво сега какъвто народа такава и държавата.Никой не е по голям враг на БГ от българите.

Comment

Според мен си живеем доста на широко - апартамент 100 квадрата, 2-3 коли, вила на три ката и още кво ли не ...и на това му викаш зле ...айде стига бе ..що не видим в Европа кой с колко жилищна площ разполага
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
                    Според мен си живеем доста на широко - апартамент 100 квадрата, 2-3 коли, вила на три ката и още кво ли не ...и на това му викаш зле ...айде стига бе ..що не видим в Европа кой с колко жилищна площ разполага

Много си прав живях в Италия 4 г. в Рим по точно,там мойте приятели и родителите им живеха под наем,непознавах италиянец или човек от друга националност да има собствено жилище

И аз съм на мнение че си живеем много добре.Само мранкането ни е в повече.
                    Имало корупция и сива икономика,ми то навсякаде има според мен,ама тука е на ниските етажи докато в европа е на високите и не може да е толкова явна и под обсега на медийте,защото нямат достъп до тези етажи.

Тая статистика е обаркана от всякаде
                    АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана

Comment

Баси, аз как не съм забелязал,че съм несметно богат? как не ме е срам да карам неква 12г. Алфа?! тия дето са с Кайените мисля че на всички ни е ясно колко честно и съвестно са се трудили за тях-те не са предстаителна извадка за българина, а по скоро държавата е виновна че се разхождат на свобода. Именно такива тарикати дерат оикновения човек и после си харчат кинтите с кеф. Много добре са тия дето могат да врътнат разни далаверки, а другите ссамо ги таковат. Тва че София е направена за 200 хил коли, а в делничен ден по улиците и има поне 1 милинон не означава, че всички са мега богати. Тва че имаш кола не е признак за заможност, пък и 2/3 са втора ръка от Германия или Италия на по 5-10 г. Заб да се ограничи трафика трябвя да се предприемат някакви мерки, а не да се вдига бензина
                      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Пълни прошляци сме, няма нужда да ни го казват.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry
                          Пълни прошляци сме, няма нужда да ни го казват.

Мдаа има нещо такова.Оба4е и ние много сме зли един към друг и не се потдържаме.Такава малка държава малко население колко по добре щеше да е сега ако не беше това ограбване в такива размери,то кражба ма те много се улисаха.Така става като няма и правосъдие няма и наказание.Мазно се подсмихват от екрана на ТV-то
                          като ги гледаме и все обясняват 4е нищо такова няма(примера с Доган)
                          пък и не само той де.

Comment

Бедни сме, защото това, което имаме не се използва достатъчно, краде се и то не само нашето а "чуждото" /примерно еврофондовете/.
                            Класацията на доходите също е малко относително, защото официалната статистика не отчита сивата и черна икономика.Сигурен съм, че и тук много хора не плащат реални данъци и осигуровки, както и се подписват на фиктивни заплати, това е също едно косвено крадане на труда им, но не само на техния. По този начин се краде и от дохода на пенсионерите, социално слабите, майките и въобще от от обществото ама явно не всички го разбират. Пестейки от данъка, те всъщност пълнят остновно джоба на работодателя им, от техните средства, вместо да си осигурят повече средства за подобряване на условията на живот и различни икономически и социални дейнсти на обществото.Та в крайна сметка месари и краставичари и всякакви бизнесмени крат примерно Поршета и купуват избори, не защото са големи производители, а защото са големи крадци.Не говорим за мутри и едрия бизнес, който в България е силно изкривен. Да не говорим за мутри и криминалния бизнес /според някои нямоло и мутри вече /, а официялния който въртят се свежда до безкрупулни строежи и пране на пари по всякакъв възможен начин.Но това не виждам да притеснява много масовия българин, който приема тая простотия за нормална и не си мърда мозъка на йота за да промени нещо.
                            Затова в "белите"държава има ред и като се хване някой в издънка /подкупи, неплатени данъци и прочее/ му се скъсва задника-глоби и затвори-примери бол, последния пример в САЩ -Уесли Снайпс получи съответно наказание.А поради факта че и известен съда му определи по тежко наказание /за неплатени данъци пак/.
                            Та с други думи освен правителстовто и ние сме си виновни за това че търпим това положение, даже и сме доволни от тово понякога.Всеки народ си заслужава съдбата.
                            За да са опрвим трябва три неща-работеща съдебна власт, независима и добра полиция, да защитава на частната собственост ,реална и добре работеща данъчна система, която не дере десет кожи чрез ДДс, а събира данъци от ВСИЧКИ, а не от само от тези от които може и оставя мииарди в незаконенния бизнес.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Ко нема сме бедни,от миналия май до този,живота е поскъпнал с 15 процента
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X