Известие

Collapse
No announcement yet.

България най бедната страна в EU

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred
    събира данъци от ВСИЧКИ
    то решението е елементарно ама нашите управляващи нямат дупе

вика му се премахване на преките данъци
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

а ето какво пише за BG в щатската преса "Държава бъкаща от кучета" и т.н.
      http://www.chicagotribune.com/news/loca ... 6801.story
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от търтей
        Първоначално публикувано от fred
        събира данъци от ВСИЧКИ
        то решението е елементарно ама нашите управляващи нямат дупе

вика му се премахване на преките данъци
        Да, не че е тайна някаква, но просто нямат воля, както се казва
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Що говорите глупости?
          Я кажете, какво ще стане, като се премахнат преките данъци, че ми е мнооо любопитно
          А кои са преки данъци, знате ли?
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
            Що говорите глупости?
            Я кажете, какво ще стане, като се премахнат преките данъци, че ми е мнооо любопитно
            А кои са преки данъци, знате ли?
            как мислиш
            дали знаем? :P

но примерно като ги махнат един от ефектите е че ще се дигне инфлацията в началото :P

Comment

Пример, пример ми дай - ама от-до!
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                Пример, пример ми дай - ама от-до!
                ти са ко
                сакаш да си земеш идзпито на чужд гръб а

като казаф испит ти ажеба оти не четеш ми дращиш из форумо ма?

Comment

Моля, моля - 6, 6, 6, 6, 5, 5, 5

Думай ся
                  sigpic

Comment

Търтей, осигуровките и тях ли ще махаш или ще ги натресеш изцяло на едната страна?
                    Иначе казано само с махане на преките данъци няма да се постигне нищо.
                    Изобщо що трябва да откриваме топлата вода като маса държави си я ползват отдавна?
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ако управниците спрът да крадът може и да стане нещо.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Мамицата и държава...честно казано идвало ми е да набия един приклад на офицера до мен, като гледам как въшката се е вкопчила в смрадливата си заплата, обаче в тая държава народеца не е способен един преврат като хората да направи....но ако го направя с дупедавския си манталитет, ще ме обявят за луд...
                        ...май по-лесно е да си пиша рапорта и да ходя да мия чинии я в Щатите я в Германия, а "гордите" българси войни да продължават да се надупват на политиците...и огън да я гори тая държава

...те такива разсъждения ми се въртят в главата....четейки колко сме бедни и усещайки го на собствен гръб

П.П. За тва си изказване ще си имам ядове с "органите" на ВП и ВКР, които вместо да пипнят някоя престъпна схема с продажбата на държавни имоти от висши офицери, се занимават със следенето на мейлите и интернет активността на войската...
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Абе то каквото е в държавата, та при вас е съвсем............. - за военните имам предвид.
                          А ако е преврат, трябва да е десен-тоест както в Чили и навремето в Гърция примерно, у нас подобен е бил преврата , който сваля Стамболийски от власт, но ако погледнем по дълбоко-във всеки един преврат има много излишна кръв и насилие и често пъти нищо полезно, тази тема е много добре развита примерно в филма Къщата на духовете, ако не бъркам заглавието на филма с Джеръми Айранс и други известни артисти, да е говорим, че преврати в Европа никой няма да подкрепи, такива неща може да стават в Африка , където една група негри, изколва друга група и в крайна сметка нищо не се променя.
                          Но за другото за преките данъци-аз не съм против преките данъци, но нашето ДДС е например най високото в ЕС, да не говорим че е и еднакво за всички стоки, акцизите не ги броя, там има изисквания.
                          Събираемостта от данъци е ниска, събират се само от тези, от които може, а има една значителна част, доходи,които се знаят и общо взето не се облагат.
                          Според мен ДДС за лекарства, храни, книги, дрехи и други стоки от таква необходимост трябва да е минимално.За други стоки примерно малко по висока стафка, четвърта за алокохол и цигари, пета еди какво си и прочее.
                          Какво да кажем и с проституцията-ами в много страни от ЕС е узаконена, има си данъци, изисквания, а е забранено сводничеството, тоест есклплоатацията на такива жени.Има мегдан за още реформи, иначе това с плоския данък е една добра идея.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa
                            Седя си и чета:Българина бил беден,почесвам се зад ухото и си мисля-Абе аз да не чета некав стар вестник.И си продължавам да си виса в задръстването на Лъвов мост с поршетата.
                            Пич - ако погледнеш по далече от София, щото въпреки че е над милион и нещо, и поогледаш една средна провинция, където ората бутат месеца с 500 кинта двама души с дете, и картинката се промена от тая на орлоф мост.....БГ не е само София, а по селата дремят почти 2 милиона души, дето от тях 80% нямат и кабелна......оня ден един изчистил на бащата виличката за 2 ракии, и бил много доволен - се едно направил удара на живота си.....
                            Не съм много черноглед, но поне се движа и по орлов мост, и по междуселските пътища, и горе долу се опитвам някак реално да погледна.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

sss

http://www.chicagotribune.com/news/loca ... 6801.story
                              Някои ша го преведе ли

B&B Racing | bb-racingteam.com
                              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

в софия живеят ТРИ милиона селяни
                                при население от 7 милиона софия Е българия
                                за мое огромно съжаление

Comment

Working...
                                X