Известие

Collapse
No announcement yet.

Привилег или Моторола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Привилег или Моторола

Ще си купувам нов телефон и тъй като съм с 2 сим карти и в момента нося 2 телефона съм намислил да си купя това нещо
    http://www.privileg.bg/index.php?pag...emart&Itemid=1

От дртуга страна до сега ползвам само мотороли и съм много доволен от тях.Много се чудя за Z8
    http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1304 и не мога да преценя. Някой да ползва някой от двата и да даде съвет? Двата телефона са съвсем различни класове,но не мога да си избера.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Баща ми направи тази грешка да си купи Привилег...

Аз винаги съм му казвал, преди да си купи телефон да ме предупреди, ама тоя път решил да се прави на умен и разбирач и се набута с тая пръчка привилег

Преди беше с два телефона НОкиа от по 50кинта бройката и си му вършеха перфектна работа...И сега си взе такъв с две карти и вчера като го помолих да ми остави едната нокия за да си сменя моя телефон, той отрече понеже цитирам "привилега честно не работи и ми се налага да слагам 2рата сим карта на старата нокия"

Другото нещо е че по ужасна камера с по отвратително качество не съм виждал откакто погребах моя Саджем Х6 преди 4 години...

Едва ли е нужно да обяснявам, че по КАЛПАВ ТФТ ТЪЧСКРИИН НИКОЙ НИКОГА НЕ Е ПРАВИЛ...Трябва да се работи САМО с писалката и телефона да е в настроение за да ти указва съдействие, иначе се мъчиш като циганин с кофа за боклук.... И това е дисплей на 10 дена ползване...

Длъжен съм да отбележа "перфектната" работа на блутуута...След като реших да пратя снимка от моя СЕК800 това се указа неуспешно... Обаче пък звука поне му е "трепач" ... Карам баща ми да ми крещи когато говори, защото НЕ го чувам... Просто микрофона на тая пръчка е ужасен...

Добре че батерията поне държи по 2 дена, че ако трябваше да я зарежда всеки ден....

Аааааа да баща ми има и по-"ЯКАТА" версията на тая пръчка с ТВ тунер... Голям кеф е тоя ТВ тунер ЧЕСТНО! Обаче защо хваща, САМО КОГАТО Е БЛИЗО ДО ТЕЛЕВИЗОР?!? За какво аджеба ми е телефон с телевизор, който не може да хване ТВ на 500метра от ТВ кула живея!!!! Или ако хване то качеството е ужасно и звукът е брутален...

Моето мнение, че от ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ китайски телефони, които има на китайския пазар и са много много напред с технологиите, в БЪЛГАРИЯ са вкарали НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ.

Това е успех

Моторолата дори и без да я гледам, само заради името съм сигурен, че е МНОГО по напред и ще работи НОРМАЛНО не 10 дена а 2 години...
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Аз по принцип ползвам моторола от последмите 3 год и съм много доволен,в момената съм с V8!
      А Z8 е много по добър!
      Ако купуваш такъв има и версия Ferrari
      http://technology.actualno.com/news_150978.html
      ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
      ALFA 156 2.0 1999 - бивша
      ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Самсунг имат модел с 2 карти, слайд
        батерията му държи 1 (ЕДИН) ден, кошмар е
        разговорите през праймъри картата се чуват добре, но през втората - зле
        звъненето му е страшно тихо
        иначе останалото май е ок
        Приятелят ми си взе такъв и само мрънка, но пък не мъкне 2 гранати на колана си
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim
          Самсунг имат модел с 2 карти, слайд
          батерията му държи 1 (ЕДИН) ден, кошмар е
          разговорите през праймъри картата се чуват добре, но през втората - зле
          звъненето му е страшно тихо
          иначе останалото май е ок
          Приятелят ми си взе такъв и само мрънка, но пък не мъкне 2 гранати на колана си
          Да, аз също доста го гледах самсунг-а и в крайна сметка се отказах, пък и тази марка нещо хич не ми пасва като стил и удобство на менюто.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

С Привилег а и останалите китаишен ментакишен (всичките се правят в 1 завод, само им слагат марки на някои... вкл. пунта марки) положението е на тото ... има някои бацат, има някои не бацат, има много дето правят номера
            Та риска да се окажеш с дръвце в ръце е голям... но лично аз съм виждал няколко такива работещи доста прилично, както и няколко даващи фира пълно или частично.
            Самсунга двукартовия е тотално недоразумение просто... ако ще е самсуняк по-добре котката в китайския чувал.
            Та ако не ти е дошло много байгън от 2 слушалки, карай си с Моторола... ако ти е байгън, пали свещ за късмет и се моли да случиш на китайско.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Как си го набих с тоя Привилег не е истина Пълна пръчка е!Еби му майката!Старата ми Моторола на 4 години има повече екстри и настройки от тва дърво.Еби му майката....
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby
                Как си го набих с тоя Привилег не е истина Пълна пръчка е!Еби му майката!Старата ми Моторола на 4 години има повече екстри и настройки от тва дърво.Еби му майката....
                '97 155 1.8 16V
                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                the cost of living is dying...everybody pays...
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grim
                  Първоначално публикувано от Boby
                  Връщам си думите назад. Не е лошо телефончето.
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

за привилег хъм,няа лоша стока има лош късмет,щерка ми е с такъв вече 2 месеца и няа проблем.в комплекта 2 батерии,блутот,слушалки,2зарядни,готин калъф,2 каишки за носене,и незнам може и нещо друго да е имало всичко за 290кинта.1 съветче,ако си се спрял на модела купи си вариянта с тв тунер,ние като го купувахме нямаше от този модел и ме е яд,разлика около 30 кинта.

Comment

Този с ТВ тунера ми беше много голям и затова си взех без.Не,че този е кой-знае колко по-малък,ама За сега съм доволен.Много ме дразни,че когато ме търси някой независимо от коя сим карта понякога изписва само номер и незнам кой ми звъни,а понякога име.
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

и аз съм с Привилег ползвам го за служебен от февруари месец
                        върши ми перфекна работа и го размазвам от говорене, единствено камерата не ме устройва не прави хубави снимки но за това пък си има фотоапарати, втората батерия в комплекта още не съм я използвала, а тази ми държи по 4 дена и то с ермазко говорене.
                        но все пак късмета си е важен!
                        alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
                        alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

И аз съм с Х6-ата. Купих го защото ми писна 5 години да разкарвам 2 телефона, па макар и Нокии. Имам го от нова година и го използвам предимно за разговори и да ме буди сутрин. Говоря умерено и с двете карти и телефона си работи като пич(пу-пу да не чуе дяволът ). От време на време щракам и по някое фото и някое видео с него, но предпочитам да правя това с фотоапарата ми защото е 10 Мегапиксела и неговото призвание е това
                          Привилегът досега не е губил мрежа повече от нормално, даже понякога има и повече обхват... В началото е малко терсене с "приветливото" червено копче в средата, но като свикнеш е лесно и удобно за боравене. Другото кофти нещо е малкия брой задачи които могат да се записват, но май това е решено в новата версия на софт-а му. Относно тъчскрийна, той се настройва в 2 режима - "боравене със стилус" и "баране с пръст". И при двете настройки иска да "цъкнеш" на 2-3 места със съответния показател и след това нямаш грижи с натискането. Има виртуална клавиатура и със стилуса писането на смс-и е елементарно. А най много ме кефи функцията, при която се опитва да ми познае буквата когато му я напиша ръкописно със стилуса. Верно че може и повече да се иска, но както се казва - за толкова пари, таквоз качество.
                          Друго хубаво нещо е звукът който вади - не отстъпва на "марковите" екземпляри, в някои случаи е доста по-добър. Аз не съм меломан, но предпочитам да чувам "стерео" и да е чист звукът.
                          Кофти е че не "проиграва" Java и не може да се подкарат такива приложения. Може би по натам ще има и таквиз "екстри".
                          За сметка на това е лек и удобен и не ти се "губи" в ръката, а и клавиатурата е удобна за боравене. Мен лично ме мързи да щракам и повече използвам стилуса и пръст по екрана.
                          И така като цяло аз съм доволен от "чудото" на братята китайци и оценката ми е "осанна".
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Гледам колегите, които имат Privileg, ползват Х6. Някой да има впечатление от, така да се каже, "Дамския" вариант - Х7, че мисля да се обзаведа с един такъв.
                            Attached Files
                            ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                            ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Аз си мисля по добре МОТОРОЛА, тия Привилег, нямам представа какви са
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X