Първоначално публикувано от Old Fox
Известие
Collapse
No announcement yet.
удар под кръста с данъка
Collapse
X
-
Аз пък няма да си платя данъка...така както не бях плащала и на предната кола и никой не ме е дирил ,пък и да ме задири адресната ми регистрация скоро няма да е в БГ :P
За какво да плащам данък не ми е ясно ... ?!?
Могат да ми пращат повиквателни и незнам си какви бележки,но пари от мен няма да видят определено.
Искам от 3 седмици да си платя местният данък и оная к....а от гишето всеки път ми иска различни документи и все нещо липсва и накрая и теглих една майна....................и местен данък няма да платя!
Аз им ходих на крака 5 пъти,ако си искат парите сега те ще трябва да ми дойдат на крака!Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Оправията на това с некоректната употреба на парите от тия данъци/такси/акцизи както и сбърканата данъчна политика не се оправят с мишкуване, а с натиск... нещо което ние не го умеем.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfiusОправията на това с некоректната употреба на парите от тия данъци/такси/акцизи както и сбърканата данъчна политика не се оправят с мишкуване, а с натиск... нещо което ние не го умеем.
Аз се спасявам,правете го и вие ако можете....защото аз не виждам какво бъдеще имат вашите деца тук....в място като товаAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuНали знаеш, че бягайки от проблемите, НЕ ги решаваме?!
На мен проблем са ми скапаните пътища и идиотите пуснати в движение по тях!
Проблем са ми подкупните полицаи и като цяло корупцията ми е голям проблем на мен лично.
Проблем са ми намусените и невъзпитани хора...защото те в нашата китна страница са доста ...
Проблем ми е на поздрава ми влизайки в магазин или обществена сграда да се отговаря с пренебрежение, а не с поздрав.
Проблем са ми невероятно високите цени и невероятно ниските заплати.
Проблем са ми хората принудени да ровят по кошовете за да оцелеят,немърливоста в мед.заведения............абе ако не се спра сега ще изпиша доста страници
От всичко това мога да избягам и с това да разреша личният си проблем с тези "вторични" неща.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuА аз какво казах - бягаш от проблемите, но не ги решаваш!
Ти се "измъкваш", пък ние балъчетата да му мислим
Амииии..... сполай ти и не се връщай никога повече....Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от BellaПървоначално публикувано от KukuА аз какво казах - бягаш от проблемите, но не ги решаваш!
Ти се "измъкваш", пък ние балъчетата да му мислим
Амииии..... сполай ти и не се връщай никога повече....
кво робство бе слънце мое?
ти на колко си години?
и що си спала в училище?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Kukuбягаш от проблемите, но не ги решаваш!
Винаги съм бил против емиграцията, но вече ми е безразлично. Просто се примирих, че сме си такива и който не желае да живее по българския начин, може с право да си търси щастието навън.
П.П. Нали знаете защо никога няма да има гражднска война в България?Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Най-тъпото не е че не си плащате данъците, а че изпитвате някаква странна гордост от това.
И като не плащате на кво отгоре имате изисквания?
Верно сполай ви.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old FoxНай-тъпото не е че не си плащате данъците, а че изпитвате някаква странна гордост от това.
Ама за данъците за колите донякъде ги разбирам хората. Може ли да дадеш 200лв и после да си спукаш и двете гуми на 3 лентов булевард в София в яма, която стои от месеци. Ако някой реши, може и да осъди общината да връща данъци и да плаща на хората...Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
Comment