Известие

Collapse
No announcement yet.

удар под кръста с данъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

предлагам, да направим подписка до кмета ,в която да обясним ,че данък за автомобила няма да плащаме ,докато не ни направят безопасни и бездупчести улици. И когато един народ държи на своето ,лъжците се примиряват и правят нужното ! И това треа се разтръби из всички форуми ,не само в нашия

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
      предлагам, да направим подписка до кмета ,в която да обясним ,че данък за автомобила няма да плащаме ,докато не ни направят безопасни и бездупчести улици. И когато един народ държи на своето ,лъжците се примиряват и правят нужното ! И това треа се разтръби из всички форуми ,не само в нашия
      първия подпис е моя.аз съм за.ще тръбя из форомите

Comment

Яз така или иначе данъка не си го плащам, когато тая държава спре да ми пречи да живея(аз не искам тя да ми помага, само искам да не ми пречи), тогава може и да го правя.....иначе сега имам само една жена на мое име, и държавата може да си гледа работата.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Яз така или иначе данъка не си го плащам, когато тая държава спре да ми пречи да живея(аз не искам тя да ми помага, само искам да не ми пречи), тогава може и да го правя.....иначе сега имам само една жена на мое име, и държавата може да си гледа работата.....
          може и да си прав за себеси но като цяло не си.представи си се разболееш и имаш нужда от лекарство с едикаква си доза ,но ти не му разбираш и аптекаря те преценява и ти дава лекарството но в по-малка концентрация и ти нямаш ефект....не е много гот нали?!човек се е родил да понася хубави и лоши моменти в живота ,плащането си е редно,не е това начина за протест към държавата,трябва като селскостопанските производители.
          не ми се сърди за упрека и мен също ме е яд,дори стигнах до сесия на общинския съвет

Comment

моят дянък за 155кс е 265лв при вас колко е-
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
              може и да си прав за себеси но като цяло не си.представи си се разболееш и имаш нужда от лекарство с едикаква си доза ,но ти не му разбираш и аптекаря те преценява и ти дава лекарството но в по-малка концентрация и ти нямаш ефект....
              Въпрос на гледна точка - имам късмета от 4 години насам да не изкарвам дори и двете настинки който карах по дефалт на година, хапчета не съм пил поне 15 години - дори и аспирин.....не мога да си представя все още в БГ да си плащам за нещо което ЕВЕНТУАЛНО би ми притрябвало......
              Знаеш ли например че за да изхарчиш всичките пари който би трябвало да дадеш за осигуровки като пенсия след това, би трябвало да живееш до 84 годишна възраст - говоря за парите с лихвите сумарно......презполагам знаеш колко кяри държавата от тоя показател, отделно от това че инфлационния показател тука няма нищо общо, а той изяжда допълнително......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Въпрос на гледна точка - имам късмета от 4 години насам да не изкарвам дори и двете настинки който карах по дефалт на година, хапчета не съм пил поне 15 години - дори и аспирин.....не мога да си представя все още в БГ да си плащам за нещо което ЕВЕНТУАЛНО би ми притрябвало......
                Знаеш ли например че за да изхарчиш всичките пари който би трябвало да дадеш за осигуровки като пенсия след това, би трябвало да живееш до 84 годишна възраст - говоря за парите с лихвите сумарно......презполагам знаеш колко кяри държавата от тоя показател, отделно от това че инфлационния показател тука няма нищо общо, а той изяжда допълнително......
                много съм съгласен с ФЕРАРИСТА, щом не ти е нужно нещо ,защо трябва да плащаш за него(.....) Не ми трябва кабелна ,трябва ли задължително да плащам за нея ?!?

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                  много съм съгласен с ФЕРАРИСТА, щом не ти е нужно нещо ,защо трябва да плащаш за него(.....) Не ми трябва кабелна ,трябва ли задължително да плащам за нея ?!?
                  Във всяка една развита държава е така /кабелната не е социална политика /.ЕДно развито общество има социална и здравна система, изобщо има система.Такава модерна система е изградена в България още през 20 години на 20 век.За съжаление, през годините на комунизма тая организация е нарушена, фондовете не са обособени със закон като отделно звено, както са сега, бъркано е в тях и в резултат на това на 10 ноември 1989 нема нищо вътре.Имахме само голям вътрешен и външен дълг-тоест държвата е обрана.
                  Сега полека лека отново се гради тая система.Иначе в изостаналите общества и народи няма такива данъци, такси и прочее-живеят си в първобитно общниння строй или някакъв по късен феодализъм, най общо казано и не виждам защо да гледаме натъм..
                  Значи, може човек 30 години да не боледува от нищо, но една сърдечна операция струва над 50 000 евро, е кой ще ги изръси ей така изведнъж?
                  Та проблема не е в данъците и таксите, а в това че често пъти не се харчат по коректния начин и това трябва да бъде обект на усилията ни.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Във всяка една развита държава е така /кабелната не е социална политика /.ЕДно развито общество има социална и здравна система, изобщо има система.Такава модерна система е изградена в България още през 20 години на 20 век.За съжаление, през годините на комунизма тая организация е нарушена, фондовете не са обособени със закон като отделно звено, както са сега, бъркано е в тях и в резултат на това на 10 ноември 1989 нема нищо вътре.Имахме само голям вътрешен и външен дълг-тоест държвата е обрана.
                    Сега полека лека отново се гради тая система.Иначе в изостаналите общества и народи няма такива данъци, такси и прочее-живеят си в първобитно общниння строй или някакъв по късен феодализъм, най общо казано и не виждам защо да гледаме натъм..
                    Значи, може човек 30 години да не боледува от нищо, но една сърдечна операция струва над 50 000 евро, е кой ще ги изръси ей така изведнъж?
                    Та проблема не е в данъците и таксите, а в това че често пъти не се харчат по коректния начин и това трябва да бъде обект на усилията ни.
                    добре колега ,казваш че комунизма е ограбил всичко и след 89г е нямало нищо,е питам те аз, знаеш ли колко бяха милионерите в българия през 80те г.на миналия век,население на бг и колко са в момента милионери-население,данеби сега да са станали от гурбетчийство?
                    аз ще ти отговоря на първия въпрос 11,имената им стяха на входа на ндк,аз лично съм ги виждал,повечето от тогавашното правителство и няколко от шоу бизнеса,ти ми отговори на 2рия въпрос ако можеш.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Във всяка една развита държава е така /кабелната не е социална политика /.ЕДно развито общество има социална и здравна система, изобщо има система..
                      Защо се пънеш да обясняваш изобщо? Социална здравна сиситема али бали. Човека няма нужда от тиа раути държавата му пречи на него. "Ше им плащам данъци айдеде".
                      Един път се опитах да вкарам неква логика в тая тема - нулев успех.
                      Не знам кво кяри държавата, но знам кво кярят от мен тарикатчетата дето не си плащат данъците. И е предмет на голяма гордост да не си плащаш разбираш ли. Ай аман от тарикати.
                      Last edited by Old Fox; d.m.y г., 16:45.
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Аууууу тая "система" звучи прекрасно! Да да, ама не! Системата НЕ РАБОТИ и аз няма да плащам за нещо, което не работи.
                        166 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от sohm Покажи съобщение
                          Аууууу тая "система" звучи прекрасно! Да да, ама не! Системата НЕ РАБОТИ и аз няма да плащам за нещо, което не работи.
                          Ся остава само да си отговорим дали тоя начин на мислене е част от проблема или от решението и гутоу.
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• преди време ходих до данъчното във варна да заведа колата (както му е реда) и се поинтересувах колко пари ще бъде тази година? жената ме пита за к.с на возилото и взе да смята когато ми каза колко парички имам да давам 316 лв за 114 киловата! Честито на всички печеливши!
                            156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                              Ся остава само да си отговорим дали тоя начин на мислене е част от проблема или от решението и гутоу.
                              Нито е част, нито е решение на проблема, а е последица тоя начин на мислене. Аз лично чакам Ахмед Доган да ми даде личен пример за съвестно плащане на данъци.
                              166 2.4 JTD

Comment

• И аз да се "похваля"....Днес си платих данъка за бясното 1.4 ..ами 190 лв. Това е положението,всеки има право да плаща или да не плаща на тази държава.Аз съм от тези които си плащат,въпреки всичко и защото неплащането няма да оправи държавата. Това е.
                                Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
                                Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
                                Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
                                sigpic

Comment

Working...
                                X