If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А е кво и оръщате внимание на тая пача ве гледам пръска мензис навсякъде.
Bella, Моме не та знам от чий гъз се пръкна и от къде ти хрумна да критикуваш всичко и всички без да ги познаваш. Верно, ако си такъв киликанзер за какъвто се представи във форума, пишки само може да сънуваш. Абе я хвани някой, да ти разчеше раничката и вземи се успокой. http://www.vbox7.com/play:85b066b6
------------------------------ Мислех че сме поприключили с обидите проф
Някой знае ли колко е данъка за Алфа 146 , 1.6 Boxer модел 1995г. за 2008 година няколко калкулатора проверих и все различни версии излизат.Мерси предварително
добре и сега един сериозен въпрос от мене,аз не съм си обявил колата в общината/все едно нямама такава/, и кво правиме?може ли да ми направят нещо?
Длъжен си в двумесечен срок да я регистрираш в данъчното,ако не го направиш най-вероятно има някакви глоби.А и данъка тази година ще ти е по-малък.Например на моята кола е 128лв за година,но тъй като съм я регистрирал по средата на годината за тази е само 64.
някой знае ли, дали мога да мина преглед без платен данък? За по принцип знам, че не би трябвало, но в действителност...
Принципно - не, в действителност - да
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment