Известие

Collapse
No announcement yet.

И нека битката за потребителя да започне...или поредния фарс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Според мен, каквато и цена да им плащаме пак е много Реално това което получаваме е правото да ползваме ограничените услуги на операторите, като за това плащаме доста солидна сума!

Все пак плащаш за нещо което не е материално, плащаш за въздуха
    Всеки които има достъп до тези системи, знае за каква амортизация става на въпрос, каква инвистиция, и каква възвръщаемост! С две думи, правим ги милионери

Нормално е, при малък пазар като нашия да няма големи играчи, които да могат да си позволят драстично намаление на цените.

Всеки от нас си мечтае, когато ще може да се говори нормално по мобилния си без да се замисля колко плаща, както е по цял свят Но докато дойде това време, ни чакат още поне 5-6 години гърч!

Приятно говорене
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Вальо,

Не ми говри за корпоративни клиенти от по 100сим карти...

говоря ти за клиенти от ранга на малките фирми...10-20човека...

Да не горим за редовните частни клиенти...познавам хора които имат от 8години мтел и са с един номер, никога не са им спирали гсм за неплатени сметки...и знаеш ли какво са получили тия клиенти един голем..ама много голем...

имате се акаунт менеджър....ауууу страшна работа...то оставаше и да си нямате като правите сметки от по 10 000+лв. В канада като излезнеше някаква нова абонамента програма от оператора ми званяха и ми обяснаваха за какво става на въпрос...и понеже съм им дългогодишен клиен ми предлагаха и планове което за новите абонати ги няма (безплатни телефони и т.н.)...тука нали се сещаш кога ще стане това.

Така, че това с тия безплатни прими си е чистра подигравка с ограмната част от абонатите на мтел.
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
        Вальо,

Не ми говри за корпоративни клиенти от по 100сим карти...

говоря ти за клиенти от ранга на малките фирми...10-20човека...

Да не горим за редовните частни клиенти...познавам хора които имат от 8години мтел и са с един номер, никога не са им спирали гсм за неплатени сметки...и знаеш ли какво са получили тия клиенти един голем..ама много голем...

имате се акаунт менеджър....ауууу страшна работа...то оставаше и да си нямате като правите сметки от по 10 000+лв. В канада като излезнеше някаква нова абонамента програма от оператора ми званяха и ми обяснаваха за какво става на въпрос...и понеже съм им дългогодишен клиен ми предлагаха и планове което за новите абонати ги няма (безплатни телефони и т.н.)...тука нали се сещаш кога ще стане това.

Така, че това с тия безплатни прими си е чистра подигравка с ограмната част от абонатите на мтел.
        Ами Петко аз съм ЛИЧНО съм доволен от това че имам възможността ...
        и си казвам
        а в цяла европа промоциите на мобилните оператори стават все по-дървени, сестра ми живее във виена и като я гледам кви сметки и кви телефони ползва , все по-на зле е ...
        редовия частен абонат, като във всеки бизнес, не е интересен ,... поне немного
        големи разходи по обслужването му, ниски обеми пер акаунт .. и така....
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

И аз съм доволен бре казвам си без бой

е мойта сметка е средно около 80лв. на месец(ако се ограничавам) ти каза че плащаш 30-40лв...

Абре както и да е....така или иначе ще се разберат 3 оператора и кой знае какво няма да се промени.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
            И аз съм доволен бре казвам си без бой

е мойта сметка е средно около 80лв. на месец(ако се ограничавам) ти каза че плащаш 30-40лв...

Абре както и да е....така или иначе ще се разберат 3 оператора и кой знае какво няма да се промени.
            е са тия 30-40лв са се пак като се махне ДДСто и таксата
            и разговорите в групата и още там нещо ни свалят))))

в смисъл това го плаща работодателя....
            щото тия 40лв ми бяха по времето на Стар Академи където пусках доста СМСи по лев
            и после съм пускал и за наводненията доста СМСи и несъм се замислял особено много колко ще платя накрая...

Comment

Аз имам МТел-ска карта от 7 години - картата е фирмена и я купих точно след като смениха CITRON-GSM или там каквото беше с МТел
              От тогава, до днес, не съм ползвал 1ст. отстъпки, а само куъпувах нови карти и в момента са около 9-10 броя
              На месец плащам за тези 10-ина карти около 1000лв сметка и отделно имам още 3 лични карти - на мен и майка ми за които сметката е 300-500лв
              И сега, за да ползвам отстъпки трябва да си купя нови карти, или да правя сметки над 2000лв (М-клас клиенти), или да си сменям тарифните планове, или не знам си още какво.... а някой дето до вчера е гледал GSM-и само по телевизията (децата в 6-ти клас вече имат мобилни телефони) може да си говори безплатно с Прима за 20кинта
              С извинение, ама да им се*а на системата и на политиката, и на промоциите, и на отстъпките....
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                Аз имам МТел-ска карта от 7 години - картата е фирмена и я купих точно след като смениха CITRON-GSM или там каквото беше с МТел
                От тогава, до днес, не съм ползвал 1ст. отстъпки, а само куъпувах нови карти и в момента са около 9-10 броя
                На месец плащам за тези 10-ина карти около 1000лв сметка и отделно имам още 3 лични карти - на мен и майка ми за които сметката е 300-500лв
                И сега, за да ползвам отстъпки трябва да си купя нови карти, или да правя сметки над 2000лв (М-клас клиенти), или да си сменям тарифните планове, или не знам си още какво.... а някой дето до вчера е гледал GSM-и само по телевизията (децата в 6-ти клас вече имат мобилни телефони) може да си говори безплатно с Прима за 20кинта
                С извинение, ама да им се*а на системата и на политиката, и на промоциите, и на отстъпките....
                за 15лв е примата))

Comment

Ше зема да зема и аз една
                  sigpic

Comment

Петко поне ми каза че са свършили отдавна и вече вървели на вторичния пазар по 50-60лв ))

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                      Петко поне ми каза че са свършили отдавна и вече вървели на вторичния пазар по 50-60лв ))
                      Аз имам 4 запазени в МТел, ако някой иска да свирка по 45лв. ги давам
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                        напълно е възможно...... даже до Пазарджик не са успели да стигнат днес отидох да си купувам и аз и ми казаха, че съм бил хилядния желаещ, а все още не са изпратили от Мтел въпросните карти до офисите си в Пазарджик......правете си сметка за какво иде реч според мен също това си е подигравка спрямо редовните абонати на Мтел каквото и да се каже това е факт
                        ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Imam

Мтел карта с един и същ номер от 7 години поне. Никви отстъпки не ползвам, отнасям дървета като хамалин. Никой не ме търси, аз пък не искам Аз да ги търся. Остави друго, освен от надписването яко на сметките, ами задавам си Хамлетовския въпрос
                          "Защо бе аджеба аз кат забрая да си платя 7годишната карта и ми резват веднага повикванията и всичко, и им коства пол.-един ден да я активират наново, а тъпите Прими с изтекъл ваучер, могат да ги търсят 1-2 месеца"

Друг подобен пример:
                          Още навремето имах постоянен Инет акаунт в Мтел. Плащах си кат пич редовно. В един момент тъпите им Инет карти струваха по-евтино от моя акаунт. Викам им "Що така?", те ми викат "Щот така!" и ми вдигат рамене, кат съм искал да се отказвам и минах на карти известно време. Абе циганска държава - цигански бизнесмени, баш бизнесмените- баш циганите. Най-печелившият бизнес почти в момента като рентабилност и норма на печалба? Могат да си позволят и по 1 ст. минутата, не ги бърка. Колко компании в Бг струват милиарди Евро?

Ай, ше им ева таковата ръйш

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                            Почвам да се отчайвам от цялата тази каша. Плащам си като поп всеки месец между 70 и 120 лв. на Глобул. И какво? Нищо! Все пак си мисля, че не бива да се бърза да си спреш МТел-ската карта например и хаааййдеее на прИмоцията във Вивател. Не знам до къде са стигнали с изграждането на мрежата, но Глобул за "4 ГОДИНИ с 2 МИЛИОНА абонати" още нямат възможност да ми осигурят нормално покритие в офиса. Решил съм да мине половин-една година и хващам разпечатката и ще сумирам с кой колко говоря и ще си преценя къде ще ми е най евтино и там.
                            това че плащаш толкова много говори 2 неща че или не си затваряш телефона или не си на подходящата програма за теб
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp
                            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

еми незнам аз съм с мтелска карта в корпоративна група - няма и 20 карти и от миналата година преподписахме договор-а си с тях. просто шефа им каза че ако не дадат добра оферта минаваме на глобул... сега в групата имаме 300безплатни минути извън нея - 50 и можем да купуваме апарати на некви префернциални условия...
                              но аз првя друго - служебната ми карта е с 60лв лимит, т.е дотам ми поема фирмата. взех си една глобулск карта на която правя 15-20лв сметка а мтелската от 60-70 падна на 20-30лв... и дефакто имайки две карти аз спестявам минимум 10лв на месец...
                              '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                              '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower

това че плащаш толкова много говори 2 неща че или не си затваряш телефона или не си на подходящата програма за теб
                                Ами да си призная не се ограничавам в говоренето, ама и последните 2-3 месеца съм в долната граница. Но нали я знаете онази реклама "Какъв филм гледаш?", ами често пъти съм същия.
                                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                                X