Известие

Collapse
No announcement yet.

Лоялност!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: Лоялност!!!!

Първоначално публикувано от Bella
    Първоначално публикувано от ma7e4k0
    Първоначално публикувано от Mapтo
    Днес на връщане от хранителния магазин ни се случи следната история-
    На паркинга до колата ми ме чакаше едно момиче,и ми каза,че докато се е опитвала да паркира колата си до моята е ударила моята....
    Само лявата част от задната броня ми беше ожулила...И ме попита "Какво ще правим?"И аз на мига побеснях и взех да оглеждам щетите,и взех да псувам типично по български.... И й отговорих набързо без да се замислям да ми плати 100 евро!И момичето каза ОК и отиде до банкомата и ми остави личните си документи,и ние с приятелката ми докато я чакахме да се върне,аз се замислих и й споделих,че все пак тя постъпва много човешки.Когато тя се върна,даде ми парите и ми се извини за пореден път.И аз и благодарих за това,че беше останала на лекото проишествие...
    Момичето ми каза,че е могло още на същата секунда да избяга,но намирала това за ЛОШО!!!
    Не можем ли и ние в България да постъпваме така....????

П.С. Иначе Евала на австрийското девойче!!!!

Евала на момичето,че е било коректно!

"Евала" и на теб,че си касирал 100 евро за "щета" която не струва и 10 евро.За 8-9 евро можеш да закупиш спрей в цвета на колата,да зашкуркаш малко и след това да пръснеш със спрея.

Не ми е ясно как не успя да оцениш искреността на това момиче ...........................?!?

Ти на нейно място при положение че нямаш Каско съм сигурна че би си плюл на петите и дим да те няма!!!

Грозно,много грозно си постъпил ....
    Абе ти друга работа нямаш ли си ?
    Като ти гледам сичките мнения...за малки "пи**и" и темп подобни ...
    Абе ти умееш ли да четеш или си толкова вглъбен в собственият си проблем с размера на половият си орган,че вече ти се привиждат малки п...ки
    В темата за Ne0 несъм аз този дето разправя "малки са ви пишките затова си зимате коли с много коне" еми да като са ни малки пишките даи да еб*ме конете под капака нали

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister
      когато някой се е качил на метлата и ми кряка отсреща.
      Bella поста който си цитирала се отнасяше за тебе де ма явно ти си с "невероятното" качество наречено селективно четене (за тия дето не знаят тва е като се чете само това дето им харесва). Айде стига разбира от всичко и казва че всичко, което някой член на тоя форум казва или прави е лошо че почваш да ставаш малко смешна. А в отговор на поста ти за изказването на мнение-не е проблем човек да си изказва мнението-проблемът идва когато човек не се вслушва в чуждото и когато не иска да вникне в това което му се казва. С други думи това си е чиста проба непукизъм, а ние за тва сме членове на тоя форум и/или клуб за да ни пука един за друг а не да не се интересуваме един от друг.

Comment

Първоначално публикувано от mim
        някой май са го недое**ли и е много недоскив
        човекът каза, че се е благодарил на момичето, че е останала на произшествието
        и самият факт, че е пуснал тази тема е много защото се е замислил и предполагам, че след преминаването на афекта е съжалявал за грубото си държане

моме, дори да си 101% права, не ни харесва отношението ти, тона ти, заядливостта ти и опитите ти да посолиш всички пиперливи теми
        недей така с рогата напред

мислим, че се хАбиш напразДно.
        но поздравления за ентусиазЪма
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

И аз съм го правил тук в България. Не очаквам награда!
          Не се чуди намери момичето каквото и да ти струва, извини се за реакцията си, извини и се за циганиите си (караш скъпа кола без каско?!?) и върни парите. Попаднал си на човещина, а си се отнясъл ти си знаеш...

Comment

Първоначално публикувано от aav
            Не се чуди намери момичето каквото и да ти струва, извини се за реакцията си, извини и се за циганиите си (караш скъпа кола без каско?!?) и върни парите. Попаднал си на човещина, а си се отнясъл ти си знаеш...
            Ето това е приказка!!!
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

Ето това е приказка!!!
              ами да това е приказка не се споменава нито за пишки нито за това че не сме хора

мисля че mim изчерпи темата с мнението си
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

Мисля, това изчерпва темата.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Да и върне парите, защото го е блъснала, но видиш ли била добре възпитана и го е изчакала? Логика, яко.... Девойката, вие явно добре я познавате и знаето защо го е направила. Ама ако беше толко морална милата, направо да вика кат , няма защо да чака и да пита ама ние сега кво правиме .. Иначе викаш блъскат те и щото не са те прецакали, най-добре да се извиниш, че си си паркирал колата там ... Колежката бЕЛА налага нов стил на мислене във форума и всички много го харесват
                  Alfa Romeo 156 1.8 TwinSpark 1998

Comment

ссс

Освен аз

B&B Racing | bb-racingteam.com
                    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Абе хора,признавам си с ръка на сърцето,че ми е адски гадно....
                      що ми трябваше така да се излагам пред себе си,пред приятелката ми ...за някакви си пари...,самото момиче ,колкото и виновно да беше,не се беше помръднало от местопроишествието...и ме чакаше търпеливо(а ние с приятелката ми загубихме 1 час докато напазаруваме)Само и само да ми СЕ ИЗВИНИ!!!!!!!А аз - примитивния балкански мозък,дето взех да псувам и да побеснявам...дори не го погледнах в очите,не го изслушах напълно. ееех за едното нищо!Само да можех да го намеря,Веднага й връщах парите,но приятелката ми каза че и видяла номера на колата й, и ми вика,че е от Виена... Та тва е само една пластмаса за Бога.Дори не е ламарината-нищо й няма.
                      Адски се разкайвам за моето нелепо държание...
                      Старая се да си променя манталитета и начина си на мислене....Иначе -
                      не става..
                      Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Re: Лоялност!!!!

Днес на връщане от хранителния магазин ни се случи следната история-
                        На паркинга до колата ми ме чакаше едно момиче,и ми каза,че докато се е опитвала да паркира колата си до моята е ударила моята....
                        Само лявата част от задната броня ми беше ожулила...И ме попита "Какво ще правим?"И аз на мига побеснях и взех да оглеждам щетите,и взех да псувам типично по български.... И й отговорих набързо без да се замислям да ми плати 100 евро!И момичето каза ОК и отиде до банкомата и ми остави личните си документи,и ние с приятелката ми докато я чакахме да се върне,аз се замислих и й споделих,че все пак тя постъпва много човешки.Когато тя се върна,даде ми парите и ми се извини за пореден път.И аз и благодарих за това,че беше останала на лекото проишествие...
                        Момичето ми каза,че е могло още на същата секунда да избяга,но намирала това за ЛОШО!!!
                        Не можем ли и ние в България да постъпваме така....????

П.С. Иначе Евала на австрийското девойче!!!!
                        Колега, ако чукнеш моята кола, в момент на ярост ще те помоля да платиш 500 лева, нали си лоялен... И после не ме питай защо 500 лв. Ами бях бесен, кво да правя....
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Абе хора,признавам си с ръка на сърцето,че ми е адски гадно....
                          що ми трябваше така да се излагам пред себе си,пред приятелката ми ...за някакви си пари...,самото момиче ,колкото и виновно да беше,не се беше помръднало от местопроишествието...и ме чакаше търпеливо(а ние с приятелката ми загубихме 1 час докато напазаруваме)Само и само да ми СЕ ИЗВИНИ!!!!!!!А аз - примитивния балкански мозък,дето взех да псувам и да побеснявам...дори не го погледнах в очите,не го изслушах напълно. ееех за едното нищо!Само да можех да го намеря,Веднага й връщах парите,но приятелката ми каза че и видяла номера на колата й, и ми вика,че е от Виена... Та тва е само една пластмаса за Бога.Дори не е ламарината-нищо й няма.
                          Адски се разкайвам за моето нелепо държание...
                          Старая се да си променя манталитета и начина си на мислене....Иначе -
                          не става..
                          Марти,
                          аз пък шапка ти свалям за силата и доблестта да се изтъпаниш пред целия форум и да си кажеш каква си я свършил.
                          моите уважения за което!
                          всички сме човеци и всички грешим.
                          и който не е струвал грешка, нека пръв хвърли камък.

дай лапа!
                          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Би ми харесало, ако следващия пост е:
                            "Намерих я, върнах и парите, поканих я на кафе с приятеля си. Оказа се невероятен човек. Радвам се, че се запознах с нея."

Comment

"Намерих я, върнах и парите, поканих я на кафе с приятеля си. Оказа се невероятен човек. Радвам се, че се запознах с нея."
                              ... + направихме си тройка с гаджето

Comment

Първоначално публикувано от jorko
                                ... + направихме си тройка с гаджето
                                Жоре,с приятелката ми сме пред сватба ейййй
                                Нека всички го знаят!!!!
                                - Е! - Съм!
                                Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Working...
                                X