Валери ще го подкупя, ма на Вики и не знам слабите места
Известие
Collapse
No announcement yet.
Wanted !!!Булка за Naso !:D
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от NasoДокторе, аз немам правото да решавам ! Всичко требва да мине през Вики и Вальо... иначе па косур ше ми намерат ! Тия ше гласуват бюджет и сичко... с тех говори
ти не я щя, ми на ти ся.... разни .... да не казвам кви ....'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от NasoДокторе, аз немам правото да решавам ! Всичко требва да мине през Вики и Вальо... иначе па косур ше ми намерат ! Тия ше гласуват бюджет и сичко... с тех говори
ти не я щя, ми на ти ся.... разни .... да не казвам кви ....
Comment
-
Първоначално публикувано от РанобудничеПървоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от NasoДокторе, аз немам правото да решавам ! Всичко требва да мине през Вики и Вальо... иначе па косур ше ми намерат ! Тия ше гласуват бюджет и сичко... с тех говори
да не казвам къде :P ма мно брЪкаш де, и двамата сме... достатъчно хетеросексуални ...'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от РанобудничеПървоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от NasoДокторе, аз немам правото да решавам ! Всичко требва да мине през Вики и Вальо... иначе па косур ше ми намерат ! Тия ше гласуват бюджет и сичко... с тех говори
да не казвам къде :P ма мно брЪкаш де, и двамата сме... достатъчно хетеросексуални ...
имах предвид, че както сте си дружина и свадбите ви ще правим едновременно сигур
и ни ми обЕсняай де бъркам, молятса, плийз
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoти не я щя, ми на ти ся.... разни .... да не казвам кви ....
Селекцията е от интернет к*рволяк
п.п.
Докторе,как не знаеш къде ми е слабото място бе !У глЪвЪта!Направо вади двуцевката и действай
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от vikiПървоначално публикувано от valjoти не я щя, ми на ти ся.... разни .... да не казвам кви ....
Селекцията е от интернет к*рволяк
п.п.
Докторе,как не знаеш къде ми е слабото място бе !У глЪвЪта!Направо вади двуцевката и действай
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудничемоме, почивката след събора ти е дошла в повече
p.p.
Насe,
сигурна съм,че Евгени ще се погрижи за роматиката ,“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
Comment