а Насо и Валери де пият да ги визитирам с куфарчето
Известие
Collapse
No announcement yet.
Wanted !!!Булка за Naso !:D
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vikiСтоянчо..на колко си напомпал гумите ?
Птитеснявам се ...да не се пръснат от жегата'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Вики, Аз си предлагам моята жена. Самоче после не приемам рекламации.
Бат Насо, ко да те правя, наш човек си.
Само ми махни тоя гаден надпис изпод ника!
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoНасо и Валери маат в Праце.... направо си се намааа, ама Валери нещо ме зарязва..... та ше требва довечера да си маам сам
Атака смелоAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properПървоначално публикувано от NasoНасо и Валери маат в Праце.... направо си се намааа, ама Валери нещо ме зарязва..... та ше требва довечера да си маам сам
Атака смело
нищо не казват за завръщане - явно са им харесали пражките гърли : )))
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoЕ, той Валери вече ми избега..... като говорим за повръщане
Ангелов, твойта чете ли тук ? Аз ше зема да и пратя твойте писания и ше има бой с големия каскет по тиквата
Comment
-
Баси жегата !
Чакам Насо да ми прати еротична фотосесия насред селските къщи в Прагахи-ихихи...дано тогава се повиши интереса
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудничедемек, серия "лъжица" не ти стига?
ей, ненаситна жена, брей..Той обаче нещо се ослушва за снимките ..
п.п.
Пепи,
ти недей мрънка а предложи нещо“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Не мога ,аз още за мен си търся
Сакън , да не вземете да ме мислите и мен сега.
Вижте оправете Насо първо , ако се справите добре ще викам и аз за помощ. Че тук мойте приятели и колеги се трудят , но без успех
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
Comment